Jätte sjuk!

Jag blev jätte sjuk nu på kvällen så ska bara gå och lägga mig.



Love fightermom



♥3 år tillsammans med min Soulmate.♥

Idag så var det exakt tre års sedan jag och min Blivande man träffades.
Jag jobbade som barnvakt skulle vara där till 21:00. Så min älsklings bror körde honom till byn där jag var. Men jag "jobbade över" så vi gick upp tillsammans där jag satt barnvakt och satt och snackade. Sen när jag slutade så gick vi bort till macken och hyrde film, sen hämtade min mamma oss där. Haha kommer ihåg att bilen krånglade så vi kom knappt iväg. Väl hemma hos oss så var halva släkten där. Så vi gick upp så satt han och snackade en massa med min pappa. Men sen ville vi ha det lite mysigt så vi gick ut i mitt mini hus. Där försökte vi titta på filmen Click. Men den fungerade så klart inte.  Så vi satt och tittade på tv. Först så var det jätte stelt vi satt typ i vars en del av soffan. Sen kände jag bara en hand på låret, awe sen så blev det genast lite bättre stämning :) hehe
Nä men det var så himla kul, sen dagen efter så åkte vi ner till Ystad med mina föräldrar. Vi var vid Ales stenar. Så pinsamt bara när vi skulle gå upp för en jätte lång trappa, asså jag trillade nog fan vid varje trappsteg. Haha men det var ju bara ett bevis på att jag inte är helt perfekt. Sen åkte vi till Mc donalds och lite sånna saker. Precis innan vi skulle släppa av honom hemma i Klippan så gav han mig en puss också. Gud asså det är sånna här härliga stunder som stannar kvar föralltid!


Jag älskar dig Jimmie Eriksson.
Tack för att du finns vid min sida och jag lovar att finnas här hos dig nu & för alltid. Det ska vara du & jag så är det bara. Du kommer att bli en väldigt fin 6 trogen man det vet jag. ♥

På väg till backen midsommaren 2007



Hemsk morgon!

Min lilla fis är magsjuk. Har diarée och Kräkte flera gånger igår. Inte på tal om i morse då stod hon och skrek nonstop. Hon ville inte byta blöja, hon ville inte äta, hon ville inte ha vatten, hon ville inte ligga i vår säng. Ingen rolig morgon att vakna upp till skrik som man inte kan tysta. Nu är hon lugn i alla fall. Idag tänkte jag åka ut med Novisen till min mamma. Hon kan gott behöva lite frisk luft. Det är bara nyttigt för henne.




Love fightermom



Test dukade imorse!

Sårhär skulle jag kunna tänka mig att duka till bröllopet, men det är ju bara ett exempel :)

Vad tycker ni?








Love Fightermom



Så lycklig att jag sitter med tårar!

Nu har jag nyss pratat med företaget som ska sponsra med inbjudningskorten till bröllopet. Dom ska trycka dom nu så förmodligen kommer dom i veckan eller i örjan på nästa. Jag är så himla lycklig och jag är väldigt lyckligt lottad!
Tänk att det finns så snälla människor som hjälper till att förgylla en annan människas dröm. Jag är dom evigt tacksam och jag sitter här i tårar. Men det är inte konstigt, jag blir så himla rörd när den stora dagen närmar sig med stomsteg och jag vet att min dröm kan gå i uppfyllelse trots att vi inte har ekonomi till detta bröllopet. Men med allas hjälp så har min och min älsklings dröm börjat bli verklighet.

Tack!



Love Fightermom



Arbetsintervju och Delegering!

Nu ska jag på Arbetsintervju på ett nytt jobb. Jag ska vara där 13:00, längtar!
Sen efter det så ska jag till mitt andra jobb och få delegeringen. Nu börjar det trilla in lite jobb här vetni ;)


Love Fightermom



Vård Centralen + Sjukhuset med min lilla prinsessa..<3

Idag så var jag på praktik, så såg jag att dagiset hade ringt mig. Blev lite orolig då!
Dom sa att Nova hade varit hängig hela morgonen och knappt ville äta. Så det var bara att sätta sig i bilen och köra till dagiset. När jag kom dit var lillan super trött och helt utslagen. Hon reagerade knappt när jag kom! då måste vara något fel. Jag körde bort till Vård Centralen där jag fick en tid 13:30. Väl på vård Centralen fick jag vänta 30 minuter innan jag kom in. Det beslutades att vi skulle avakta, jag gick in till labbet och bad dom att ta en temp på min lilla älskling. Hon hade 39,0, vilket är väldigt högt på ett spädbarn specielt så utslagen som hon var. Läkaren bestämde sig för att ge oss en remis till sjukhuset. Så jag körde hem och ringde min mamma, hon sa att min näst minsta syster kunde följa med mig och nova som sällskap. Vid 17:00 tiden körde vi in. När vi kom till sjukhuset så tog dom tempen, vägde henne och gav henne stolpiller. (Stolpiller är medicin man tar i rumpan.) Sen satte vi oss i väntan på läkare. Men Novisen började bli jätte pigg hon både åt och sprang runt och lekte, så vi bestämde oss för att köra hem då vi hade ca 4-8 timmar kvar att vänta. Vi åkte till Ikea och köpte lakan som vi ska ha på bröllopet som dukar. Känner på mig att detta kommer att bli riktigt bra vet ni! ;)
Nu ska vi ha myspys här hemma!





Love Fightermom



Jobb imorgon!

Imorgon ska jag ha bredvid gång 07:00-15:00. Så nu ska jag och min älskade familj krypa till sängs.



Godnatt!
Love fightermom



Bröllops present

Gud hjälp!
Vad ska man önska sig, jag har total idé torka! Har ni några bra tips på vad man skulle kunna önska sig?




Vår Bröllopslokal, 100717

Har skrevit kontrakt på bröllops lokalen, så nu finns det ingen återvändo! Känns både nervös och skönt!















Bröllopsmys.

Tänkte tipsa lite om billig hemma gjord ljus dekoration inför bröllop.







Love Fightermom



Skönhets sömn ♥

Nu ska jag gå och lägga mig så att man inte ser hemsk ut. Imorgon så ska vi åka och titta på bröllops lokalen 11:00, hoppas att den är fin och så. Men det ska väll inte vara några problem. Tänkte kanske ta några bilder om hon som visar oss lokalen går med på det. Men men nu blir det sängen för denna bruden ♥.





Nattinatti
Fightermom



Brollopsbubblor.se

Jag fick detta vackra paraply på posten igår. Kommer att bli så fint när vi ska bli fotade vid hamnen och står under detta fina paraplyet. Det är brollopsbubblor.se som sponsrat med detta till vårt bröllop!

Tack så jätte mycket! =)



Glöm nu inte att titta in på deras underbart vackra hemsida www.Brollopsbubblor.se, dom har allt för ert bröllop.



Vad vi behöver

Bruden (Jag)

Behöver

Klänning
Handskar
Slöja
Skor
Vigselring
Brudbukett

Har

Underkläder
Strumpeband
Smycken
Tiara



Brudgummen

Behöver
Skjorta
Fluga
Skor
Corsage
Underkläder

Har
Kostym

Övrigt
Behöver
Brudnäbbsklänning
Dukar
Inbjudningskort
Placeringskort
Servetter
Tärnbukett
Musik
Hotell övernattning
Mat
Dryck
Tårta
Cupcakes
Gåvoaskar
Partyljus

Har
Rosenblad
Hjärtstenar
Bröllopslokalen
Kyrkan

VARANDRA

Love fightermom



105 Dagar kvar tills vi gifter oss :)

Idag är det endast 105 dagar  (15 veckor) kvar tills vår stora dag är här! Tiden börjar rinna iväg väldigt snabbt nu, grattis till min näst kusin som gifte sig idag. Måste avslöja att min dotters klänning nu också har blivit sponsrad och kommer snart på posten. Längtar sångot så enormt! Tyvärr så får jag inte ringen sponsrad som det ser ut i dagsläget. Men jag ger inte upp, man heter ju inte fightermom för ingenting! Eller hur?
imorgon kommer en bild på alla saker jag har blivit sponsrad med hittils!

Du kommer att bli en sån vacker brudnäbb, mammas lilla älskling..<3



Love Fightermom



Bröllops dekoration!

Två stycken sånna här vasar köpte jag idag. Där ska jag ha vatten och lite flytande ljus i. Sedan knyter jag ett glud eller rött sidenband runt den kanten i mitten. :)


Denna snygga vasen kostade 15:- på ikea billigt och snyggt!



Inhandlat gåvopåsar + Guldsnöre.

Nu är man hemma från en heldags shopping. Jag köpte lite saker till vårt bröllop idag bland annat gåvopåsar, guld siden band, röda siden band och vasar där vi ska ha vetten med flytande ljus i. Kommer att bli så vackert!
Egentligen är gåvopåsarna rosa gardiner från Ikea. Men det fungerer lika bra. Jag lovar att vårt bröllop kommer att bli det bästa och vackraste! :)

Dessa snygga gardinerna ska bli söta gåvopåsar med röda siden band till.



Love fightermom



Beautiful flowers

Satt och kollade en massa blommor på nätet. Nu har jag bestämt mig, jag ska ha en bukett med en massa röda liljor och lite grönt i. Just love it!

Hittade den perfekta bilden också på hur jag vill ha det!



Väla here i Come ;)

Idag ska jag, mina föräldrar och min syster åka till väla och handla. Jag måste in på ikea och handla en byrå då vår är helt rasad inuti. Kaos!
Köpte nya sexiga skor, fejkade skinnleggins och en snygg rosa tröja igår, just love it!
Kommer bild ikväll!
Nu ska jag snygga till mig! ;)



Love Fightermom



Brollopsbubblor.se

Nu ska jag gå och hämta ut ett paket till från mina sponsorer på Brollopsbubblor.se på posten.
Jag ska lägga upp lite senare vad det är så håll utkik mina vänner ;)

Ni kan ju titta in på deras hemsida och skriva här i en kommentar vad ni tror att det är?




Love fightermom



Jobb!

Äntligen helg!
Som jag skrev innan så har jag jobbat igår och i förrgår på nya jobbet. Jag själv tycker att det har gått kanon, trivs bra och så! Nä nu ska jag sminka mig snyggt för snart kommer min sambo hem och då ska vi åka till Familia/City Gross. Whiiihoo



Love Fightermom



Äta sen jobb!

Nu håller jag på att koka upp macaroner till mig och min lilla sessa, men sessan ligger och sover i sin säng.  Ska sminka till mig lite och göra mig redo för jobbet. Första dagen idag! Hoppas att det kommer att gå bra nu också så man inte kommer hem och aldrig mer vill åka dit!
Wish me luck!



Love fightermom



www.Bröllopsbubblor.se



Idag fick jag ett packet till ifrån en sponsor. Denna gången var det från Brollopsbubblor.se. Dom skickade 72st bröllopsbubblor, hjärtstavar. 

Det som är jättebra med dessa bublorna är att dom varken kladdar eller fläckar ner kläderna. Sen kan man ju ta med den söta hjärtstaven hem som minne. Tack så jätte mycket Brollopsbubblor.se!
Jag rekomenderar er varmt att titta in på deras tjusiga hemsida här.

Så här ser dom super vackra hjärtstavarna ut.


Tusen tack!
Love Fightermom



Bröllops musik?

Vad kan man ha för bröllops musik?
Har ni några bra tips till mig?


Här är lite förslag som jag hade tänkt mig




5400:- på sparkontot!

Idag är jag glad!
Alla räkningarna är betalda 5400:- på sparkontot och några tusen att leva för. Detta känns så himla skönt. Men det är ju tack vare att jag har börjat jobba. Nu hoppas jag på mycket jobb denna månaden, jag kan till och med tänka mig att jobba på min födelsedag. Kan inte bli en bättre födelsedag än att tjäna pengar. Fast så tycker jag bara för att jag är en riktigt stor jobbnarkoman. Älskar jobb! Dessutom ska jag ju jobba idag 15-22, 1 timme längre än mitt gamla jobb gissa om jag blev glad. Nä idag känns allting bra än så länge, förutom att min lilla prinsessa ligger i sängen och är mega förkyld! Men det är från dagiset, västa smittorisken att lämna barnet där när det är förkyldningar och influensor på G. Nä men just skolor och dagis är väldigt smittosamma.
nä nu ska jag kolla om där är några fler sponsorer som vill samarbeta. Det är ett heltids arbete att försöka hitta sponsorer och göra reklam, men gud vad jag tycker att det är skoj. Skulle kunna tänka mig att jobba som bröllops fixare. Älskar allt ifrån att räkna med ekonomi och hitta lösningar för att få ett fint kanske även billigt bröllop. =)

Hittade denna härliga videon på Youtube, om ni kanske vill gifta er i Södra Afrika! Kan knappt titta. Det är så vackert och jag är avundsjuk på dem som gifter sig där.


Love Fightermom



Bröllops saker kvar som vi behöver införskaffa kanske få sponsrat! :)

Bruden (Jag)

Behöver

Klänning
Handskar
Slöja
Skor
Vigselring
Brudbukett

Har

Underkläder
Strumpeband
Smycken
Tiara



Brudgummen

Behöver
Skjorta
Fluga
Skor
Corsage
Underkläder

Har
Kostym

Övrigt
Behöver
Brudnäbbsklänning
Dukar
Inbjudningskort
Placeringskort
Servetter
Tärnbukett
Musik
Hotell övernattning
Mat
Dryck
Tårta
Cupcakes
Gåvoaskar
Partyljus

Har
Rosenblad
Hjärtstenar
Bröllopslokalen
Kyrkan
VARANDRA

Love fightermom






Romantisk middag! =)

Idag så bjöd min älskade man ut mig på en resturang :)
Det fick bli grekisk resturang. Gud vad gott det var. Började med att vi åt en förrätt som bestod av varma baguetter och fyra olika dipp mix. Så gott! Efter det så beställde älsklingen ryggbiff, pommes & bearniesås. Jag beställde fläskfilée, friterad potatis och bearniesås. Så tack älskling det var gott!



Love fightermom



Bloggens bakgrund.

Det att jag startade denna bloggen är bland annat för att jag vill inspirera folk att gifta sig och att det är inte omöjligt att gifta sig trots ekonomikris. Själv så har vi som mest haft 3500:- på sparkontot vilket är slut nu. Men jag anser att vill man gifta sig ska man göra det, vill man byta jobb ska man göra det. DET FINNS IGENTLIGEN INGA HINDER HÄR I LIVET. Utan vi skapar dom själva, vill vi verkligen gifta oss så är det inte omöjligt. Man kanske inte får dem lyxigaste sakerna och man kanske inte kan ha en DJ på bröllopet. Men egentligen det viktigaste är inte att ha det finaste bröllopet, utan att man har varandra och att man säger ja. Det finns så många sätt att spara in pengar på några exempel är

* Sponsorer,
* Istället för presenter önskar man sig pengar för att kunna betala med,
* Man köper billiga saker och lånar tex klänningen av familj/släkt.
* Bjuder lite gäster
* Ber föräldrar/släkt att sponsra en del av bröllopet.

Det finns så mycket kan kan göra. Men som sagt det viktigaste är att man har varandra och att båda säger ja. Sen om man inte har en chokladfontän och en bröllopsresa till Thailand så kvittar det. Bara att sitta och äta en god frukost med sin man vid hamnen är nästan lika mysigt. Det finns så mycket tips och råd att jag skulle kunna skriva en hel uppsats men ville bara skriva av mina känslor inför detta bröllopet och bakgrunden till min blogg.



Love Fightermom



www.Ingelita.se

Idag så fick jag detta underbart vackra paket & det var från www.Ingelita.se
Dom har allt som gör dig sexig/snygg. Jag rekomenderar verkligen att kolla in på deras  snygga och sexiga kläder. Där är ett stort utbud med allt ifrån byxor, tröjor till underkläder, det är ovanligt billiga priser, Titta där vet jag! =)


www.Ingelita.se.


Hittade även denna söta reklamfilmen om deras företag :)

Love fightermom



Arbetsintervju+jobb

Ja som sagt idag har jag varit på arbetsintervju och där var inga konstigheter alls. Fick jobbet direkt på plats, så nu har jag skrevit under anställningsbevis och sånt. Ska bli så skönt att börja jobba på riktigt nu!
Jag börjar med min första bredvid gång imorgon 15-22. Längtar jätte mycket! Sen ska jag även ha en bredvidgång på fredag 07:15-13.30.

Har sagt upp mig från gamla jobbet då jag ansåg att det tog för långt tid med min delegering.  Jag klarade delegeringsprovet i slutet på Februari men hon ville inte godkänna det direkt då hon ansåg att jag behövde gå igenom läkemedelslistorna. Så här sitter man och har varit utan jobb i över 1 månad. NO WAY!
Så ringde idag och sa att jag inte ska jobba där mer. Men nu har jag ett annat jobb så det stör inte mig alls! :)
Jag anser att man ska trivas på sin arbetsplats och slipa krusa dem en massa!

Hihi en gullig bild på mig & min lilla tös..<3


Love Fightermom



Bröllops lokalen ♥

Imorgon så bär det av till bröllops lokalen. Tänkte att jag skulle ta en massa bilder på den och lägga upp här på bloggen så ser ni hur den ser ut! Hoppas nu bara att det är en fin och ljus lokal som jag har tänkt mig. Fast allt går att fixa till med lite tyg och dekoration. På kvällen blir det i allafall en stor fest! :)

Dessa bilderna är från deras hemsida.




Love fightermom



Arbetsintervju idag!

Jahop idag så är det arbets intervju som gäller, Wish me luck!
Kan ju alltid hoppas att det finns jobb där, har gått hemma nu i mer än 1 månad. Detta fungerar inte!
Men jag ska försöka hitta ett jobb där jag kan jobba som tusan i sommar. Vi får se vad som händer, nu måste jag fixa till mig och lillan.




Love fightermom



Väla väla!

Nu ska vi åka och titta var jag ska på arbetsintervju imorgon. Sen ska vi till väla och lämna tillbaka lillans regnbyxor. Idag lovade jag också sambon att han skulle få äta på Mc donalds! Nä nu måste jag städa i lägenheten och sminka till mig lite. Man vill ju vara fin om man ska vara bland mycket folk! =)


Kolla så stilig min blivande man kan vara  :)
Love fightermom



Visste ni att Laila Bagge och nicklas Wahlgren också fick sitt bröllops sponsrat?

6 Mars så gifte dom sig, dom fick i stort sätt allting sponsrat.  Expressen betalade 50 000:- för fotorättigheterna till deras bröllop, bröllopsresan, klänningen och även rabatt på ringen.

Källan




Love Fightermom



God morgon!

Idag har jag varit och lämnat min lilla fis på dagis. Sen gick jag direkt ner på gymmet för att jobba på bröllopsformen. Det gick rätt bra men måste klaga på pensionärerna som tränar. Dom sitter och lyssnar på den lugnaste musiken som man kan hitta. Vilket resulterar till att min träning blir dubbelt så jobbigt! Så dissar deras musik smak! Nu ska jag ut till min mamma och lillasyster. Vi ska äta lite frukost bullar och snacka skit!




Lägg märke till att min dubbelhaka har försvunnit! Nu är jag lycklig!

Love fightermom



Härligt indiskt sommar bröllop!

Skulle lätt kunnat Gifta mig i denna stilen, så harmoniskt och mysigt på något sätt!



Källa



Svenska Hollywood fruar!

Nu ska jag först titta på Anna Anka och alla dom. Sen så ska jag gå och lägga mig så att man orkar komma upp imorgon :)



Jätte kul, statistiken har gått upp idag :)





Gymmet

Ikväll ska jag och my lovely mormor gymma!
Känner att jag behöver komma i bröllopsform :)

Vad hittar ni på idag?


=)



Målet är att få en plattare mage just nu :)



Jag har nyss skickat ett mejl till ett företag. :)

Jag ska kanske få min vigselring sponsrad. Gud asså jag känner mig så lycklig just nu!
Jag sitter här och nästan gråter av lycka. Jo jag gråter av lycka.
Jag har fått 5 nya sponsorer sen igår :) Jag kommer att få världens finaste bröllop tack vare all hjälp!

Så ett stort tack till alla sponsorer som hjälper oss, ni är dom finaste!

Tack!



Love Fightermom



Vad tycker ni?

Vad tycker ni om att man har tillverkat smycken med kronprinsessan viktoria och Daniel på?
Det är tydligen någon hyllning/minne för deras bröllop.

Skulle ni vilja köpa något av dessa smyckena med deras ansikte på?



Medalj guld

10 995kr


Medalj silver
995kr


Medalj brons
559kr



Bröllopsmärke
39kr



Manschettknappar
695kr


Halssmycke
395kr


Armband
69kr


Källan



Bränna bort lite fett!

Nu ska jag lämna lillan på dagis, sen ska jag direkt ner till gymmet och bränna bort lite fett.
Måste ju vara i fin form inför vårt bröllop! =)



Love fightermom



Nu ska jag börja gå i en 8 veckors kur.


Kom i form på åtta veckor

Känner du igen följande scenario?

Du har hittat drömklänningen(/fracken), men när du provar den så känner du att den skulle suttit bättre om du varit en eller ett par storlekar mindre.
Du tänker att nu är det sannerligen på tiden att du går ner i vikt, för banne mig om du tänker gifta dig innan du blivit smal som en vidja, och vacker som en dag!

I så fall är du inte ensam! Oräkneliga brudar har innan bröllopet tänkt just den tanken. Nu är det ju så att oavsett om du går ner i vikt eller ej så kommer din blivande äkta hälft att älska dig precis lika mycket, men kanske är det denna situation som verkligen får dig att inse att nu är det dags, nu är jag motiverad, och jag vill gå ner i vikt!


Hur går man då ner i vikt, och hur behåller man vikten?
Det allra första man skall tänka på när man bestämmer sig för att gå ner i vikt är att inte se det som ett kortsiktigt projekt.
"Bantningskurer" och "dieter" i alla ära, men vill du gå ner i vikt och sedan behålla vikten är det en långsiktig förändring som krävs, och för att orka med en sådan förändring gäller det att redan från början vara medveten om att det kommer att ta tid. En viktminskning på ca 0,5-1 kg per vecka är realistiskt för ett bestående resultat, men räkna med att det kan ta upp till tre månader innan din kropp fattar att du verkligen bestämt dig och menar allvar!
Visst kan du gå ner i vikt snabbt med hjälp av t.ex. flygvärdinnedieten, men säger "dieten" något om hur du sedan skall behålla din nya vikt? -Nej, oftast inte, och det beror främst på att dylika dieter går ut på att tappa flera kilon under en kort period, men vad dessa kilon består av framgår inte.


Vad är det då som skall bort?
Ja, inte är det muskelmassan du vill tappa ialla fall, den saken är säker, och det är heller inte bra att på olika sätt driva vätska ur kroppen för att tappa några futtiga "panik-kilon". För de allra flesta beror övervikten på att man äter mer än man gör av med, så i teorin är det lätt: Ät mindre och motionera mer.
För att lyckas måste du få din kropp att inse att den skall ta tillvara på den näring du ger den, samtidigt som den skall bränna fett, och dessutom skall detta ske utan att din vätskebalans rubbas.
Det kan tyckas vara självklart, men i praktiken är det tyvärr inte helt enkelt att klara av det, och den största anledningen är stress och tidsbrist.
Den näst största anledningen är att man går in i processen med den bästa vilja, och full av motivation, men sedan stöter man på problem, och problemet är ofta sötsuget.


Hur hanterar man sötsuget?
Till att börja med: Var beredd! Sötsuget kommer, som ett brev på posten, och det är bäst att du är medveten om det.
Genom att vara beredd på det kan man enkelt hantera det: Ät en frukt, drick ett glas juice eller borsta tänderna, det brukar hjälpa.
Är det så att du inte kan stå emot så är det faktiskt inte hela världen heller, bara det inte händer för ofta.
Kom ihåg att det är inte ett misslyckande att falla för frestelsen, så vräk inte i dig resten av chokladkakan som tröst!
Så farligt är det ju faktiskt inte, att man faller ibland innebär inte att alla de andra dagarnas ansträngningar är bortkastade. Ta nya tag, och tag lärdom av händelsen! Kanske var det en viss tid på dygnet, eller i en viss situation du föll, var beredd nästa gång så klarar du det!

Sedan då?
Eftersom det är tänkt att du med hjälp av våra tips, och på endast 8 veckor skall lägga om dina kost- och motionsvanor är det bäst att skynda långsamt.
Detta "program" går ut på att ändra vanorna innan du ändrar kosten, det kan låta lite märkligt, men du kommer förhoppningsvis att märka att det då blir lite lättare att "stå ut".
Försök att sova och äta så regelbundet som möjligt, det gör det lättare för din kropp att anpassa sig till förändringar!
Skaffa gärna ett multivitaminpreparat, det skadar aldrig med lite extra näring när man börjar förändra sina kost- och motionsvanor. Brukar du dessutom äta mycket socker, godis och kakor bör kosttillskottet innehålla krom (chrome), eftersom krom reglerar blodsockret och dämpar sötsuget.


Vecka 1:

Första veckan börjar du med att dricka minst två liter vatten per dag, något som du helst skall forsätta med livet ut.
Drick ett stort glas (3-4 dl) direkt när du vaknar, och ett stort glas en timme innan varje måltid (drick inte till maten!) resten fördelas under dagen.
Det kan låta mycket, och i början blir det en del springande på toaletten, men när vätskebalansen stabiliserats kommer du att vilja dricka ofta och mycket!
En positiv sak du får med på köpet är att din hy förmodligen kommer att förbättras, bli mjukare och få en finare lyster! Vattnet driver dessutom ut onödig vätska, och tar med sig gifter och slaggprodukter på vägen!

  • Att dricka innan i stället för till maten kommer att göra dig mindre hungrig, så lägg inte upp en vanlig portion, ta lite mindre på tallriken till att börja med, och ta mer om du känner dig hungrig när du ätit upp din första portion
  • När du inte dricker till maten kommer dessutom maten du äter att smältas snabbare och förbränningen sätter i gång tidigare eftersom du inte "spär ut" magsyran med ytterligare vätska vid måltiden.
  • Tänk också på att äta din mat långsamt, det tar ett tag för magen att tala om att den är mätt!


Vecka 2:

Börja gå upp lite tidigare varje morgon!
Börja din dag med det stora glaset vatten och därpå en halvtimmes promenad innan frukost!

  • Kroppen förbränner mest fett på morgonen, och hur konstigt det än låter kommer du förmodligen att bli piggare genom denna lilla förändring.
  • Genom att du dricker innan promenaden sätter förbränningen igång, och när du kommit hem efter promenaden har din aptit byggts upp så att du orkar äta en stadig frukost!


Vecka 3:

Nu lägger du till en 40-minuters promenad innan middagen varje dag.
Drick ett stort glas vatten, ut och promenera, in och ät middag!

  • Om din mage klarar av det kan du gärna blanda en msk äppelcidervinäger i vattnet du dricker innan måltiderna, det ökar förbränningen ytterligare, och minskar blodsockersvängningarna, men om det svider eller bränner i magen när du tar vinäger ska du låta bli!


Vecka 4:

Nu har du kommit igång, och din kropp börjar fatta vad som gäller och det är hög tid att börja tänka på vad du äter, nu är det dags att börja skriva matdagbok!
Vi har alla en tendens att glömma bort saker vi äter mellan och till måltiderna; pepparkakan till kaffet, tårtbiten då arbetskompisen fyllde år, coca colan till lunchen, vinet till middagen osv...
Fortsätt med de vanor du lagt dig till med under de första tre veckorna, men börja nu också skriva ner allt du äter eller dricker, och också vilken tid du äter det.
Efter ett par dagar kan du börja se mönster i dina kostvanor, kanske ser du t.ex. att du ofta verkar bli sugen på något sött vid elvasnåret.

  • Ju mer du vet om dina vanor, desto lättare blir det att undvika frestelserna!


Vecka 5,6,7 och 8:

Nu har du kanske redan gått ner ett kilo eller två, utan att "bantningen" ens börjat, och det är nu det är dags för allvaret!
Kalorisnåla recept tänker vi inte ge dig, det har du säkert redan massor av, i stället ger vi dig enkla tips och råd som du kommer att ha nytta av på vägen.


Ät fem gånger om dagen!
Genom att äta regelbundet och ofta håller du förbränningen hög och jämn. Ät frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag, och undvik att äta sent på kvällen.
Om du känner dig frestad av något fett eller sött, så ät det så tidigt på dagen som möjligt. Det är bättre med en mazarin till förmiddagsfikat än på kvällen eftersom kroppen då hinner förbränna den innan kvällen.


Ät i rätt ordning!
Du har förhoppningsvis redan vant dig vid att dricka innan maten istället för till maten, men det finns ett till enkelt knep: Ät dina grönsaker först.
Se det som två tåg på samma räls! Grönsakerna är expresståget, och kolhydrater och proteiner motsvarar godståget. När det snabba expresståget kommer iväg först är rälsen sedan fri för det långsammare godståget och allt är frid i världen.
Om Du däremot skickar iväg ditt godståg först kommer expresståget snart att vara i kapp det, och tvingas hålla samma låga tempo.
Är du med? Genom att äta grönsakerna först (expresståget) kan resten av middagen (godståget) passera långsammare genom matsmältningsapparat och tarmar, utan att det spelar någor roll.
Maten smälts och förbränns snabbare!


Ät mycket grönsaker, rotfrukter, frukt och bär!
Ingen nyhet direkt, men ack så viktigt.
Ät efter "tallriksmodellen", halva tallriken grönsaker, 1/4 protein (t.ex. kött, fisk, ägg bönor, linser) och 1/4 kolhydrater (t.ex. ris, potatis, grovt bröd). Grönsakerna behöver ju inte vara en grönsallad; haricot verts, lättkokta selleri- och morotsstrimlor, gröna ärter, broccoli, paprika osv. är alla exempel på bra grönsaker som är jättegoda tillbehör till vilken rätt som helst! Över lag är frukt och grönsaker med ett lågt GI (glycemiskt index) att föredra. (Glycemiskt index beskriver hur mycket ett födoämne påverkar blodsockerhalten)
Här hittar du en lista över frukt och grönsaker med lågt GI.


Ät kryddig mat!
Starka kryddor ger en högre förbränning! Krydda maten med chili, cayenne, curry, Sambal Oelek, ingefära, senap....
Förutom att du kanske lär dig mer om olika länders matkulturer har flera av kryddorna dessutom läkande effekter, ingefära t.ex. reglerar blodtrycket, och cayenne förbättrar blodcirkulationen.
Ät också hellre varm än kall mat, eftersom varm mat ger en bättre mättnadskänsla!


Välj rätt fett!
Generellt kan man säga att ju mindre fett desto bättre, men en kost helt utan fett är både ohälsosam och trist.
Minska på fettet och använd nyttigare fett så kommer du långt!
Undvik margarin och använd istället olivolja, rapsolja och riktigt smör, din mat skall inte vara tråkig, då tröttnar du snabbt.
Försök att i den mån du kan använda dina vanliga favoritrecept, men byt ut eller minska på fettet!
Skär bort synligt fett på kött, och bred på mindre smör på mackan!
Byt ut vitt bröd mot mörkt med fibrer.

Undvik dolda fällor!
Salt och/eller socker finns nästan överallt, byt ut ditt vanliga salt mot örtsalt, och undvik "sockerfällorna". Saft, juice,sylt, läsk osv. är alla produkter som ofta innehåller mycket socker, låt bli dessa och drick istället vatten när du är törstig. Sockret i théet eller kaffet kan du byta ut mot saketter, det kan tyckas onödigt, men i längden gör det faktiskt skillnad!


Till sist några generella tips!

  • Ät aldrig på stående fot, och inte framför teven! Du skall ha lugn och ro när du äter, och gärna sällskap!
  • Ha alltid färsk frukt i närheten! Alternativt en påse morots-eller gurkstänger att knapra på när suget sätter in
  • Blir du akut godissugen så välj gelé-eller skumgodis, om du är "chokladoman" så ta en eller två bitar mörk choklad med hög kakaohalt.
  • Tala om för din omgivning att du försöker ändra dina kostvanor, och be dem stödja och peppa dig. På så vis undviker du frestelser genom att andra inte "trugar"i dig kaffebröd till fikat.
  • Unna dig en helkroppsmassage ibland. Det främjer cirkulationen och ökar ditt välbefinnande.


Slutligen, vecka 9, 10, 11... resten av livet
Efter dessa två ynka månader kommer du förmodligen att förundras över hur snabbt din kropp anpassat sig efter dina nya vanor. Kom ihåg att detta "program" bara är början till ett nytt och hälsosammare liv.
För personer med större övervikt kanske dessa 8 veckor kan ha gett motivation till att gå med i t ex viktväktarna för en långsiktigare viktminskning.
Om inte annat har våra tips och råd förhoppningsvis lett till ett piggare och aktivare liv!
Lycka till!



Källan



Jag funderar på att sminka mig såhär på Bröllopet.




110 dagar kvar tills vi gifter oss.

Såhär ser vårt bröllops planerande ut just nu


12-6 månader innan:
  • Bestäm datum
  • Boka vigsellokal (kyrka, rådhus)
  • Boka festlokal
  • Gör en budget
  • Boka bröllopsresa

6-5 månader innan:

  • Bestäm bröllopets stil, samt klädsel
  • Bestäm gästlista
  • Boka catering/restaurang
  • Bestäm meny och gör en inköpslista (om ni lagar maten själva) och börja köpa sådant som kan frysas in.
  • Boka fotograf
  • Boka bröllopssvit till bröllopsnatten
  • Utse tärnor och marskalkar, eller vittnen om det är en borgerlig vigsel

5-3 månader innan:

  • Sök hindersprövning (kom ihåg att hindersprövningen endast är giltig i 4 månader!)
  • Ordna inbjudningskort
  • Beställ bröllopstårta
  • Beställ brudbukett och övriga blommor
  • Ordna transport till kyrka och festlokal
  • Beställ specialdesignade ringar
  • Prova ut kläder om ni skall hyra eller få uppsytt

3-2 månader innan:

  • Skicka inbjudningar
  • Skriv önskelista och lämna till t.ex. värd, tärna, marskalk eller toastmaster
  • Beställ ringar
  • Tala med kantor och präst och bestäm musik till vigseln
  • Boka musik till festen (DJ eller liveband)
  • Prova ut och köp bröllopskläder (om ni skall köpa), underkläder och skor
  • Börja fundera på bordsplacering

2-1 månader innan:

  • Ordna vigselprogram, festprogram, menykort och bordsplaceringskort
  • "Preliminärboka" bordsplaceringen
  • träffa prästen för vigselsamtal och genomgång av vigselakten
  • förbered ev. nytt pass för bröllopsresan
  • Bekräfta alla bokningar
  • Hämta vigselringarna
  • Informera cateringfirma/festarrangör om antalet gäster
  • Köp drycker (om ni lagar maten själva)

3-1 veckor innan:

  • Prova klädseln en sista gång för eventuella ändringar
  • Gå in skorna
  • Gör provuppsättning hos frisören
  • Färga ögonfransar och ögonbryn
  • Förbered och laga mat (om ni lagar maten själva)
  • Spika bordsplaceringen
  • Boka bröllopsannons
  • Ordna presenter till tärnor, marskalkar och övriga hjälpsamma
  • Genrep med präst och brudfölje i kyrkan
  • Boka transport från festlokal till bröllopssvit

Dagen innan:

  • Hämta hyrd klädsel
  • Lämna klädseln där ni skall göra er i ordning på bröllopsdagen.
  • Duka och dekorera festlokalen (om ni skall göra det själva)
  • Frakta mat och dryck till festlokalen (om ni lagar maten själva)
  • Om brudens hår skall sättas upp på bröllopsdagen bör det tvättas på kvällen innan, använd ej balsam.
  • Ordna så att någon hämtar tårtan på bröllopsdagen (om den inte körs ut)
  • Lägg er tidigt

Bröllopsdagen:

  • Ät en stadig frukost
  • Duscha och ta på en helknäppt skjorta eller blus
  • Hämta blommor
  • Åk till frisören/salongen och bli iordninggjord
  • Ät en lätt lunch
  • Fotografering
  • Vigsel

Dagen efter:

  • Se till att någon lämnar igen det som är hyrt
Gör sedan ingenting annat än att njuta av ert nya liv tillsammans som man och hustru!



Skickat en massa Samarbetsförfrågningar.

Idag så har jag skickat en massa förfrågningar till bröllops företag om samarbeten. Jobbigt, man får kanske svar av 5 utav 100. Men man måste kämpa på annars lyckas man inte här i livet. Nu ska jag i allafall ner och träna på gymmet med min mamma. Det är en avkoppling och då hinner man tänka en massa :)

Ha en fin söndag alla!



Love fightermom



Sexiga underkkläder!

igår var jag och mamma och shoppade. Jag inhandlade ett par regnbyxor+vantar från polarnopyret till Novisen. Sen så köpte jag ursnygga bröllopsunderkläder också. Så nu är en sak avklarad till bröllopet. Jag tror att dettta kommer att bli jättebra. Sen var jag och mamma även inne i stan igår och då så var vi inne på tasteofturkey där vi frågade lite om bröllopstårtor och sånt. Dom var rätt billiga och dom hade magiska tårtor vill jag lova. Helt underbara. :)



Love fightermom



Bjudna på middag!

Ikväll ska vi äta middag hemma hos min kära vän Maggie och hennes familj. Gud så kul och gott det ska bli :)
Men innan dess ska vi ner och träna gymmet så vi blir smala o fina ;)
Nästa helg tänkte jag att det är vår tur att bjuda dem på middag, sitter här och funderar lite på vad man kan bjuda på? Har ni några förslag? Kanske tacos eller något :)


(Gud vad glad jag är att min fula röda mens lugg är borta. Ska aldrig mer färga min lugg röd!)

Love fightermom



- 6,5kg sedan 14 Februari! :)

Idag är jag en lycklig tjej kan jag lova! Jag har gått ner 6,5kg sedan 14 februari. Gud vad jag är glad att det gett lite resultat äntligen, sedan har jag även minskat 5cm i midjan sedan jag skrev in mina mått sist. Fan asså 4,8kg sen är jag nere på 70kg, jag längtar något så enormt! Nu ska fläsket bort!!!!!!



20/3-10 74,8kg Mina mål kommer allt närmre mig nu!
12/3-10 77,1 kg Helnöjd!
11/3-10 77,6 kg
12/3-10 77,7kg




Jag har mina mål framför mig i huvudet alltid när jag tränar och är nyttig! ;)


Nått - Dags att köpa
75,5 kg - Köpa Bröllops strumpeband + Bröllopshandskar via nätet

+

Mål 2
73,5 kg -  Beställa en under kjol till klänningen



Mål 3
70,0 kg -  köpa snygga underkläder till bröllopet



Mål 4
67,0 kg - Köpa Vigsel ringen



Mål 5
65,0 - Ta in på hotell på bröllopsnatten




Love Fightermom ♥



Kan ni fatta!?

Kollade in på smyckes sidan starofdiamonds.
Kan inte fatta hur man kan lägga mellan 20- 260 000:- på en helt vanlig Vigselring, det är inte riktigt klokt!
Jag hade aldrig vågat gå ut med en sån dyr ring på fingret då kan man räkna med att bli överfallen!





Pris 218 819 kr




Pris 67 091 kr




Pris 50 481 kr




Pris 86 591 kr




God Morgon eller?

Idag är det Fredag vilket innebär HELG!
Ja egentligen ska jag väll inte säga god morgon, för jag har ju hunnit med en hel del idag.
Matat lillan, klätt på henne, borstat tänderna och gått med henne till dagis. Inte nog med det jag har varit på gymmet och tränat i 1,5 timme, javisst har jag varit duktig. Jag har nyss kommit ut ur en härlig duch. idag slutar förmodligen min kära älskling rätt tidigt vilket absolut inte stör mig. Lillan ska vi hämta 13:30. Jätte glad för hennes skull att hon har kommit in på dagis och träffar lite fler barn/vänner. Själv tänkte jag kolla över mitt skolarbete, inte för att jag orkar eller har lust men känner ett stort tvång att jag måste!

Nä nu ska jag äta lite lunch, får bli ett äpple!

Några bilder när jag fixat till mig. =)







Love fightermom



Myspys + Filmkväll

ikväll ska jag och min blivande man bara ligga på soffan och ha en mysig filmkväll. DEN BÖRJAR NU! =)


Denna filmen vill jag se på bio!

Love fightermom



Min vackra mormor

Måste få skryta lite då vår släkt är väldigt unga. Vi blir inte gammla utseende mässigt helt enkelt! :)

Detta är min moster & mormor och Novas gammelmoster + gammelmormor






Lycklig!

När jag ställde mig på vågen i morse så visade den 75,8kg. Snacka om att jag blev glad!
Det börjar gå neråt nu.

Idag ska jag ta en vilodag från gymet känner jag. Men jag har ju tränat 7 dagar på rad så det är ju bra med en liten vilo dag. Jag säger bara en sak den dagen jag bestämmer mig för att vara lite onyttig, då kommer jag att attakera frysen som är full med kakor. Bland annat damsugare, mazariner och sånt smått o gott! Mumma.

Idag så har jag fått lite motion för när jag hade hämtat Nova på dagis så gick vi till parken och lekte. Jag satte mig längst ner på rutschkana och tog emot henne. (Det är en väligt liten rutschkana) sen har Novisen gungat och sprungit runt i vatten pölar. Det skadar ju inte att vara ute när vädret är kanon och solen står på. Våren är äntligen här!
Medans min lilla fis var på dagis så har jag storstädat lägenheten, dock lite sopor, disk och damsugning kvar. men det fixar vi när min kära sambo/älskling har kommit hem.
Nu ska jag laga lite middag!



(Bild från sommaren 09)

Love fightermom



Goa pengar denna månaden!

Om jag nu har räknat rätt så får vi ut goa pengar tillsammans. Där blir en hel del till bröllopet. Jag är skit glad just nu!!!! :)

Nä nu ska jag städa lägenheten så det blir lite helgmysigt :)


Min lilla älskling är på dagis! :)
Älskar denna bilden så söt hon är med bandana! :)


Love fightermom



Jag och Mormor

Nu ska vi ner och träna oss smala :)
Tänkte jag skulle dra hem till mormor nu och väcka henne, sen går vi tillsammans ner till gymet och tränar.


Love fightermom



Träning dag 1.

Nu tänkte jag börja skriva lite om vad jag tränar, äter och mina mått.
Nu ska fightermom bli smal och komma i bröllopsform!


Dag 1

Frukost 2st knäckebröd med lite smör. + 1 stort glas vatten.
Lunch 1st äpple
Mellanmål 1dl russin
Middag Omellet
kvällsmat 1st banan


Träning


Gymet - 60 min styrka + motion.
Ut och gå - 30 min

Mina mått Vecka 1


Midjan 103cm
Rumpan 112cm
Låret 84cm
Över armen 32cm
Bysten 97cm
Ovanför knäet 45cm
Vaden
40cm



Nu är prinsessorna uppe ♥

Idag väkte ja min lilla prinsessa 06:30, det är för att hon ska kunna vila på dagis idag. Så kan ju hoppas att det fungerar nu också. Idag ska jag sticka till gymet med min mormor en liten sväng medans lillan är på dagis. Jag lämnar ju henne 09:00 och sen ska hon vara där tills 13:00 så det är ju ändå några timmar.

Nä nu blir det frukost + att fixa till sig mitt hår ser ju ut som ett jävla fågelbo eller något :)



Love fightermom



Upp till bevis!

Idag var jag duktig, köpte ett måttband. Så nu har jag mina förskräkliga mått på kroppen, haha men dom ska bort.


Här ser ni mina mått!

Midjan 103cm
Rumpan 112cm
Låret 84cm
Över armen 32cm
Bysten 97cm

Vill helst inte titta på dem, men dom ska minska ;)

Oftast när jag är nyttig så drömmer jag att jag äter en massa godis och mat. Sen är man helt skräckslagen när man vaknar och samtidigt lycklig då man inser att det var en MARDRÖM!




Work it baby work it ♥

Har varit på gymmet tillsammans med min mormor, 6 dagar på sträck nu. Jag är stolt över mig själv. Hoppas att jag får en snygg o smal kropp snart. Alla säger ju att man ska trivas i sin kropp och det gör jag inte just nu, vill bli smalare. Är ju inte tjock eller så men vill ändå ha en plattmage och smala ben. Min rumpa får gärna stanna kvar, den är lite putig vilket jag gillar! :)
Haha

Nä nu blir det duchen sen Desperate housewives!




Som sagt min drömkropp som jag hade innan! Inte för smal o inte för tjock PERFEKT!

Love Fightermom



Vad tiden går fort snart 19år!

Shit asså jag fyller ju nästan pensionär nu :S
Blir 19år om 22dagar. Hihi jag börjar bli vuxen, jobbigt!
Man har det så mycket enklare hemma. Menar hallå jag kan inte fatta att jag fyller 19år och har börjat jobba.
Jag tänker inte fira min 19års dag. Jag ska bara äta en god middag med familjen och inget mer. Orkar inte ha en massa kalas!

=)

Love fightermom






Just nu läser jag denna boken.

Det är en bok som handlar om kvinnans hälsa,stress, ätstörningar,viktnedgång mm.
Där finns frågor och svar på det mesta som är relaterat till kvinnan.

Rekomenderar starkt denna boken för alla flickor,tjejer,kvinnor,tanter.
Är ni nu intresserad av att läsa denna boken och vill veta mer om den, klicka då på bilden så kan ni läsa mer om dess handling.




Work it baby work it ♥

Då var det dax igen, på med träningskläderna och ner till mitt andra hem gymmet. :)
Just love it! ♥



(old pic)



Brudbuketten

idag har jag varit och pratat med ägaren av en blombutik. Hon ska hjälpa mig med bröllops buketten. Min brudbukett+ 2st tärnbuketter + 2st corsage kommer att gå på 1000:- Det var väldigt billigt! JEn valig blommbutik tar 500:- för bara brudbuketten min kommer nu att gå på ca 200:-.

Jag ska göra en väldigt fin och ekonomisk brubukett varför slänga ut 1000:- på lite blommor då har jag hellre en dyr ring eller en härlig bröllops resa :)


Jag vill ha detta i min bukett

Rosor
Brudslöja
Röda Nejlikor
Röda Gerbera
gröna blad


Kommer bli så fin så! =)




God Morgon Sweety's ♥

Idag har jag vaknat upp på helt rätt sida. Känner mig glad. Idag fick jag sovmorgon eftersom lillan ska inte vara på daiset förrens 11. Idag ska hon äta på dagis för första gången, gud vad det är skoj att äntligen få henne inskolad på dagis. Hon behöver det sociala så himla mycket. Jag ska inte träna gym idag, igentligen. Men kommer nog att dra ner där ikväll ändå. Känner mig så lycklig där nere.
Jag vet om att jag kommer att få en fin kropp. Och det är det jag strävar efter nu. Först gå ner, sen att bygga upp muskler. Visst det är jobbigt som bara den men värt all möda.

Nu ska jag käka lite frukost sen ska jag sminka till mig!

Love fightermom

Hon må vara jävligt kaxig och otrevlig, men fin kropp det har hon! =)


Källan



Sweet Dreams babes ♥

Love and Good Night!




Mitt dröm jobb ♥

Jag vet inte riktigt vad jag vill jobba med.
Men jag vill jobba med något där man klär sig elegant och jobbar med rika människor.
Har tänkt lite på hotel, kontor eller kanske på Danmarks färjorna.

Har ni några bra förslag?




Work on my body ♥

Nu ska jag ner på gymet och fortsätta att forma min kropp och förlora lite vikt!
Blir gymet nu 1 timme och 1 timme ikväll =)
Jag riktigt älskar att träna gym, så härligt varje gång man ställer sig på vågen och ser att det har gjort resultat.
Så tummen upp för det!

Har nyss käkat lite frulle, nu är det dax för gymet!
Tränar ni gym?

=)




Lite olika bröllops teman, kanske något för er ♥























Själv gillar jag mest prinsess bröllop! :)
Hur vill ni gifta er?



Källa



Bränna fläsket! ;)

Haha nu har jag nyss kommit tillbaka från gymmet och det gick bra att bränna fläsket :)
Blev runt 1 timmes träning + streching på det.
Nu har jag nyss ätit frukost som bestod av
1 macka med ost + nötter,russin  och ett stort glas kallt vatten.. Mumma o nyttigt.

Nu ska vår lilla familj ut och röra på oss, ska till parken så att vår lilla älskling kan leka av sig lite i fina vädret.
ikväll ska vi hem till kära Maggi o daniel. Funfun
Det är jätte kul att Nova också har en lekkamrat i samma ålder nästan :)



Visst är han stilig min blivande man! ;)



Love fightermom





God Morgon Darlings ♥

Idag är man uppe med tuppen, varför?!
Själv tror jag det är för att jag har börjat gå upp tidigt med lillan när hon ska på dagis och för att jag har börjat gyma. Man känner sig mycket piggare och gladare! :)



Dagens vikt 76,3kg (Kan inte bli bättre snart nere på mitt första mål!)
12/3-10 77,1 kg Helnöjd!
11/3-10 77,6 kg
10/3-10 77,7kg




Total vikt nedgång 4,7kg

Imorgon har jag förmodligen kanske gått ner - 5kg sedan jag började vara nyttig!

Jag är så himla bäst asså, nä men känner mig super duktig!




Love fightermom



Back from the gym!

Nyss kommit hem nästan :)
Käkat en banan och några nötter så man orkar täna liote till ikväll. Nu väntar jag på att min älskade vän Maggie ska komma hit :) Sen ska vi ner och peppa varandra lite till att träna bort våra extra kilon! Jag tror att detta kan bli bra vettu! :)

Jag har ju som sagt 12kg+ att gå ner innan vårt bröllop. Så måste ligga i nu som fan.! Vill ha min fina body som jag hade sommaren 08 ;)

Menar kolla vilken nice body, saknar den som bara den.



Love fightermom



Snabbis! ;)

Ska ner en liten fusk snabbis på gymmet nu med min mamma. Sen ikväll ska jag träna med min kära vän maggi. Funfun<3<3<3

Måste dra morsan står väl snart o tutar utanför lägenheten :)


Work it baby work it!



Love fightermom



Sjukt duktiga ju! =)




Måste se denna filmen!

Jag är och har alltid älskat det är med andevärlden och andra sidan. Så denna filmen kan ju inte bli bättre. Nä men den verkar då himla bra! <3 

Vad tror ni händer efter livet?




Work it baby work it ♥

Morning People ♥
Nyss vaknat och är rätt så trött men ändå kom jag upp ganska snabbt idag. Igår tränade jag och min älskade Maggi gym. Så jäkla härligt. känns skönt att ha kommit igång med gymandet och finns ju inget bättre än att träna med sin bäste vän, mycket roligare då. Nä nu ska jag äta min frukost ju tidigare ju bättre är det!

Dagens vikt 77,1 kg Helnöjd!
11/3-10 77,6 kg
12/3-10 77,7kg




Jag har mina mål framför mig i huvudet! ;)


Mål 1
75,5 kg - Köpa Bröllops strumpeband + Bröllopshandskar via nätet

+

Mål 2
73,5 kg -  Beställa en under kjol till klänningen



Mål 3
70,0 kg -  köpa snygga underkläder till bröllopet



Mål 4
67,0 kg - Köpa Vigsel ringen



Mål 5
65,0 - Ta in på hotell på bröllopsnatten




Love Fightermom ♥



Mot Vilda Västern med Moped.

Jag har en väldigt social och uppfinningsrik pappa. Nu har han och hans vän kommit på en idée.

Dom ska samla ihop ett stort gäng med Mopedister och göra en Nostalgitripp. :)
Tillsammans ska alla köra från Röstånga till HIGH CHAPARRAL. Det kommer att bli jätte kul, vi ska tälta och festa där, äta mexicansk buffe mm. Men bara för dom som ska köra moped dit kommer det att bli ett riktigt minne för livet. Själv kör jag bil med saker till tältningen.
Desutom ska jag och min blivande man fira våran svensexa och möhippa där uppe.

Om ni vill läsa mer om detta så titta gärna in på deras hemsida =)





love Fightermom



Ändrade planer, jag ska köpa mitt gymkort idag istället!

Känner att jag måste bli av med mina extra mammakilon! =)
Imorse vägde jag 77,6kg. Men känner att jag måste gå ner mer nu :)
Jag har ju fortfarande 12,6kg att gå ner, mitt mål denna månaden är att gå ner 5kg minst. Så då har jag bara 7,6kg kvar att gå ner! :)

Nu kör vi eller vad säger ni?! :)
Ikväll köper jag i allafall mitt gymkort! :)




Lite roliga bröllops trailers :) , Den sista är bland annat med America Ferrera (Ugly Betty)




Inskolning på dagiset går kanon..<3

Idag så gick vi till dagiset som vanligt vid 9 tiden. Vid 10:00 så gick jag hem och då var Nova kvar själv. Dagisfröknarna tycker att hon är super duktig som kunde vara där själv redan efter 3 dagar. Hon var inte ledsen en ända gång efter att jag hade gått, jag är så stolt! :)
Dom tror att det kommer att ta mindre än 2 veckor att skola in henne vilket gör mig jätte glad för då kan jag börja jobba på dagtid också :) Nu ligger min lilla fis och äter en flaska välling. Själv vet jag inte vad jag ska hitta på, så det får bli lite bröllops planeringar! ;)

Love Fightermom



Min lilla tös börjar bli stor..<3 // Mamma älskar dig!



Mina mål!

För att ha lite att se fram emot tänker jag sätta ut en massa mål vid min viktnedgång och varje gång jag når ett mål får jag en belöning, nu i form utav bröllops och skönhets saker :)


Mål 1
75,5 kg - Köpa Bröllops strumpeband + Bröllopshandskar via nätet

+

Mål 2
73,5 kg -  Beställa en under kjol till klänningen



Mål 3
70,0 kg -  köpa snygga underkläder till bröllopet



Mål 4
67,0 kg - Köpa Vigsel ringen



Mål 5
65,0 - Ta in på hotell på bröllopsnatten









Bröllops form!

Från och med igår så ska jag komma i bröllopsform. Jag ska lägga om min kost helt!
Jag vet att jag kan och jag ska!


Såhär ser mitt "Schema ut"


* 2 veckor = Bli av med godis suget!
* Ut och gå med vagnen varjedag om vädret tillåter det!
* Ca 3 Veckor = Köpa gymkort där jag tränar minst 3ggr i veckan i 60 min.


Idag vägde jag 77,7kg
Min målvikt är 65 kg

= Totalt att gå ner 12,7kg





// Love your Fightermom



Tröttis Mamman nr1




Min dotters namn!

Ja jag vet glömmer hela tiden att hålla dotterns namn hemligt. Men det är så att jag har haft en annan blogg innan denna där hon inte var anonym. Så jätte svårt att tänka på det, men min dotters namn är inte hemligt längre då jag har svårt för att hålla det hemligt! :)

Så här har ni lilla Nova!




Klantig Mamma nr 1!












Lillans 1års dag, bilder säger mer än ord!

Lillan fick frukost på sängen..<3






























Påväg till dagis











Hjälp, jag har nog valt ring :)



Det är en ring som ligger över min valiga ring tycker att det är skit snyggt. Jag ska åka till en ring butik i stan, testa ut rätt storlek och se vad jag tycker om den. Sen ska jag beställa den på nätet för det är mycket billigare =)

Vad tycker ni helt ärligt om ringen?

Love your fightermom



Ni glömmer väll inte att följa min blogg ♥

bloglovin



Min räddning denna jobbiga morgon!!!

Usch och twii vad jag är trött just nu. Man är ju fan inte människa efter 3st kalas på denna helgen. Speciellt inte om man gick upp 07:30 för att hinna göra mig klar inför Lillans dagis. Hon ska vara där 09:00 - 10:30. Fast hon kan behöva det, ska bli skönt när jag kan lämna henne där och gå hem i några timmar :) Lite space att kunna slappna av och plugga! =)
Nä nu ska jag gå och väcka min lilla prinsessa<3



Love your Fightermom



Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min lilla älsklings födelsedag! ;)♥

Hurra hurra hurra hurra!

Mamma älskar dig gumman nu är det exakt 2 timmar och 26 minuter tills du föddes! :)
Gud vad tiden har gått fort vännen!
Jag har inte så mycket att säga mer än att du är hela  min värld lilla gumman, och jag älskar dig mer än allt annat i hela universum. Hoppas du får en fin födelsedag <3


pussokram Mammi


(Bilderna är 1 år gammla idag<3 )













Skulle svarar på alla era super duper söta kommentarer, Men ♥

Jag kan inte svarar för blogg sidan krånglar :(
Men jag lovar att svara på ersa super söta kommentarer imorgon ♥.

Idag så har vi haft fullt upp, jag bakade ju sok ni alla vet en sweet Prinsess tårta på morgonen. Sedan badade jag och min lilla prinsessa ♥
Sen sminkade jag mig och noppade min ögonbryn. Vid 12 tiden komm mina kära föräldrar och hämtade mig, vi skulle åka till väla och shoppa funfun! :)

Köpte lite kläder i födelsedags present till lill snäckan +  en super sweet rosa mössa ♥
Till mig själv blev det ett par snygga ringar + solbrills från Gina. Skit snygga helt engelt! Ringarna ser ni på bilderna här under detta inlägget. Sen när jag kom hem så bakade jag Goda Cupcakes i ren chocklad!
Det är ett recept från Leila bakar.
Sen kom min kära svärmor och hennes man + deras söta lilla chihuahua/papilon, My.
Nä nu ska jag och min kära sambo gå och mysa lite  ;)

ha en fin kväll alla kära blogg läsare ♥







klippt lugg!

Vad tycks?
Hiss eller diss?








Vad tycker ni om min tårta? =)

Det är första gången jag har gjort en prinsess tårta, blev väldigt nöjd :)
kanske skulle börjat göra lite tårtor :)

Vad tycker ni om den?



Ignorera den röda saken där det står star, det är bara för att min dotters namn är anonymt i bloggen :)



Bild från förra sommaren..My sweet little babygirl!




Såhär ser våra förlovnings ringar ut, släta i guld :)




Nu ska jag sitta och försöka hitta min dröm ring! :)

Ska kolla igen om ett par häften med en massa ringar som jag fick ifrån 2st ring butiker igår. Hoppas verkligen att jag hoppar min dröm ring!

Tycker ni att man ska ha guld eller silver ringar? :)












En trött men väldigt duktig mamma!

Idag så har jag inte bloggat något och det är på grund av att vi har firat min dotter med hennes farfar och hennes kusiner idag :)
Började med att jag har tvättat som tusan hela morgonen. Sen samtidigt så har jag och min kära älskling städat hela lägenheten. Då menar jag storstädning för nu blir det kalas hela helgen! :)

Jag satt och somnade i soffan hela tiden, så slutade med att jag gick in och la mig. Sov i ca 2 timmar. Sen var man tillbaka igen :)
Gud var så himla kul att se star leka med sina kusiner :), Hon ville med dom hem nästan blev så ledsen när dom åkte :( Men jag och älsklingen pratade om att åka ner till kävlinge nästa helg och hälsa på dem så vi får se :)
nä nu ska jag hänga upp alla ballonger inför morgon dagen och lite sånt smått och gott :) Jag ska baka prinsess tårta imorgon. Ska bli så himla skoj att själv få testa baka tårtan. Ska ha en massa rosor och en söt röd/grön text där det står Star 1 år och ljus på det! Ska bli så fint! :) Ska lägga in en bild på tårtan senare :)

Nu vet jag inte när jag kan blogga nästa gång under helgen eftersom vi kommer att ha fullt upp med vår lilla stars födelsedag, :) Men hoppas ni tittar in då och då =)

ha en fin helg alla kära läsare..<3<3 :)

Love fightermom




Svar på kommentar!

Anna-Karin om God Morgon Darlings ♥

Varför gifta sig om man inte har råd?Varför ska nån annan betala för er?

Ja du kära Anna-Karin!
Det är så här att vår kärlek till varandra är så stark och vi känner att vi vill tillhöra varandra på ett specielt sätt, vilket är som man och hustru. Jag själv anser att kärleken övervinner allt även ekonomin, om jag så skulle gifta mig i en potatis påse med en automatring för barn hade jag gjort det :)
Som sagt Min sambo och dotter betyder allt och jag vill känna att alla 3 tillhör varandra med samma efternamn och allt!

Jag frågar inte bara runt kan ni betala för mig?
Jag erbjuder företag och privat personer ett sammarbete där jag bloggar och gör reklam för deras företag och produkter. Så man kan säga att vi hjälps åt! Jag tvingar ingen men frågar man inte så är det väldigt svårt att kunna sammarbeta med företag och vi ska desutom bekosta nästan hela bröllopet själva. Företagen ger mig lite rabatt på deras produkter och vissa sponsrar mig med saker som smycken, dekorationer och tiaran.

Hoppas mitt svar var till hjälp :)
Ha en fin kväll!

Love Fightermom








Jisses! :)

Har fått väligt många kommentarer att svara på :)
Vi har varit borta ända tills 5 tiden :S Så nu är man trött, får bli mer uppdatering senare.. =)



Typ såhär ser jag väll ut nu haha :) (gammal bild dock)



God Morgon Darlings ♥

Jag svarar inte på kommentarerna just nu, jag ska åka och handla en massa nu på förmiddagen, men jag återkommer igen i eftermiddag och då ska jag svara på alla era söta kommentarer ..It's a promise.

Om ni har lite tips på företag eller privat personer som skulle kunna sponsra mitt bröllops så får ni jätte gärna skriva det här på bloggen, tacksam för alla tips och svar ♥

Ha en fin dag kära vänner..♥




Min bästa vän ♥

Nyss har våra vänner varit här :), det var jätte trevligt att träffas igen. Vi behöver inte sitta och prata hela tiden för att känna oss bekväma med varandra. Det räcker att vi bara finns vid varandras sida och det är jätte härligt. Jag är verkligen glad att jag har hittat en sånn fin vän. Vi blev bästa vänner redan första dagen vi träffades, Jag älskar verkligen min bästa vän, hon är bäst helt enkelt. Jag har aldrig haft en sånn bra vän som henne. Vi har samma intresse och har alltid något att prata om. När vi kommer hem till dom känns det som att åka hem till familjen.
Så tack så mycket vännen för att du finns vid min sida och jag hoppas att du alltid kommer att göra det

Tack så mycket för att du fixade min blogg design, den är verkligen vacker och man kan inte bli mer nöjd än jag! 

Mamalicious






Jag älskar dig!

Tadaa! En ny look här på fightermom.blogg.se! Ser det konstigt ut tryck på F5 några gånger! Som ni kanske förstår är det inte Fightermom själv som skriver, utan detta är hennes bästa kompis (om jag själv får bestämma) M som skriver :)

Vet inte varför jag tar över här, haha, vill mest skriva & berätta för hennes kära läsare att finare människa finns inte! Fightermom är en underbar person som förtjänar det bästa! Jag älskar dig!

Love Mamalicious.org



Marinadesign.se/butik

Jag var super lycklig när posten kom, jag fick ett fint paket med fler saker till mitt bröllop. Denna gången fick jag ... Ja vad fick jag ;)

Titta här så får ni reda på det

Vill tacka Marinadesing, jag är evigt tacksam!

Glöm inte att titta in på deras fina hemsida, där hittar ni allt möjligt som har med dop, bröllop,bal och bara allmänt fina kläder. ni kan få riktigt snygga kläder till ett bra pris!

Jag lovar ni kommer inte att bli besvikna! =)



love fightermom



Så klockrent asså! :)




God Morgning alla babes! ;)

Först och främst, klockan är 07:09 och jag är vaken. Det händer bara i drömmarnas land och när jag ska jobba! :)

Jag sitter här med en varm och go kopp te, tänkte passa på att plugga en massa nu när lillan ändå sover.
Allting började med att dom skulle fälla det gigantiska granhelvetet ute på pakeringen. Så jag var tvungen att flytta min bil 06:30, tror ni att det går? NEJ så klart inte mitt bilhelvete har frösit fast!!!!!!
Så upp i lägenheten ringa min pappa som kan det mesta om bilar, ut i gen och bara gasa utav fan. Till sist kom aset upp TACK GODE GUD! Sen var det bara att sticka hem och springa upp och göra en kopp te och lugna nerverna haha :)

Hur vaknade ni idag?




Frågestund ♥



Jag tänkte ha en stund där ni kan skriva lite frågor, ja om ni nu har några förstås!:)

Det kan ju handla allt ifrån bröllopssaker till saker som handlar om mig kanske :)


Så fråga på nu ♥




Wedding cake

Har varit och pratat med dem som ska göra vår Bröllopstårta.  Vi blir 60 personer men hon sa det att man ska bara beställa tårta för ca 45 personer, annars blir det för mycket tårta. Vilket är jättebra för då blir det inte så dyrt, sen sa hon också att vi kunde diskutera priset lite :)

Härligthärligt!



Källan



Ps ni glömmer väll inte att rösta på mig som omslagsmodell?



klicka bara på bilden, leta upp mig bland deltagarna och klicka in på min bild. Sen står där hur ni ska göra ;)
Det kommer även lottas ut en massa goodie bags till er som röstar. Så ta chansen och tävla om det samtidigt som i förgyller min dag ;)

Love fightermom



Hejdå Sötnosar!



Ge mig sommar!
nu ska faktist jag och min lilla prinsessa gå ut i det fina vädret och leka på lekplatsen. Kanske går vi och tar en liten fika sen. Vi får se :)

ha en fin dag alla!

Love Fightermom



Morning Sunshines! ♥

Idag är jag en lycklig, mamma, Blivande brud och tjej =)
När jag vaknade så kunde man knappt se ut genom fönsterna på grund av vår vackra sol. Sen inatt så redde vi och våra vänner ut ett stort dumt missförstånd. Så nu har vi fått tillbaka våra bästa vänner. Det har börjat att bli bra nu! =)
Sen blir det inte mycket sämre av att ni mina älskade läsare kommenterar mycket! ni gör mig också till en lycklig brud. =)

Jag hoppas att mitt liv fortsätter i denna riktingen, då blir det ett lyckligt liv jag får! :)




Ha en underbar Onsdag kära läsare!

Love  Fightermom



Nu ska er kära Fightermom Nanna!

Godnatt alla kära och söta läsare! =)



En omgjord bild på mig där jag har blåa ögon :) Läskigt på mig!



Födelsedags presenter!

Här är de första presenterna jag har köpt till min kära dotter som fyller 1 år nästa vecka =) <3<3
Gud vad mamma älskar dig lilla sessan..<3<3












Love Fightermom





Tips på Lite lyxiga hotell i skåne?

Vi planerar lite inför vår bröllopsnatt och har bestämt oss för att ta in på ett lyxigt hotell :) Nä men det ska ju vara mysigt i alla fall. Kanske man skulle tagit in på hotell i Danmark? =)

Har ni några härliga tips på vad man kan hitta på dagen efter sitt bröllop? =)




Har ingen tid idag :(

Idag känner jag tyvär alla kära läsare att jag inte har tid eller ork att blogga. Så jag tar ledigt denna dag ;)

Nä men vi hörs imorgon och så önskar jag er alla en trevlig måndags kväll!

Love Fightermom




Allt innehåll © Fightermom.blogg.se | Design av: Avaztar