Skola imorgon!

Imorgon är det skola för min del och jag ska gå där i minst 4 månader. Ska bli ganska skönt att börja skolan men nervöst känner ingen i klassen :S Men men hoppas att det blir en bra tid i skolan ändå. =) Nu ska jag nanna!

Love fightermom




Hemma från jobbet!

Nu är jag hemma från jobbet, jag var på en ny del i vårt arbets team. Det gick kanon, man var ju nervös i början men det blev jättebra till slut. Eller jag tycker inte att jag hade några problem alls gick bra från början till slutet. Just nu ligger jag ensam hemma i sängen med min laptop, älsklingen är nere och festar på marknaden. Men jag har det nästan mysigare här uppe i sängen :) Nu ska jag titta på lite webb tv.


Nattinatti alla.




Tog ett härligt bad innan jag la mig i sängen, bland annat därför mitt hår är så krylligt.




Några ord.

Dem flesta lyckas bra här i livet på familje fronten. Man får barn, gifter sig, skaffar kanske hus och har kanske en bra jobb karriär. Jag har verkligen lyckats här i livet, jag har inte en karriär där man tjänar så att man blir millionär, Jag har inget stort hus, ingen Svensson bil. Men jag har väldens underbaraste man som jag gifte mig med 17 Juli 2010. Tillsammans har vi fått det finaste som finns på jorden och det är vår fantastiska dotter Nova. Jag tycker att jag har allt man kan önska sig. För mig kommer kärleken före pengarna. Varje morgon när jag kommer in till min älskade dotter så säger hon mamma och skrattar så gulligt. Sen höjer hon  armarna och vill att jag ska ta upp henne. Det är verkligen något som gör en mamma rörd. Att se hur ens barn älskar en eller ropar mamma, mammma på morgonen. Det är verklige härligt att vara mamma & fru. Visst att det finns både med &motgångar men det får man räkna med, det kommer vi aldrig ifrån. Vi måste verkligen ta vara på dem fina stunde4rna med våra familjer.

// Love fightermom







Grattis Älskling!

Idag den 18 Augusti klarade min man uppskrivningen, grattis älskling. Du är bäst & jag är så stolt över dig. Då är det bara uppkörningen kvar.



Love you Jimmie Persson<3




Big Jimmie

Haha ganska komiskt min man heter också jimmie, samma stavning och allt. Men gud titta in denn extremt stora hummer, väger ca 10 kg. Så Coolt!

Källan





Fortsättnings bilder på vår bröllopsresa! :)

En stor jätte fin glasskulptur i havet :)





En turistbåt där man kunde sitta och fika :)



Haha en kille som hade däckat eller något. Hyrde en cykel och låg helt utslagen.



My love<3


Du & vår dotter betyder allt för mig. Jag älskar er något så oerhört mycket. Pussar / din fru


Häftigt detta är en sån dansande statygubbe, som dansar om man lägger i pengar i burken. :)



Här är vi påväg upp på det stora fina Operahuset. Man kan titta ut över Norge på taket. Jätte vackert och måste besökas!



Så underbart vackert finss inga ord!



Haha efter att vi tagigt bilden sa älsklingen, hur fan kunde jag hoppa upp där och sätta mig?!



Det här är precis bakom kanten däör älsklingen hoppade upp. Det är en vuxen människa som tar en bild. Det är ganska långt ner!



Jag var för feg jag höll mig på marken :)



För att komma in i själva stan fick vi gå över en trappa som gick över en motorvägen






Älsklingen & frihetsgudinnan. =)



Skåååååål ;)





Gatuteater! Så himla roligt är det!



Så klart gick vi in en sväng på Hard Rock Café. Så fint där var.







Slottet i Oslo :)



Där var en massa skum i fontänen, fint :)





Sen åt vi vars en god glass.


gott!



Det var en arabisk festival i Oslo när vi var där :)







Konstig toalett.











Så var denna stads turen slut, vi rinde hem till sverige och pratade med mina föräldrar. Hörde så att allting var bra med lillan, sedan gick vi på båten. Väl där på så gick jag och la mig i en timme ca. Älsklingen gick upp på däck och solade lite.


Nu var vi utvilade och redo för ännu en kamp med middagsbuffén. :)
Det var suveränt gott!



Så himla gott ta mig tillbaka tack! :)


Namnam



Beautiful Oslo



Hihi satt på däck, ignorera mina drogade ögon för min älskling blev riktigt snygg!



Love is in the air!


Lite partey blev det på Lördagskvällen!



Sex on the beach till mig.. &



En STOR STARK till min man! :)



Sooo Delicious.


Redo för att komma hem till ett regnit tråkigt sverige, men med världens bästa dotter i.




Ett regnigt Danmark ....&



Ett regningt Helsingborg!



En god snabb frukost fick det bli var jätte hungriga!


Gottgott!


Vår kärlek har kommit för att stanna<3



En härlig kyss som avslut på denna bröllopsresa, jag älskar dig gubben och hoppas att vi kasn leva lyckliga i alla våra dagar! =)





Min kärlek i ett regningt Köpenhamn.



Mys på bussen hem med



Varm Oboy, tack mamma & pappa för denna underbara resan!

Tack älskling för att du vill finnas i mitt liv och göra en fint liv med mig.<3





God Morgon!

Ställde mig på vågen idag och min hemska vikt efter bröllopet och allt slutade på 81,5kg. Fattar ni att det är 7,5kg jag har gått upp på lite mer än en månad. Det är verkligen hemskt för en kroppsfixerad tjej. Men igår så bestämde jag mig för att vara nyttig så detta är min 2 nyttig dag idag. Jag har bestämt mig för att väga mig 1 gång i veckan och försöka att skriva upp det på bloggen. Jag ska väga mig varje måndag. Vi är sugna på en liten bebis till, så jag måste gå ner i vikt innan för jag vill inte hamna på 103kg denna gången också. Sist gick jag ju upp 32kg. Men då gick jag i skolan och var nästan aldrig ute och gick för det orkade jag absolut inte. Men gud så sugen jag är på att ha en litet syskon till min älskade Nova. Hon skulle bli så glad över att få ett syskon tror jag. Men detta är mest tanka som vi delat om att skaffa en till nu snart. Vi får väll se när det sker. Men nu ska jag först ta tag i vikten måste väga minst 74kg innan det sker. Sen börjar jag ju skolan nu på måndag och då kan jag inte bli gravid, hur skulle det se ut? Sitta där i klassrummet sen helt plötslig bara springa och spy. Det är väll inte riktigt trevligt precis, sen ska man ju orka med att vara i skolan också. Får väll se vad som hände nästa år. :)

Men men en sak i tagen, jag ska verkligen vara nyttig nu, jag är väldigt motiverad till detta. Har verkligen inte haft lust att tänka på vikten när jag jobbat så mycket som jag har. Men nu när skolan börjar blir det lättare. Men gud måste verkligen också bara tillägga att det har varit helt underbart att jobba i svalövs hemtjänst denna sommar och hoppas att det blir fler. Jag hade inte kunnat ha det bättre och arbetskamraterna har jag blivit bra vän med.

Idag är min lilla prinsessa inte riktigt kry, hon har fått en rejäl hosta och så känndes hon lite febrig imorse också. Men det är väll någon sorts förkyldning hon har åkt på. Hoppas verkligen att det blir bra snart. Så idag var jag tvungen att ta vård av sjukt barn. Hade verkligen inte velat skicka iväg henne till dagis. Får se hur hon mår imorgon och på onsdag. Hoppas att hon blir bättre snart!
Nä nu ska jag ta och göra lite frukost till mig. Nova ska få äta lite välling.


Kolla så mycket ögonfransförlängningen gör, jag har inget smink alls på mig här. Skit nöjd med resultatet.




Love fightermom



Sponsrad med en påfyllning på mina fransar.

Jag är riktigt nöjd med mina lösögonfransar tack vare Linda på Salong Chi, hon bjöd mig på påfyllningen. Hon är så himla duktig och dom håller riktigt bra också, Fast än att det hade gått 3 veckor så hade jag rätt många fransar kvar. Tusen tack till kära Linda som tog sig tid och fixade till mina fransar i Fredags eftermiddag.  Som sagt resulatet blev helt underbart och jag känner inte att det är låtsasfransar. Känns precis som mina egna. Ni missade väll inte förra inlägget som jag gjorde 2 dagar innan bröllopet då dem sponsrade med fransarna helt från grunden.

Om ni har missat det och det fantastiska erbjudandet så tycker jag att ni ska ta och kika in här!





Tusen tack kära Linda!

Love Fightermom






Är så sugen på en lite bebis till!

Jag och älskling skojade till det lite när lillan låg i magen! :)





Delad tur!

Idag så har jag delad tur, inget jag hurrar för då jag är mega trött. Men jobbar med bästaste Monica idag. Alltid kul att jobba när man har super härliga arbetskamrater. Jobbar 7-12:30 sen hem och vila några timar sen vara tillbaka på jobbet 16-21. Men detta kommer att gå bra! Snart ledig igen ju (Tisdag!) Tittar lite smått efter en ny lägenhet men finns ju inga lediga. Kan ju hoppas på att man hittar en 3:a någonstans. Vi behöver större boende vår dotter har fått vårt rum så vi sover i vardags rummet. Det är lite påfrestande att inte ha ett sovrum. Som tur är så kan jag ligga i lillans nya säng utan att det går i sönder så förmodligen kan jag lägga mig där när jag kommer hem idag. Lite lugn och ro . Annars kommer min älskade Nova att lägga hela lägenheten hos mig i sängen. Sen brukar hon sitta och slå mig i ansiktet för hon vill ju leka med mamma. Så då gör hon allt för att jag ska vakna. Så jag tror att jag ska sova i hennes sovrum. Nä nu ska jag ner och käka lite frukost. Sen är det dax för matrundan. =)

Mammas lilla prinsessa, här var hon inte gammal..<3


Peace´n Love
Fightermom



Linda från Salong Chi!

Tack kära Linda!

Linda från Salong Chi ringde mig, hon bokade en ny tid med mig att komma och fixa till mina fransar igen. Så himla gulligt av henne så får jag denna gången gratis också. Men jag lovar jag kommer att fortsätta att fylla på dem! Det är så himla vackert och det finns inget bättre än att slippa ta mascara men ändå vara skit snygg. Bara kunna gå upp tvätta sig och sen är man klar inför jobbet. Jag ska ner till salong Chi i malmö på fredag. Shit vad jag längtar nu ge mig fredag! =)


Kolla så långa och naturligt snygga. Detta är ändå efter mer än 3 veckor, man fyller ju oftast på dem då! Så tänk så snyggt när det bara har gått 1-2 veckor. I just love it!




Love Fightermom



Norge - Bröllopsresan.

Idag kom vi hem från vår älskade bröllopsresa. Vi har haft det fantastiskt. Mycket kärlek, avslappning och discotek. Detta var precis vad vi behövde, vår älskade tösabit var hos mormor och morfar. Vi saknade vår älskade dotter som tusan vill jag lova men ringde hem från Norge 2 ggr för att höra så att allting var bra med snäckan. Men detta var så trevligt. I resan så hade vi middagsbuffé på fredagen, frukostbuffé och middagsbuffé på Lördagen. Kan det bli lyxigare. Vi har levt som prins och prinsessa. Jag har gått runt klädd i högklackade skor och snygga kläder hela helgen. Det känns så underbart att få vara vacker hela tiden och att bara kunna ta det lugnt! Gud jag är nverkligen nykär i min älskade man! Vi har en massa hemliga planer på G. Men det får ni väll reda på med tiden här på bloggen.



Bussresan på väg mot Köpenhamn, här sitter vi och gullar lite. Slutade med att jag somnade sött i min mans famn.




Min älskade man i hytten på båten i Köpenhamn.



Hihi lite bus får man ju ha på båten, här räcker jag tunga åt min kära man! :)



Lite mys med såklart! (Ignorera älsklingens äckliga snus!)



Gud vad du är vacker min älskade man!



Dags för middagsbuffén, gott var det också!



Mmmm vi åt lyxig middag, kött, kyckling, räkor, Kräftor, tacos, gratänger, pasta, frukter, grönsaker. Till efterrätt, en ostbrika, kakor, desert puddingar, mjukglass mm. Lyxiga måltider att minnas!


Min sexiga man. Jag är så lycklig mede dig!



Soo hot!



Vad händer nudå?



Pardey all night long!
http://publishme.se/1172563/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body


We gonna paaaaartey!




Blää, vad var nu detta?
Vi trodde att det var cider hela tiden men visade sig vara äckligt vin!



Nämen hallå, vad hittar man här om inte en flaska Piña Colada.
"BJUDER PÅ BILDEN"



Let`s taste it!



Älsklingen höll sig på den säkra sidan, ÖL! :)


Visste ni att



Öl också kan slå på ganska bra!




Why did i drink this!!!! WHY?



Skämt o sido, nu så var jag tvungen att fixa till mig innan vi skulle iväg. Resultatet blev



Såhär! :)



Såhär söta o glada var vi!



Var tvungen att ta på lita festkläder med!



Beautiful man<3



Kvällens look!





Så himla fin båt!



Havet var väldigt lungt och vackert på kvällen!



You light upp my world honey.



Fyfan vad jag älskar dig älskling. Jag är så stolt över att vara din fru!



Blåsigt värre! ;)



Här var det tomt, Hallåååå?





Skönt och stilla


Vi passade på att ta vara på den mysiga och kärleksfulla stunden.



Lite skämt och cider på detta, ja tack!




Lite full blev man på riktigt!


Men vi är ju inte färdiga än, mer pardey for the win!


haha lilla älskling så full du blivit! ^^



Disco, dock ganska dött dansgolv. Men det var ändå party och folket trillade in så småning om.



Min goa dring för 89 norska kr. Dyrt men helt klart värt det!


Älsklingens redbull vodka. Kostade samma som min men helt klart värt varenda krona!



Mumma!



07:55 dagen efter, älsklingen är däckad!


Jag tog en lång, varm & skön duch så man piggnade till!


Efter många om & men så lyckades jag sparka älsklingen ur sängen.


Min frukost, så god och onyttig!


Älsklingens frukost, te och en jäckla massa socker! så han piggnar till!




Egentligen såg det ut såhär!








På väg in i Norge

























När båten hade kommit fram och vi hade klivit av i Norge då var klockan ca 09:30,

Sentrum, det såg ganska roligt ut när det stavades så.



Love is in the Air.



We are in heaven. =) Beautiful.



Det vackra operahuset





Fler bilder kommer imorgon! :)



Allt innehåll © Fightermom.blogg.se | Design av: Avaztar