Då var dag 1 avklarat!

Ligger här i sängen och är jätte sugen på skorpor med smör, lussebullar, choklad mm. Men jag har gett mig fan på att klara detta!!!!!
Försöker att tänka, snart är den jobbigaste dagen över. Det gäller verkligen att tänka. Speciellt om man är sugen på något måste man tänka, är smaken på gosaken värd ett + på vågen? Ska jag verkligen offra hela min nyttiga dag för lite kvällsmat som jag kommer att ångra sen?
Nej jag är motiverad till 1000!

Lets do this!
Då var det äntligen dax!

Nu ska jag sätta igång med det jag skrev för ett tags sedan, viktbloggen.

Pepparkakor

När jag kom hem idag efter skolan så luktade det bara nybakade pepparkakor i hela trapphuset. Dock så ligger det ett fick i samma trapp. hehe. Men gud vad jag blev sugen på att baka peppar kakor. Så funderar starkt på när vi har fått pengar att köpa en färdig deg och några formar. Så kan hela familje baka pepparkakor, det tror jag att nova hade älskat. Det är absolut ett måste! Imorgon så kommer det folk från Noaksark ifrån Helsingborg för att beräåtta om HIV mm. Ska bli väldigt intressant! Nu är det endast 19 skoldagar kvar tills vi slutar. Ska bli lite härligt med jullov, eller ja jag vill ju jobba helst. :) Får hoppas att det dyker upp lite då och då.
Tittade på en Call girls dagbok.

Gud vad jag gillar det programmet. Speciellt hennes inredning i lögenheten. Den sängen hon hade vill jag ha! Riktig prinsess säng. Måste se nästa program igen!Love FightermomBlogg Design!

Så här kommer min blogg design att se ut nu ett tag fram över, ska snart lägga till alla sponsorer också som sponsrade till mitt bröllop. Tyvärr försvan dem med designen. Men detta ska vi väll fixa ;) Nu ska jag sova för imorgon väntar en lång jobbe dag 07:30-17:00. Längtar efter arbetskamraterna var ju ett tags sedan nu. :)

Love fightermom


Såhär såg man ut på gårdagens firma fest. Vi hade jätte trevligt och blev en del drinkar kan jag lova!
Följ min blogg med bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1504051/fightermombloggse?claim=z3e77y29udc">Följ min blogg med bloglovin</a>Förväntar mer av livet!

Jag vet inte riktigt hur jag har tänkt den senaste tiden. Jag har nog haft förväntningarna att vi ska ha råd till det mesta. Jag ville nog inte riktigt erkänna för mig själv att man är en fattig student på 19 år. Men fick tanken här om dagen, jag bor i en egen lägenhet med mitt barn och min man. Men framför allt att jag är 19 år. Det är okej att inte ha hunnit få ett fast jobb eller ha en god ekonomi. Som 19åring ska man nog bara vara glad att man ens har råd med hyran och räkningarna. Jag har tagit livet för givet. Man har kännt sig fattig och det har varit jobbigt men de flesta har nog haft det ganska jobbigt i början av livet. Man måste bygga upp sin karriär först innan man kan ha en god ekonomi. Jag har starkt börjat fundera på vad man vill jobba med, funderade på att läsa upp mina gymnasiebetyg så man får högskole kompetens. Men som sagt det är bara funderingar.  Livet är ett mysterium som man får ta vad som kommer, vissa har tur andra mindre tur i livet. Men jag tror att man kan kämpa sig upp i livet bara man har den starka viljan och kämparglöden. Soo Keep on fighting!

Love fightermom
Nu ska vi sälja denna bilen! :)
Imorgon börjar jag!

Men det kommer att vara hemligt i allafall en månad fram över! =) Let´s see how it goes.

Ja annars händer inte så mycket klockan är 02:03 just nu. Jag har skola imorgon men känner mig inte alls redo att krypa ner i sängen och lägga mig. Är så himla pigg och vill göra en massa. Tyvär är här inte tillräckligt! Men resten av familjen sover sött, skönt!

Imorgon så kommer en ny vän hit till mig, Linda och hennes underbara dotter. Så kul att träffa fler mammor runt min ålder och med barn i samma åldrar. Det behöver både jag och Nova. Sen så ska jag på fest till henne i helgen ska bli jätte skoj, har ju inte varit ute på år och dar. känns lite som att man behöver damma av festkläderna och sig själv. Jag har funderat på en sak, det hade varit riktigt skoj att samla ihop ett tjej gäng som hade kunnat dra ut till en nattklubb. Jag ska nog ta upp det som förslag till tjejerna! =)

Sweet dreams!Lovet över.

Denna veckan har jag haft "lov/självstudier" Men jag har typp varit tvungen att ställa klockan runt 07:00 varenda morgon då lillan börjar på dagis 08:00 så man tycker inte att det har varit mycket till lov. Nu ikväll går tiden sakta. Vår dotter är hyperaktiv och springer fram och tillbaka hela tiden. Jag är väldigt utråkad och min man glor på Filip och fredrik. Jag vill bara lägga mig ner och sova. Så det ska jag göra nu GODNATT ALLA! =)

Kramisar<3
Allt innehåll © Fightermom.blogg.se | Design av: Avaztar