Måndag

Idag så började min dag med att jag satt och skrev om njurarna, efter 30-40 minuter så var det dax att köra till skolan. Idag har det varit ganska lungt tycker jag. Studievägledaren kom in och snackade högskola med oss. Det var mycket att ta in, men har funderat lite på om man skulle läst vidare. Men samtidigt så känner jag lite att jag vill bara bli färdig så fort som möjligt. Tycker där är en del dåliga saker just nu i livet som bara ploppar upp sådär oväntat. Det är mindre kul, man känner ju till exempel av att man inte ha så mycket pengar lägre. Eftersom jag är 19 år alltså under 20år så har jag inte rätt till lån eller bidrag från CSN. Nej jag får bara vanliga stuiebidraget på 1050:-. VÄRDELÖST måste jag säga.


Idag fick vi reda på att vi ska åka till Danmark den 16 November, vi ska på studiebesök i helsingör till sundets något. Eftersom man kanske vill söka jobb där i framtiden. Ska bli skönt att komma från sverige några timmar :) Nä nu ska jag plugga vidare! =)
Hittade en gammal bild på mig med långt hår =)
dagis och skolan!Vaknade imorse av att min kära far ringde och ville bara säga att det är väldigt halt ute och att jag skulle köra försiktigt. Igår snöade det här och min lilla prinsessa såg helt chockad men glad ut. Hon sa hela tiden titta, mamma titta! hihi vi var även ute lite på balkongen igår och tittade på snön. Men jagtror att jag var mer facinerad än nova. Jag har aldrig i hela mitt liv sett så stora snöflingor. Dom var ju större än en 5 krona. Det var riktigt fint och nu längtar jag till julafton faktist! Hoppas att julen blir riktigt vit och mysig. Då ska vi dricka glögg och ha mys med pappa och mina systrar, tyvärr jobbar min kära mamma. Men hon kommer ju hem efter 9 tiden. Får se kanske man övernattar på landet. Det hade varit rätt mysigt. Hade man kunnat gå ut med Nova dagen efter och leka med alla djuren och tittta på hästarna. Nja vi får ta en liten funderare där. Men som sagt det är ju över 2 månader kvar så ingen stress. Ja på tal om i morse så var jag nyttig och gick och lämnade lillan. Tänkte det går ju mycket snabbare än att skrapa bilrutan och få bilen varm. Bara en massa klabb ju. Ska bli så skönt i februari när vi får nycklarna till vår nya lägenhet. Vi funderar på att måla där nere först, sen ska vi fixa till övervåningen när vi bor där. Så får vi sova där nere medans vi håller på med målningen. Ska bli spännande och kul att få tapsera och göra om exakt hur vi vill. Dyrt då inte hyresvärden står för det, men sen samtidigt 5019:-/ månaden är billigt för en 4:a på 101,1 kvadratmeter. Alltså en 4! :) Skönt o komma närmare dagis och sen är det skönt för man kan börja planera ästa bebis nu när vi vet att vi får en stor lägenhet. Vi hade kunnat skaffa två till om vi så skulle vilka det, haha. Nä men vi får väll se.

Love fightermom03:41

Somnade innan och vaknade 3. Sedan dess har jag plockat in alla kläder vi har tvättat idag. Kan ju säga att vi tvättade 5 stora maskiner, tänk er dom stora lägenhetsmaskinerna.  Känner mig duktig men nu är det färdigt och man har kläder att ha på sig! Idag börjar inte skolan förrens 14:00-15:00. Just nu på reklamen så visade dom att en film Juno kommer på lördag. Den måste ju verkligen ses. Handlar om en gravid tonårstjej. Verkar riktigt bra. Nä nu får jag gå och lägga mig! :)

Love fightermom
Så trött man är idag!

Imorse var jag och jobbade goa pengar men gud vad man är trött nu ikväll. Är ju inte van längre att gå upp så tidigt! Ikväll ska jag titta på bonde söker fru, dom är så roliga Specielt han från billinge. haha! =) Nä men det är modigt av dom att våga ställa upp i ett sånt program. Jag skulle aldrrig vågat. Förresten kom jag att tänka på förra avsnittet när tjejern dejtade alla dem killarna mer än hälften utav killarna satt bara och stirrade på henne. Lite läskigare än allt! Jag skulle vara super nervös. Nä nu ska jag glo på hem till gården, läskigt men har fastnat för den gamla pesionärs serien. Den är riktigt bra! ;)

Love fightermom
Hemma!

Nu är jag hemma efter en dag på jobbet. Satt och tänkte när jag körde jobbebilen nu på kvällen, gud vilket härligt jobb jag har, att köra bil är verkligen min grej. Jag är inte den personen som gillar att vara instängd mellan 4 väggar där man jobbar typ 5-6 dagar i veckan. Nej jag är den personen som vill ha ett självständigt och ett fritt arbete. Jag känner att hemvården är det. Visst man sammarbetar ju med sina kollegor, men man går inte bredvid varandra hela dagarna. Jag gillar att sitt och lyssna på "Din gata" i bilen och att träffa en massa olika människor. Det bästa med mitt jobb är att jag arbetar ute på landet i svalöv. Finns inget vackrare än dem "vindsnurrorna" och de stora ängarna som på sommaren är fullt med blommor. Det är så vackert! :)

Nu ska jag gå in och bada med min älskade man, lillan sover och jag köpte ett bubbelbad till han i födelsedags present. Inte ett riktigt bubbelbad utan en sorts madrass som man lägger i badkaret. Men det känns verkligen som ett riktigt jacuzzi badkar. Sen ska vi mysa och titta på film! Sen är det jobb imorgon igen, ska bli trevligt fast jag gillar ändå kvällarna bäst. =)


Love fightermom
Knasig vecka!

Hela förra veckan var väldigt jobbig, min lilla prinsessa var sjuk. Så jag var tvungen att vara hemma från skolan. Inte alls roligt asså! Jag missade jätte mycket och jag fick inte in skickat mina läxor. Men jag känner att jag börjar komma ikapp nu igen. :) Jag har velat jätte mycket fram & tillbaka den senaste tiden om man skulle ta och hoppa av skolan. Men nu har jag bestämt mig för att kämpa denna sista tiden. Tyvärr blir jag inte färdig till december som planerat eftersom jag håller på att läsa psykiatri också. Måste säga att det är väldigt intressant allt det här hon Lobotomi och allt det. Dock är det väldigt obehagligt och inte bra alls då det förstörde människorna. Me det är ändå intressant att se hur samhället såg på dem så kallade "sinnessjuka". Jag känner att detta ämnet är helt min stil ;) Det är intressant och psykitrin är ju en väldigt stor del i vårt samhälle. INTRESSANT!

Idag så lämnade min man vår dotter på dagis, skönt att jag slapp köra dit och sen hem. Jag gör ju det varenda dag annars. Idag har vi en lyxdag börjar 14:00 och slutar 15:00. Sen ska jag köra direkt ner till jobbet i svalöv och jobba kväll. Jag gillar att jobba kvällar, det är så himla lungt och skönt. Man vet vad man ska göra och det känns väldigt bra tycker jag. Skönt att tjäna lite extra pengar, jobbar förrmiddag imorgon då jag har självstudier hela dagen. Nä nu ska jag ta och titta på en film om hjärt och kärl sjukdomar som jag har lånat hem från läraren.

Love FIghtermom
Självstudier!

Nu är klockan 8:00 och mina själv studier börjar. Jag har gett mig fan på att klara av skolan även om allting är förrvirrande och varken jag eller dom fattar ut eller in. Men men Psykiatri nästa!


Love Fightermom
Kände för att sminka mig och ta en massa ego bilder!
Allt innehåll © Fightermom.blogg.se | Design av: Avaztar