Vi har fått en ny lägenhet!

Vi ska flytta in den 1 februari, en 4 på 102 kvadratmeter, men mer säger jag inte nu. Lääääängtar!

Nä nu ska jag till skolan. Börjar 13:00 och slutar 15:00. Dock är där mycket självstudier att ta hand om! Nu får man ta och göra vid sig så man kommer i tid.

Pussar Fightermom
God Morgon bloggen!

Idag så vaknade jag redan vid 06:30, Skolan börjar inte förrens 10:25. Uppe i god tid!
Igår så kännde jag att mitt godis sug har försvunnit helt oc h nu tänkte jag ge mig på maten också. Äta lite mindre o och nyttigare. Men måste bara berätta att min vecka utan godis och söt saker har varit helt perfekt. Jag känner mig mycket piggare och orkar mer. Men det beror väll på att nät man äter socker får man en snabb men kortvarig energi kick. Sen blir man tröttare än vad man var innan. Jag känner att detta är vad jag vill! Jag måste 'nd¨g¨ner i vikt innan vi änns försöker att skaffa ett barn till. Vill ju inte väga 115kg eller något sånt. Sist gick jag ju upp 32kg. Där gick gränsen. Idag får jag min lön från jobbet och det gillas starkt. Först ska jag betala av räkningar och skulder, sen så ska där shoppas! hihi

Nä nu ska jag gå och dricka ett stort glas vatten. Ska ska jag börja fixa till mig inför skolan.


Love fightermom
Barndop!

Idag så var jag och Nova på barndop för min vänninas lilla son, han döptes till Liam. Jätte gulligt dubbel barndop. Nova var supersnäll i kyrkan. Hon käkade lite rån och lekte med psalmboken. Sen åkte vi hem efter det, för att hämta älsklingen som hjälpte chefen lite. Hans chef hade gjort en film från vårt bröllop, gud så fin den blev. Den är 1 timme lång och väldigt cool/fin gjord. Minne för livet verkligen. När vi hade tittat klart på filmen så körde vi till familia för att köpa dop present till söta liam. Det blev söta bebis bestik som var helt underbart söta. Sen gick vi en snabb runda och kikade på Zoo affären på lite fiskar som vi planerar att köpa. Vi har ett jättestort akvarium som står nere i källaren och dammar. För novas skull hade det varit kul att få ha fiskar! :) Sen åkte vi till Max och köpte lite mat. Lite ohyffdsat att komma vrål hungrig till ett dop. Sen körde vi till klippan hem till rebecka på efter kalaset eller vad det nu kallas. Där var super trevligt, mycket nytt och roligt folk. Vi var där tills 20:45, sen sa nova NEJ haha nä men hon började bli över trött. Så vi åkte till storköp och köpte lite lördags godis till älsklingen. Själv är man godis fri sedan en vecka tillbaka. STOLT! =)

Nu ska jag och min älskade man titta på en bra film!

Love Fightermom

Resultatet!

Förresten har jag klippt av mig håret, så detta är resultatet av min nya korta och nyfärgade frisyr.

InnanEfter

Blondering!

Just nu sitter jag med blondering i håret. Börjar skolan på måndag och då vill man ju inte komma med värsta utväxten. Sen imorgon är det barndop för lilla liam. Ska bli så roligt. Då vill man också se fin ut :) Hoppas att resultatet blir bra och inte slutar med ALBINO! haha.
Resultatet kommer om cirka 40 minuter.

Love fightermomPremiär för kategori VIKTBLOGG!

Jag är riktigt stolt över mig själv måste jag säga. Jag har varit utan godis i 5 dagar idag. Proud!
För att vara en riktig socker gris så är det förvånandsvärt bra. Jag ska försöka att bli av med godis/socker suget. Det är riktigt svårt de 2 första veckorna. Så det är 50% chans att det går. Men jag ska fan ta mig ur detta. Vill inte äta en massa socker hela tiden. Det är okej 1 gång i veckan men inte mer. Jag tar 1 dag i taget nu fram över och kämpar på så gott jag kan. Från och med nu kommer jag mina med och motgångar om mig själv som en socker gris. Haha! Nä nu ska jag natta min lillfisa.

Love fightermom.Röstat!

Ja då har man röstat då ja! :)
Nu ska jag lägga mig med älsklinen och kolla valvakan. Ha en trwvlig kväll gott folk.

Pusspuss Fightermom
Sådan mor sådan dotter
Mammas älskling!

Gud du är gudsgåva gumman, mamma älskar dig och kommer alltid att finnas här för dig. Jag är verkligen en stolt mamma till dig Nova.

pusspuss mamma älskar dig vännen. <3


Såhär kommer min header att se ut! :)
Fuckt up!

Jahopp bloggens design är förstörd. Stort misstag men jag ska ändå byta så detta är en tillfällig lösning. Ingen som vill hjälpa mig? Är inte helt good på designer.

Gjorde  header i allafall, med lite fel i texten dock men ska ändra det!. =)

Love fightermomNy kategori kommer att finnas i bloggen inom kort! =)
Vad ska man Rösta?!

Vet ni vilket parti ni ska rösta på och varför?
Idol!

Just nu så ligger jag och tittar på idol och Chilling! Idag känndes allt lite bättre men visst tankarna kommer och går. Men jag känner att chocken har börjat att släppa. Annars i övrigt så har jag varit på praktiken idag Solljungahälsan "i örkelljunga" LOVET IT! Jag fick ta ven prover och en massa stick i fingrarna. Jätte kul, älskar verkligen det arbetet. Nä nu ska jag Surfa runt på nätet lite! :)

Love Fightermom

82 åring omkom!

Igår precis innan jag gick och la mig tänkte jag se vad dom hade skrivit om grannen. Jag fick en stor chock och skrek rätt ut när jag läste rubriken 82 åring omkom! Neeeeeeeeeeeeeeeeej, faaaaaaaaaaaan vad livet är orättvist. Det kan fan inte vara sant! Helvete! Men det var sant hon omkom vilket har tagit jätte hårt på mig då vi bor granar med ca 1 steg mellan våra dörrar! Man har lixom träffat henne nästan varje dag i ett halvår. Det är så hemskt och jag fick prata med en kurator om gårdagens händelse. Tycker att det är riktigt jobbigt. Orkar knappt någonting, vaknade typ 10-15ggr inatt och tänkte på olyckan. Sen var jag tvungen att kolla så att min man och dotter andades. Det är inte kul att se hur sin granne ligger mitt på gatan och blöder. Jag vet att hon har det bra nu. Men jag fattar fortfarande inte hur jävla orättvist livet ska vara! Jag ska bearbeta detta men det kommer att ta tid, som för dem andra.På körd!

När jag kom hem från mamma så precis när jag hade parkerat bilen såg jag älsklingen gick ut och gick fram emot en kille. Då undrade jag lite , när jag hoppade ur bilen så såg jag att vår lilla grann tant hade blivit på körd och låg mitt på gatan. Jag blev chockad och sprang dit! Älsklingen var också chockad och ropade på mig innan då jag precis hoppade ut ur bilen, då han vet att jag är i vården. Men vad fan ska man göra i en sån situation. Man kan ju inte mer än att försöka se så att hon är vaken och i medvetandet. Sen låta henne ligga helt stilla tills ambulansen kommer. Där var en kille som redan kontaktat ambulans. Den var på plats efter ca 10-15 minuter. Usch detta är så hemskt! Men hon hade varit avsvimmad och när jag kom så låg och och tittade i allafall. Jag satte  mig ner vid dom andra som satt vid henne. Jag tog tag och höll i hennes hand. Det var jätte jobbigt att se henne ligga där och bloa från munnen och näsan. Sen tittade hon upp på mig. Jag satt där helt lungt och tittade på henne och höll hennes hand. När brandkåren kom så gick jag bort för det är bäst om dom får sköta deras arbete ostört. Men när mamma ringde kunde jag inte hålla mig från att gråta. Det var riktigt jobbigt måste jag säga. Specielt när man ser henne varje dag. Jag tittade när ambulansen körde och dom körde inte iväg i en hög hastighet och dom hade inte syrenerna på så jag tror inte att det var allvarligt.

Love fightermomSverige Demokraterna!

Min Starka åsikt i politiken!

SD: Dom vill inte få ut alla utlänningar från Sverige. Däremot vill dom inte att svensken ska förlora vår kultur. Barn får till exempel inte gå i kyrkan när dom har skolavslutning längre, dom får inte sjunga Sveriges national sång för den är för rasistisk. Men detta är vår kultur, många svenska känner sig kränkta på grund av att vår kultur försvinner sakta men säkert. Det är inte heller så det ska vara, för Sverige har anpassat sig bra efter andra kulturer byggt moskéer. Det är mycket mer än vad de utländska länderna hade gjort för svenska. Hade vi kommit utomlands och velat ha kyrkor hade vi blivit skjutna eller avrättade! SD vill att Sverige ska vara svensk = det betyder inte att det inte får finnas en ända utländsk själ utan att vi vill att kulturen ska leva kvar och att minska kriminaliteten över huvudtaget. Så SD är egentligen inte rasistiska utan vill leva med Sveriges traditioner som våra förfäder har byggt upp. Percis som många utlänska är starka med sina  traditioner. Tänk vad hemskt om Koranden hade blivit förbjuden i Iran, irak, Kosovo mm. Sen att dom vill minska kriminaliteten det är ju bara bra. Det finns både svenska och invandrare som är kriminella. Jag tycker personligen att det är för jäkligt att vi inte får ha våra svenska traditioner kvar på grund av att vi SVENSKAR ska anpassa oss. Vad är det! Vi åker inte till Irak och förbjuder deras moskéer för att dom ska anpassa sig. Kommer man till Sverige måste man anpassa sig och inte komma och ta över. Kolla på Rosengård, Landskrona. Där händer mycket tonårspojkar som attackerar räddningstjänsten efter att dom tuttat på bilar,dagis och andra bostäder. Allvarligt ska det vara på detta viset och folk tycker att svensken är elak som vill minska våld och såna här dumheter. Personligen tycker jag att Alla kriminella ska ut medans de som arbetar och lever ett ärligt liv här i Sverige helt klart ska stanna. Jag är vän med utländska tjejer så jag är inte rasist men vi är precis som alla vi vill ha våra traditioner kvar!Hem till gården, min drog!

Jag bara måste se varenda avsnitt nu. Har blivit så sjukt beroende. My favorite!

ligger redo i sängen för att titta på det nu! ;)Ullared :)

Igår så var jag ovh älsklingen på ullared. Det var super mysigt. Vår älskade dotter blev passad av sin farbror. Han var även så snäll och lånade ut sin vovlo V70 till oss. Så vi körde lyxbil och allt! Vi införskaffade en BMX vagn, skit snygg och billig. Sen köpte vi en massa kläder, gud så kul det var. Ska upp till ullared igen i slutet på denna månaden med rebecca. :) Men då blir det nog mest att chilla runt och titta för vi storhandlade för 8000:- nu när vi var där uppe . Nä nu ska jag ta det lungt vid tv:n.

Peace´n love Fightermom
Sån här fin vagn blev det!Rolig praktik!

Sedan i måndags så har jg varit på praktik på en VårdCentral. Gud jag älskar verkligen det, så himla skoj. Min handledar är också väldigt snäll, igår fick jag tömma min en arbetskollega på blod. Alltså ta ett blodprov i ett prov rör då. Sen så tog jag även stick i fingret. Det fungerade jätte bra, jag ska få ta mer blodprover idag. Jag som trodde att jag hade värtsa blodfobi, men det kan jag verkligen inte ha. Nästan så man vill utbilda sig vidare till något inom labb. Hihi

Nä nu ska jag gå och äta min nutrilet, jag gick även på en diet i måndags, än så länge så är jag inte godis sugen och har fallit tillbaka. Det brukar ta ca 2 veckor innan godissuget försvinner helt, så än så länge ligger jag i risk zonen. Men men wish meluck! ;)

Så här ser kanylerna ut som man sticker med och tömmer i ett provrör.
Allt innehåll © Fightermom.blogg.se | Design av: Avaztar