Mardröm

Inatt drömde jag att vi gifte oss. Men efteråt märkte jag att vi inte hade bytt ringar. Jag hade inte min vigsel ring på mig. Så rädd man blev där. Men det märks att det närmar sig, mardömarna har börjat spöka hos mig nu!
Nu ska jag och lillan äta lite frukost sen ska vi fixa till oss och åka till en barndoms vän till mig. Ska bli super trevligt. Nä nu får vi ta och äta lite! :)





Jaha då har man omedvetet handlat till Viktoria & daniel.

Tydligen fick dom glas för ca 300 000kr. Är detta klokt? Tro inte att jag får några glas för 300 000kr av svenska folket. Jag menar varför? Jag tror hon skiter i om hon får en J*vla massa glas eller ej. Dom hamnar väll i ett helt vanligt skåp till slut!!!



Kolla på videon här






Jobba på morsdag!

Ja idag så ska jag jobba kväll. Det är ju morsdag idag, men vi firar inte det. Jag har ringt och grattat min kära mamma. Nä nu ska jag äta lite nyttig kycklig till middag. :)



Love fightermom



Jag försökte laga fläskpannkaka förra helgen, såhär gick det.







Hur tusan ska det gå när vi gör bröllopsmaten och bröllopstårtan framförallt?




Lite ego bilder.

Min sminkning i går kväll .














Ringen har kommit nu!

Jag är skit glad att min underbart vackra ring har kommit nu! Jag är skit glad och kan knappt bärga mig, vill ha den på fingret nu. Snälla låt det vara bröllop snart! Jag längtar något så enormt!



Måste lägga in en bild på min vackra ring! :)




Underkjol!

Idag ska jag och min kära mormor köra och köpa en underkjol till min "Prinsess" Bröllopsklänning. Gud jag har känslan utav att vi  kommer att ha ett vackert bröllop. Nästan ett sagobröllop. Gud vad jag är lycklig! Om 49 dagar blir jag fru Persson. Känn så konstigt att säga det bara. 19år och redan fru. Men detta är bara så rätt, vi älskar varandra, har världens finaste dotter och vill ha fler barn. Vad kan bli mer rätt menar jag? Jag vet att jag kommer att bli världens lyckligaste fru i allafall. Vi ska ha någon som filmar själva bröllops akten. Sen tänkte jag försöka sätta in filmen på bloggen. Men det kommer i allafall bilder! Det lovar jag. :) Men som sagt nu konsentrerar vi oss på en vacker underkjol. Det bästa av allt jag ska testa min brudklänning med underkjol och vet att det kommer att bli så himla vackert!





Love fightermom



Bantning Dag 1.

Dagens frestelser!

Potatis plättar, Godis och naturgodis!

Dagens framsteg!

Jag har klarat min första dag!

Dagens synd:

2st knäckebröd med lite philadelphia ost (14% fett).

Smakade 2st nyttiga nötter vilket igentligen inte är en synd. Men jag själv anser att jag inte ska äta det!

 

 

Mina mått, 27/05 - 2010!

 

Vikt 77,2kg


Mage - 99,5cm

Lår - 65cm

Vaderna - 38,5cm

Överarmen - 32,5cm

Bysten -97cm




Banta i 2 veckor!

Ja tro det eller ej jag ska bvanta i två veckor. Ska testa ALLÉVO som går på reklamen. hoppas att den är bra nu då. Måste verkligen ha lite hjälp på traven så hoppas att detta kommer att hjälpa mig. :)






Gifter oss en vecka senare!

Jag var så lycklig här på blggen för att det var mindre än 50 dagar kvar tills vårt bröllop. Men jag hade räknat fel eftersom vi från början skulle gift oss 10 Juli 2010. Men det är ju den 17 Juli istället. Så det är faktiskt 52 dagar och inte 45 dagar som jag trodde. Men jag klagar inte lite extra tid för oss att planera och spara in lite pengar! Jag är så högt uppe i varv, jag har bestämt mig för att köpa en underkjol  till min fina bröllopsklänning. =)


En suddig bild som jag tog när vi var i kyrkan. Men det är i allafall här vi ska gå in och gifta oss. :)




En dag ute i parken.

Igår så var vi ute i parken hela familjen och bara hade det allmänbt trevligt. Nova verkade älska det och min sambo blev barn på nytt, haha.  Nä men det var super härligt att bara vara med dom man älskar ute i solen.



Älsklingen lirade lite boll! :)



Nova var helt i sin egna lilla värld!


Mamma Älskar dig gumman<3




Nu är hon ute på vift igen, vart ska du Nova!


Hon sprang så fort att hon trillade en massa på gräset.




Men det störde inte henne, så fort hon kom upp igen sprang hon iväg.

Hennes pappa försökte prata med henne, men ikke hon skulle springa.



Undra vad hon tittar efter, ?




Pappa ser nästan lite ledsen ut. :)




Hon tog bollen före pappa.



Men nova är givmild


Hon ville göra pappa glad så hon lämnade bollen till sin han.


Sen sprang hon vidare.


Tydligen för fort igen, hihi!


Men hon är lika glad för det! :)



Nu har hon fått tag på bollen igen.



Tungan rätt i mun!



Nawe min 2 underbaringar



Min älskling ligger och solar i det fina vädret!




Nova plockar blommor.


Jag försökte i allafall att få en fin bild, men lyckades ikke!




Nu var nova i sin egna lilla värld.




Men kom till mamma så vi kunde ta en bild!



Sen sprang hon iväg lika fort!



Jag gjorde en lite blommsterkrans när dom lekte.


Skulle ge den till Nova men hon mest, åhhhhhh neeeeej, vad gör du mam
ma! haha



Sen kastade hon den på marken



Avslutningsvis en bild på min fin fina älskling<3e



Bröllopsbilen!

Vi ska åka denna coola bilen på vårt bröllop. Det är en medlem i Dream Crusiers som ska köra. =)



Källa




Nya bilder wihoo!

Imorse när jag vaknade sa älsklingen att vi fått ett sms från on off att min älskade bärbara dator är färdig. Jag är lycklig just nu, har känt mig gravt handikappad utan den. Har ju inte kunnat lägga in nya bilder eller ta egotrippade bilder med webbcameran. Men nu kan jag det, Bäst av allt jag kan blogga mer!
Ni ska få se vår tandblekningskit som vi fick från simplesmile. Tänkte att jag skulle börja bleka tänderna nu i helgen sen varar det 10 dagar fram över om allt går som det ska. Nä nu ska jag köra all by my self till stan och hämta min lilla älskade dator!




Love youre fightermom!



Kanske man skulle kört vars en sån här bil?

Haha blev så förälskad i dessa coola bilarna. Visst är dom bara så sweet! :)




Bröllopsbilen.

Vi kommer att åka en vit Cadillac med blåa eldflames där frame. Sen skulle älsklingens fastrar pynta den! :)




Källa från passagen



♥ 50 Dagar kvar kära vänner ♥

Om exakt 50 dagar 13:30 så är vi man och hustru. Kan ni fatta det! 19 år och snart fru! Jag kan knappt  vänta vill ju gifta mig nu direkt. Pratade med Hellkes idag och förhoppningsvis så kommer min vackra ring på måndag. Hoppas nu bara att ringarna är fina ihop så vi slipper köpa ny förlovningsring. Betsällde ju min finfina ring på nätet från hellkes.se så jag har inte kunnat testa den. Men men vi får se hur den ser ut & passar på mitt finger. Dessutom så kommer bröllopsskorna snart tror jag. Nova skulle nog också få bröllopskor ifrån samma ställe från mig. Men hallå kan inte fatta att det är 50 dagar kvar. Nä nu får jag lugna ner mig är bara så förväntansfull.





Love fightermom



Vinn Gulliga Hårnålar hos lilla bröllopsmonstret.

Jag tävlar om gulliga hårnålar som kommer ifrån www.bröllopssmycken.se, var ni också med och tävla hos  lilla Bröllopsmonstret. Med tanke på vår ekonomi är detta verkligen ett super bra tillfälle att vara med och tävla om dessa söta hårnålarna. Hoppas att man vinner dessa, nu blev jag helt förälskad i dom! =)

Tryck här för att tävla om dessa sötesakerna






Skyhöga räkningar! :(

Måste verkligen få skriva av mig lite!
Jag räknade nyss igenom våra räkningar. Vi kommer att ha utgifter för 10 000kr+ denna månaden. Riktigt jobbigt. Jag vet inte riktigt hur vi ska ta oss till. Vi gifter oss om 51 dagar och har 0kr i sparkontot. Hur fan ska vi kunna köpa mat & dryck till fan 70 pers!!!!!! Paniken är väldigt stor nu men det finns ingen återvändo. Allting utom Mat, dryck, tårta, underkjol, frisör, blommor, festlokalen. Det dyraste tills sist tyvär! Börjar känna mig väldigt ängslig nu. Hur ska detta sluta.  Vi måste verkligen leva som riktiga fattiglappar denna sommaren. Jag hoppas att det löser sig. Kanske om vi har tur kan våra föräldrar sponsra med någon liten peng. Vilket jag kanske inte tror men hoppas :)





Bilder från förra året :)




Mitt liv i helhet!

Sitter här och funderar lite på hur mitt liv har varit. Jag träffade min blivande man när jag var 16 år. Vi förlovade oss efter 4 månader, den 24 juli 2007. Jag blev gravid första gången i Oktober 2007 då endast 16 år. Men fick olyckligtvis missfall 12 December 2007, dagen innan lucia. Men mitt liv gick vidare efter en massa sorg och jobbigheter. Jag flyttade hemifrån i juni 2007, endast 17år. Jag fick reda på att jag var gravid igen den 17 Juli 2008. Jag började på komvux som 17 åring vilket även är väldigt ungt, lärarna sa rätt ut till mig att dom hade en massa fördomar om att jag skulle börja där. Men jag gick ut halva terminen med toppenbetyg Bara VG + MVG. Dom sa att dom var stolta över mig med tanke på hur ung jag var och la ner hela min energi i skolan. Började på körskolan när jag var i v 28 med min dotter. Körde ända in i det sista. Det slutade med att jag fick fälla ut bilsätet för att komma in bakom ratten efter att de andra eleverna hade kört. Det är lite komiskt nu när man tänker på det. 8 Mars 2009 är höjdpunkten på mitt liv 10:16 föddes vår lilla prinsessa Nova. Hon låg på min bröstkorg och bara skrek något som lät som NAJNAJNAJNAJ. Det var verkligen den finaste stunden i vårt liv och början på något nytt och underbart. När min dotter var 2 månader gammal fortsatte jag på körskolan. Körskolelärarna hjälpte mig att passa min lilla dotter medans jag pluggade. Jag var där nästan varje dag med henne. När hon började skrika fick jag gå till parken (där är mycket buskigt och skymt) och amma henne sen efter det fick jag ta bussen hem med henne. Jag körde och hade mig hela sommaren 12 September fick jag mitt körkort. Som ni kanske förstår har vi lyckats att bygga upp ett bra liv tillsammans.

BB, Mars 2009








Love Fightermom



Personlig assistent

Det var där jag sökte jobb. Men jag vet inte hur jag ska tolka hela denna intervjun. Jag vill ju jobba redan nu och mycket. Kan ju inte jobba lite då och då. Men hon sa inte så mycket mer än att vi får ta en bredvidgång och se hur det går. Hon ville först ha referenser, så hon skulle ringa till Kvidinge. Gud så nervös jag var asså, ville nog mest dra något över huvudet.Nä, men jag vet vad jag ska göra! Jag kommer att ta en dag i taget och så får vi se hur allting går.  Jag kommer inte att stressa upp mig över något jobb. Man överlever på ett eller annat sätt.




Pratade nyss med Helsningborg!

Ringde nyss den saken i helsingborg och slapp åka dit, skönt! :)
Tänkte att jag skulle lämna min lilla fis på dagis 11:00. Så hinner hon äta middag 11:30, så skönt så slipper jag att laga mat till henne då vid 12 tiden. Sen så hämtar jag henne runt 16 tiden och då ska vi hem och äta lite middag. Ikväll ska jag få min nya bilstereo inkopplad, hoppas att den fungerar. Det var min svåger som hade den liggandes på vinden och jag har sagt ett bra tag nu att jag vill ha en bilstereo istället för radion. Så fick jag den utav honom! :) Så snällt så!
Hoppas nu bara att den fungerar för det var lite tveksamt :/

Love fightermom.


Den ser ut såhär i alla fall!





Big Day!

Idag ska jag på arbetsintervju i Bjuv. Jag hoppas på det bästa, detta kan vara sånt som jag vill jobba med. Men ska erkänna helt  nytt för mig, har aldrig jobbat med detta förut. Kan ni gissa vad det är?
Nä nu börjar Fightermom bli lite nervös här. Vill verkligen ha detta jobbet i sommar. Hoppas nu bara att det inte är en besvikelse när jag hör deras förslag. Dom andra har det varit för lite lön. Så jag  har med andra ord varit jätte besviken. Jag vet att jag inte kan sätta krav då jag inte har utbildningen. Dom säger att Bjuv är den bäst betalda i skåne, det får vi ta och se idag! Sen ska jag ringa vidare ett samtal så blir nog att köra vidare till helsingborg. Fast detta är absolut inget skoj :/ Hoppas att det inte är vad jag tror!!!

Wish me luck today!




Full o jävli! ;)

Igår så var jag, min mormor, min morbror, min moster och hennes kille och festade på raggarklubben. Det var faktist väldigt skoj. Fast musiken var väll lite si sådär, snuskig mm. Jag gillar ju mer rock n roll. Vi dansade rätt mycket hela kvällen. Fast vid 1 tiden var jag och min mormor nöjda, jag började bli rätt trött när det inte var sån musik man lyssnade på. Men det var lätt en minnesvärd kväll. Jag älskar att fixa till mig och att komma ut. När jag kom hem vid 01.30 tiden så var det mackor som gällde direkt sen kröp jag ner hos älsklingen i soffan och somnade. Var så himla mysigt! Imorse vacknar man av att privat nummer ringde. Gissa vad? JOBBET! Dom ville att jag skulle hoppa in idag men jag tänker fan ha en ledig dag med mina nära och kära. Har ju jobbat varenda helg nu 3-4 helger på rad. Behöver ledighet nunu NU!
När jag kom till jobbet igår såg jag att en av mina favorit tanter hade dött. Det känns som om man fick ett stort spjut rakt i hjärtat! Detta påminde mig varför jag inte ville jobba med detta från början. Jag klarar inte av att se folk bli så sjuka och dö. Specielt inte om man ser äldre människor som ena veckan är uppe och går, sedan blir dom så trötta och svaga att dem knappt kan gå ur sängen! Det läskigaste med det hela är att det går så himla snabbt ena dagen går dom nästa måste dom ha rullstol. Som sagt detta är inte vad jag tänker jobba med resten av mitt liv. Men det är en väldigt bra början!

Ska jag vara helt ärlig så ska jag på arbets intervju imorgon i bjuv. Det är inte inom äldreomsorgen kan jag avslöja.





Love fightermom



Grattis på födelsedagen älskade mormor/gammelmormor<3

Idag fyller min kära mormor år (Novas gammelmormor). Vi ska till henne ikväll, hon skulle bjuda på kaffe och tårta. Jag har nyss varit i Åstorp och handlat med henne. Lillan är jätte trött och ligger i sin säng och nanar. Vilket är super bra innan vi ska dit ikväll. Älsklingen är på väg hem från jobbet nu. Saknar honom som tusan!
Nu ska jag kolla på hem till gården, världens sämsta program. Om man inte har kommit in i det för då kan man inte sluta titta på det. =)




Hela bröllopet sponsrat?

Fråga
S
om Vi räknar ner nu vänner! ;)
Ska ni inte betala något själva för bröllopet eller är det tänkt att allt ska ske via sponsring :)
Tycker det är lite häftigt att du lyckats med det hela, stort grattis i förskott också .

Svar
Vi vill ju ha så mycket som möjligt sponsrat då vår ekonomi är väldigt dålig. Visst vi betalar ju helt klart det vi kan själva, bröllopslokal, blommor, mat, dryck, fordon efter bröllopet, bröllopstårtan, en liten del av ringen. Men bara det jag skrev nu kommer ju att gå på en 10 000-15 000kr. Vi har än så länge inga pengar i sparkassan så det är rätt mycket pengar man måste hosta upp. Men tack vara allas hjälp så har vi sparat hur mycket som helst på utgifterna. Vårt bröllop hade kostat närmre 30 000 - 40 000 kr. Om man skulle köpt allting själv. Men vi har haft tur som har hjälp ifrån alla våra kära sponsorer. Så jag kommer nog att leta sponsorer tills den stora dagen är här för all hjälp är väldigt stor för oss. Så om det finns någon som skulle vilja hjälpa oss att ta oss ända fram till vår stora dag så kan ni kontakta [email protected].

Tack så jätte mycket S.














Duktig!

Idag har jag varit super duktig, åt 1 macka till frukost sen gick jag och min älskade mamma ner i träningshallen. Tränat 1 timme. Sen åkte vi hem till mina föräldrar där vi var nere vid hästarna. Så har fått en massa motion när jag sprungit där fram o tillbaka. Klagar inte tvärtom är så glad, nu vill jag gå ner i vikt! Men men ska inte skriva mer i detta inlägget. Ska ta och ringa min kära mormor och se om hon vill gå ut en sväng och motionera lita.




Love Fightermom



Vi räknar ner nu vänner! ;)

Idag återstår det endast 58 dagar till vårt bröllop, med andra ord 9 veckor och 2 dagar.
Detta kommer att gå fort nu. Lite nervös bara vi har inte haft råd att lägga undan mer sparpengar så kassan är helt tom. Men nu har jag tur som hinner jobba maj-juni innan bröllopet. Huvudsaken är att vi båda säger JA, i värsta fall får väll folket ta med piknik korg. Nä men det kommer nog att bli bra. Det är så häftigt för på jobbet så jobbar där en tjej som ska gifta sig exakt samma dag som mig. Vilket samanträffande va? Vi sitter alltid och bröllopsventilerar på jobbet, vilket är hur skoj som helst! Jag sitter och försöker hitta en bra makeup artist i skåne som skulle kunna sponsra mig med sminkningen inför vårt bröllop. inte det lättaste vill jag lova, men jag hoppas på det bästa. Nu börjar det pirra lite i magen känner riktigt hur bröllopslängtan börjar komma fram. Jag vill gifta mig nununu!




Love Fightermom





Simplesmile.se

Idag fick vi hem 2st paket med tandblekning från Simplesmile.se, en till mig och en till min kära älskling. Vi kommer att ha det finaste leendet på bröllopet, garanterat det vitaste. Det ska inte vara någon fara att använda det det är mycket billigare att köpa sånt här kit än att gå till tandläkaren och göra det där. Det tar bort gula, fläckiga och missfärgade tänder. Gud vad skoj det kommer att bli så himla spännande att testa detta. Vi sa det att i mitten på juni ska vi börja använda tandblekningskitet så vi vet att det håller i. Så kommer att lägga upp både före och efterbilder här på bloggen sen. Glöm inte att titta in på deras fina hemsida här.

Ett stort tack till alla tjejer och killar på simplesmile för att ni sponsrade oss med tandblekningskit. TACK! :)





Svar, världens finaste kille!

Fråga
Hoppas intervjun gick bra:):)...
Du råkar inte veta var man hittar bra män:)? hehe för du verkar ha hittat en redig ängel ju :)

Svar
Hejsan Tovis!
Tack så mycket, lyckligtvis gick den kanon. Men nu har jag en annan intervju på gång som är på lite närmre håll. Men är förvirrad, vill bara hitta det bästa för mig.
Tack så mycket kära du, ja min sambo är en riktig ängel. Han vill inte festa/gå ut utan mig, han är så trogen man kan bli och det menar jag, (Han är för snäll för en sån sak och har själv blivit utsatt för det många gånger.), jag får göra vad jag vill, gå ut och festa, handla då stöttar han mig alltid till 100%. Han lagar mat rätt ofta när han kommer hem från jobbet och är kanon med vår dotter. Vi båda två är alltid i första hand och han tar bra hand om oss. Vi kunde inte fått mer kärlek eller bättre än såhär. Sen är han väldigt väldigt snygg och det är det bästa, både snäll och snygg kan inte bli bättre.
Konstigt nog träffades vi på en musik sida som heter Bearshare. Låter väldigt knasigt då man i stort sätt aldrig träffar någon via en musik sida. Lycka till med man sökandet, ute bland alla otrogna, själviska killar finns där dem snällaste änglarna man kan tänka sig.

Min jimmieälskling med hans svärmor/min kära mamma.


Love fightermom.



Arbetsintervju!

Jag är så förvirrad just nu. Jag jobbar på ett ställe där jag har fått schema och allt, men idag ska jag på arbetsintervju i Eslöv. Skillnaden är att det är helt olika arbetsuppgifter och jag hoppas på mer lön i Eslöv. Där jag är nu är dom väldigt snåla med lönen kan jag lova. Jag har ju en familj, ett barn att ta hand om och kunna försörja. Därför kommer jag att ta det jobbet som lönar sig bäst för mig men framför allt där jag trivs bäst! Jag ska på mötet hos chefen i Eslöv klockan 10. Så vi får väll hoppas att jag faller för det jobbet. Vill bara hittade det jobb som man trivs med. Det är så jobbigt att yra runt överallt.  Men visst jag ska vara tacksam för att jag överhuvudtaget har ett jobb att gå till. Idag är det rätt många som är arbetslösa. men jag är en väldigt bestämd, envis och samtidigt supersnäll tjej  och det är något man kommer väldigt långt med idag. Sen jobbar jag helst varenda dag och det är ju chefen/samordnarnas dröm!

Wish me luck today! ;)




Bröllops planeringen :)

12-6 månader innan:
  • Bestäm datum
  • Boka vigsellokal (kyrka, rådhus)
  • Boka festlokal
  • Gör en budget

6-5 månader innan:

  • Bestäm bröllopets stil, samt klädsel
  • Bestäm gästlista
  • Boka catering/restaurang
  • Bestäm meny och gör en inköpslista (om ni lagar maten själva) och börja köpa sådant som kan frysas in.
  • Boka fotograf
  • Boka bröllopssvit till bröllopsnatten
  • Utse tärnor och marskalkar, eller vittnen om det är en borgerlig vigsel
  • Utse toastmaster

5-3 månader innan:

  • Sök hindersprövning (kom ihåg att hindersprövningen endast är giltig i 4 månader!)
  • Ordna inbjudningskort
  • Beställ bröllopstårta
  • Beställ brudbukett och övriga blommor
  • Ordna transport till kyrka och festlokal
  • Ordna övernattning till gäster
  • Beställ specialdesignade ringar
  • Prova ut kläder om ni skall hyra eller få uppsytt

3-2 månader innan:

  • Skicka inbjudningar
  • Skriv önskelista och lämna till t.ex. värd, tärna, marskalk eller toastmaster
  • Beställ ringar
  • Tala med kantor och präst och bestäm musik till vigseln
  • Boka musik till festen (DJ eller liveband)
  • Boka serveringspersonal
  • Prova ut och köp bröllopskläder (om ni skall köpa), underkläder och skor
  • Ordna med kläder till tärnor och marskalkar
  • Börja fundera på bordsplacering

2-1 månader innan:

  • Ordna vigselprogram, festprogram, menykort och bordsplaceringskort
  • "Preliminärboka" bordsplaceringen
  • träffa prästen för vigselsamtal och genomgång av vigselakten
  • förbered ev. nytt pass för bröllopsresan
  • Bekräfta alla bokningar
  • Hämta vigselringarna
  • Informera cateringfirma/festarrangör om antalet gäster
  • Köp drycker (om ni lagar maten själva)

3-1 veckor innan:

  • Prova klädseln en sista gång för eventuella ändringar
  • Gå in skorna
  • Gör provuppsättning hos frisören
  • Färga ögonfransar och ögonbryn
  • Förbered och laga mat (om ni lagar maten själva)
  • Spika bordsplaceringen
  • Boka bröllopsannons
  • Ordna presenter till tärnor, marskalkar och övriga hjälpsamma
  • Genrep med präst och brudfölje i kyrkan
  • Boka transport från festlokal till bröllopssvit

Dagen innan:

  • Hämta hyrd klädsel
  • Lämna klädseln där ni skall göra er i ordning på bröllopsdagen.
  • Duka och dekorera festlokalen (om ni skall göra det själva)
  • Frakta mat och dryck till festlokalen (om ni lagar maten själva)
  • Om brudens hår skall sättas upp på bröllopsdagen bör det tvättas på kvällen innan, använd ej balsam.
  • Ordna så att någon hämtar tårtan på bröllopsdagen (om den inte körs ut)
  • Lägg er tidigt

Bröllopsdagen:

  • Ät en stadig frukost
  • Duscha och ta på en helknäppt skjorta eller blus
  • Hämta blommor
  • Åk till frisören/salongen och bli iordninggjord
  • Ät en lätt lunch
  • Fotografering
  • Vigsel

Dagen efter:

  • Njuta av livet!



Flö åt pipsvängen!

I lördags så jobbade jag förmiddag, och gissa vad. Jag flö åt skogen med cyklen. Jag skrapade upp typ hela knäskålen och min fina byxor gick i sönder! Men tur att man inte slog huvudet eller något sånt. Men i alla fall ringde till Afa försäkring som är min jobbeförsäkring dessutom och frågade om man skulle kunna få pengar eller lite ersättning för mina söndriga byxor. Men IKKE! Nej man måste ju skada sig ganska allvarligt för att försäkringen ska gälla. Vadå så om jag dör då får jag ut föräkring. Blir tosig på sånna jävla försäkringar. Ringde sedan till Trygghansa som sa att det är klart att vi kommer att resätta det.


Tummen ner för ASA Försäkring som även säger till kunden att man måste skada sig ganska illa för att ens få ut något! Dålig försäkrning!









Tummen upp för trygghansa som har förståelse för sina kunder.



9 veckor & 6 Dagar kvar tills vi är gifta!

Nu börjar vår stora B-dag närma sig. Endast 62 dagar kvar! Ni följer väll med på vår härliga bröllopsresa? =)





Fulaste brudklänningarna, svar JA!

Här kan ni se ett bildspel på dem fulaste bröllopsklänningarna!
Titta på bildspelet här




Källa Kvp



Att ni ska behöva vara så avundsjuka, det är synd!

Anonym om Skatta på alla min gåvor!:
Sniket att få börllopet sponsrat och med massa gåvor.. har man inte råd att betala får man fan gifta sig på det sättet man har råd...

Pinsamt!!

Svar
När jag skriver till företag och fråga om sponsring så har jag inte fått negativa svar. Tvärtom dom tycker att jag är duktig, jätte unik och företagsam som vågar skriva till dom. Det är inte många som vågar ta tag i sånt här. Men ni ser ju också resultatet jag har fått i stort sätt allt utom klänningen är  sponsrat. Det är väldigt ovanligt att en helt vanlig ikke kändis tjej kan få det. Men jag är väldigt bestämd och smart. Får många förfrågningar hur man gör. Det gäller bara att vara sig själv och kunna acceptera företagens svar, negativa som possitiva. Varför gifta sig fattigt när man är fattig. Är man tillräkligt smart kan man gifta sig rikt/lyxigt fast man bara har ca 4000:- över varje månad. Jag vägrar inse att man är fattig, vi lever livet och vi klarar oss på vår inkomst. Så tyvär måste jag säga att det är synd om dig som sitter och är jätte avundsjuk, jag är ledsen att du inte är lika smart som mig. Men jag kan! :)


Önskar dig lycka till med ditt liv och att du blir nöjd en dag!







Skatta på alla min gåvor!

Fråga
vet du att du måste skatta på allt?
Hur ska du gå tillväga?

Svar
Jo jag vet att jag måste skatta på allting som jag får. Om det kommer upp i ett värde utav 18 000kr. Vilket det i mitt fall inte gör. Allt som allt är jag väll uppe i runt 5000-10 000kr. Asolut inte mer. Så jag har en hel del att ta igen innan jag behöver skatta på sakerna.





14 Månader fyller min lilltjej.

Idag är det exakt 14 Månader sedan min lilla flicka föddes. Nu är klockan 10:16 och det var tidpunkten hon föddes :)

Grattis mammas älskade lilla tösabit. <3



Några bilder på henne när hon endast var lilla spädbarnet<3








Plugga vidare!



Har bestämt mig nu för att göra klart min Undersköterska utbildning. Så jag börjar i skolan till hösten "20 Augusti". Ska sern gå där i 4 månader. Great!

love fightermom



Drömmer mig bort!

Sitter här och tittar på en massa bilder på bröllops resor. Med andra ord drömmer mig bort. Låt mig komma till dessa fantastiska dröm land. <3










Pigg, Nej! Men vaken.

Sitter här och räknar på en massa timmar inför sommaren, har ansökt om att bli medlem i Arbetslöshetskassan. Hoppas nu bara att jag hinner få ihop alla timmar innan man ska börja i skolan! Men men det löser sig. Nu ska jag gå och nanna kudden innan novisen blir alltför pigg!



Love fightermom



Ni glömmer väll inte?

Nu tänkte jag hålla i en liten tävling där ni kan vinna barnkläder. Denna tävlingen är i samarbete med www.Pingpongbarnklader.se. Ni kan nu vinna ett presentkort på 300kr. Ni får själva bestäma vilka klädes plagg ni skulle vilja vinna.

Tävlingsreglerna är väldigt enkla, kopiera bilden och texten nedan, lägg in den i ett inlägg på er hemsida. Gå in på deras hemsia och välj vilket klädesplagg ni skulle vilja vinna och motivera sedan det i en kommentar. Glöm inte att skicka länken till ert inlägg också.
Tävlingen avslutas 10 Maj, Lycka till alla.



Jag är med och tävlar hos Fightermom.blogg.se om ett presentkort på 300kr hos Pingpongbarnkläder.se.
Var du också med och tävla om fina barnkläder till både flickor och pojkar. Man väljer själv ut valfritt plagg för 300kr som man skulle vilja vinna. Ni hittar tävlingen här hos Fightermom.blogg.se. Tävlingen avslutas 10 Maj.

Lycka till alla!



Hemma igen =)

Nu är man hemma från en jobbekväll. Det gick jättebra. Imorgon ska jag ner på arbetsintervju i Eslöv. men är lite osäker för jag trivs så himla bra med mina arbetskollegor. They are the best. Får väll se vad härliga Eslöv har att erbjuda. Nä nu ska jag titta på Christine och mysa med älsko o gottis :)

Mother and child.
I love you NovaStar.<3


Love fightermom



Nu kör jag till jobbet!

Byebye =)




16:30 - 22:00

Samordnaren ringde nyss från klippan och undrade om jag kunde komma och jobba. Vilket jag mer än gärna gör. Håller ju på att klättra på väggarna här hemma. Hade jag fått välja hade jag jobbat varje dag. Nä men det är så skönt att ha någonting att gå till :) Lämnar Nova på dagis 16:00 sen kör jag till jobbet där efter. Nä nu ska jag sminka till mig lite och klä på mig jobbe kläder.

Kliar det Nova?




Love fightermom



Rösta på mig sötnosar.

Snälla rösta på mig i denna tävlingen,  Åretsglasögon bärare 2010. Hade varit så kul om man kunde vinna detta eller gå vidare till finalen. :)





love fightermom




Tävling Pingpongbarnkläder.se

Nu tänkte jag hålla i en liten tävling där ni kan vinna barnkläder. Denna tävlingen är i samarbete med www.Pingpongbarnklader.se. Ni kan nu vinna ett presentkort på 300kr. Ni får själva bestäma vilka klädes plagg ni skulle vilja vinna.

Tävlingsreglerna är väldigt enkla, kopiera bilden och texten nedan, lägg in den i ett inlägg på er hemsida. Gå in på deras hemsia och välj vilket klädesplagg ni skulle vilja vinna och motivera sedan det i en kommentar. Glöm inte att skicka länken till ert inlägg också.
Tävlingen avslutas 10 Maj, Lycka till alla.



Jag är med och tävlar hos Fightermom.blogg.se om ett presentkort på 300kr hos Pingpongbarnkläder.se.
Var du också med och tävla om fina barnkläder till både flickor och pojkar. Man väljer själv ut valfritt plagg för 300kr som man skulle vilja vinna. Ni hittar tävlingen här hos Fightermom.blogg.se. Tävlingen avslutas 10 Maj.

Lycka till alla!



God natt alla!








Love Novastar



Godnatt sweety´s

Just nu är jag såhär utslagen i soffan!
Kanske dax att krypa ner i sängen hos min älskade jimmie?

God Natt alla!





Årets Glasögon bärare

Jag tänkte att jag skulle vara med i den tävlingen. Hade varit roligt att gå till finalen.




Fixat webbkameran.

Jag stod inte ut att inte kunna ta egobilder. Som ni alla vet älskar jag att fota mig :)
Inte kul med gamla bilder hela tiden!


Så här har ni en riktig egobild



Skickade

Nu är alla inbjudningskorten skickade, bara våra vänner som ska få sitt. Skönt att slippa tänka på det. Nu är dom ute i allafall. Nu kan ju folcket börja ringa och säga om dom kommer eller ej..:)




Slut på pengarna

Denna månaden fick jag knappt pengar, så nu har jag och mina älsklingar 400:- att leva på fram till den 20/5. Sen får vi 1050:- för min lilla sweety. Men sen får jag lön både från klippan+kvidinge den månade. Kan ju hoppas på en 5000:- minst :) Men men vi ska väll klara oss. Har jätte mycket god mat hemma nu i alla fall och en massa blöjor mm. Alla räkningar är betalda så vi har ju det viktigaste. Konstigt nog har jag inte panik eller känner mig ledsen som jag brukar göra. Vet ju om att det kommer en god lön i slutet på Maj.


Love is everything you need.










Försökte dansa

Försökte dansa denna dansen, men gud vad trött jag blev. Ska köpa hem Zumba med sånna vibrerande stavar tror jag. Måste bli smalare. Förresten så har jag gått ner i vikt :) Trodde inte det när jag varit lite onyttig då och då. Men jag har ju ioförsig rört mig väldigt mycket på jobbet. =)





Allt innehåll © Fightermom.blogg.se | Design av: Avaztar