Något liknande.



Nu har jag fastnat för denna tårtan som in i bomben. Jag vill ha denna tårtan fast med rosor och gröna blad på istället för alla blommor. just love this cake!



misstolkat mig?!

Anne-Maj om Delad tur.:

"Vi kan behöva alla pengar vi kan få ihop efter vårt dyra bröllop." What??!! Hahaha! Dyra bröllop? Skämtar du eller?! Du tigger saker överallt o pengar av din släkt och har mage att säga att det är ett dyrt bröllop! Detta var lätt veckans roligaste!

Svar till Anne-Maj.
Se det som du vill tigga eller få hjälp med andra ord. Vi har fått jätte mycket sponsrat+ lite pengar från familjerna ja, men vi kommer i allafall hosta upp 17 000:- nu plus att vi lagt ut några tusen. Har man ingen super budget så är det  mycket pengar vill jag lova!




Delad tur.

De senaste tre veckorna har jag haft 4 delade turer+en natt, dessutom har jag jobbat fulltid vid sidan om känns det som. Detta känns dunder bra. Vi kan behöva alla pengar vi kan få ihop rfter vårt dyra bröllop. Kan tänka mig att de flesta är fattiga efter bröllopet. Nu ska jag gå och mysa framför tv med min älskade lilla jimmie älskling..<3<3<3




Ny sponsor.

Jag har fått en ny underbar sponsor, denna gången är det från WedShop.se. Dom sponsrade med hela binderipaketet till bröllopsbuketten, corsager, en massa vackra blomsternålar och allting för att kunna göra buketterna. Tusen tack till alla er på Wedshop.se! Vi vet att vårt bröllop kommer att bli det bästa någonsin, tack vare alla våra fina sponsorer. Utan dom hade vi aldrig kunnat gifta oss.


Glöm inte att titta in på Wedshop.se, där är även super vackra "låtsas blommor" som är super fina. Vad hade kunnat vara bättre än att förvara sin brudbukett för alltid. Faktist rätt fiffigt.


Detta fick vi av Wedshop.se




Detta är ett litet exempel på en av alla deras super vackra "låtsas blommor"



Love fightermom



Avundsjuka

Synd att många ska behöva vara avundsjuka på mig & min familj. Dom säger dittan & dattan om att vi inte har råd att gifta oss. Men bara för att vi är fattiga behöver det inte betyda att vi ska behöva vara olyckliga för det. Om man har chansen att få sitt bröllops sponsrat så tar man ju den, detta är verkligen en stor dröm som går i uppfyllelse för mig & min blivande man. Vi har fått mer än hälften av allt sponsrat & detta är för vår del en väldigt stor hjälp. Det finns verkligen människor där ute som önskar oss all lycka till, Sen finns det dom som önskar att dem var i mina kläder, jag vill inte skryta men jag vill bevisa att man kan göra saker som är i stort sätt omöjliga. Jag vill ge gamla som unga insperation till att kämpa här i livet. Mitt mål är att vi ska få en fin dag i vårt liv där allting bara handlar om oss. Denna dagen är något stort för oss och vi hoppas att folket glädjs med oss. Inte att dom önskar oss all olycka i världen och att vi ska ge upp vår stora dröm. Vad folk än tycker kommer vi att gifta oss & ja vi kommer att få ett underbart bröllop.


Några avundsjuka människor!

Superstarfia
Pinsamt att man tigger sponsring till ett bröllop, har ni inte råd att gifta er så gör det inte... Ni är ju för fan värre än Bagge-Whalgren.. å de är inte lätt att vara....

Anonym

Sniket att få börllopet sponsrat och med massa gåvor.. har man inte råd att betala får man fan gifta sig på det sättet man har råd...

Pinsamt!!

Min snygga sexiga blivande man 2007.



Love Fightermom




Vadå dröm tårta!

Gud asså sånna här tårtor vill jag ha på vårt bröllop!










3 Veckor och 5 Dagar kvar!

Vårt bröllop närmar sig med stormsteg nu alla vänner. Idag är det endast 26 dagar kvar, 3 Veckor och 5 dagar med andra ord! Jag tror och hoppas att detta blir en av våra bästa dagar i våra liv. Här om dagen satt jag och min älskade moster och knöt ihop rispåsar till ca 55 pers! Snacka om drygt men hade aldrig klarat det utan min mosters hjälp, Tack gumman. Just nu sitter jag med min tandblekning från Simplesmile.se Man ser skillnad vill jag lova, hoppas ju på ett bländande vitt leende p´å bröllopet, hehe. Nu börjar jag bli väldigt nervös, oftast brukar det vara något som inte blir som planerat. Hoppas att vårt bröllop blir bra! Så inte min blivande man svimar i kyrkan eller något sånt. Just nu sitter jag och söker lite fler sponsorer, har några saker kvar som jag behöver hjälp med. Bland annat blommorna, håret och gåvoaskar mm. Nu ska jag gå in på Ikea och titta efter duk till Godisbordet.



Lite hemma gjorda rispåsar + bröllopsbubblor från Brollopsbubblor.se
Detta kommer bland annat att delas ut i Kyrkan.



Jag älskar Bröllopsbubblorna.

Love fightermom



Här är några av alla mina Sponsorer, ett stort tack till er alla! :)











Tittar efter ett godisbord till bröllopet!

Jag sitter här och tittar efter ett godisbord, vi har bestämt oss för ett rosa Godisbord fast att vårt tema å bröllopet är rött. Titta in dessa suer söta godis brod, jag vill ha något liknande!

Låt bilderna tala för sig själva!








Minskat i mina kropps mått!

Jag är så glad idag, satt och jämnförde mina mått från den 17 Februari och idag.
Jag har ju minskat i mina mått och det är en del. Så jag måste verkligen lägga in det här, dessutom får jag inte gå ner mer nu för då sitter klänningen för löst. Min mormor sa då blir det katastrof hehe. Men jag ska försöka balansera min vikt på 73-74 kg. Sen efter bröllopet får jag gå ner mer. Om inte man fixar en riktig som kan sy in klänningen. Men kanske inte det billigaste då man förmodligen måste plocka av hela armen och sedan sy dit den igen. Nu ska jag äta lite frukost för nu hörde jag att Novisen vaknade.


Mina mått då & nu.

Magen
Då 103cm
Nu 97cm

Rumpan
Då 112cm
Nu 108cm

Lår
Då 84cm
Nu 63cm

Vaden
Då 40cm
Nu 38cm

Överarmen
Då 32cm
Nu 29cm

Ovanför knäna
Då 45cm
Nu 42cm




Love fightermom



Bröllops yrar! :)

Sitter här och funderar och tittar på en massa bröllops saker. Vi måste ju ha en bröllopsdans, kanske är det dax att börja med den nu menar det är ju endast 33 dagar kvar. (4 Veckor och 5 dagar). Sen är vi Herr och fru Persson. Snacka om att tiden går fort nu, jag längtar jätte mycket och funderar på att göra en testdukning här hemma för att se preliminärt hur det kommer att se ut. Nä nu ska jag leka med Nova sen ska jag bröllopspyssla lite när hon har somnat. :) Lägger in en massa bilder senare idag. Det blir bland annat rispåsar till bröllopet. :) Sen ska jag göra en testdukning och bara kanske test inreda vårt sovrum inför vår bröllopsnatt! Vi ska ju som sagt sova hemma den natten för att senare dra vidare till Köpenhamn dagen efter. Jag ska inreda vårt sovrum, mysigt,sexigt och helt underbart. Jag har nu fått upp madrasserna från golvet tack och lov. (Vi sov på 2st 90 madrasser på govlet innan) men vi köpte ben till sängen på ikea för någon vecka sedan. Sen har jag varit och handlat en massa ljus och oljor på Förmedlingsentralen. Ska köpa lite kuddar och sängkläder också. Jag är helt uppspelt, detta kommer att bli perfekt! Jag köpte även röda rosor (låtsas så att dem håller sig fina.) Ekonomin är fortfarande inte alls bra men jag är ju super ekonomisk och vill kunna få det perfekta bröllopet, vilket jag vet att vi kommer att lyckats med på ett eller annat sätt!

Idag har vi gått in våra skor igen så att dom sitter perfekt inför bröllopet ! :)









love fightermom



över trött!

Nu har jag nyss kommit hem från nattjobbet. Det gick kanon, skulle absolut kunna tänka mig att jobba natt ign någon gång. Men nu har jag fått 100% schema över sommaren i Vården. Så jag har ju en hel del jobb om man säger så. Nu ska jag gå in i duschen sen ska jag gå och lägga mig i någon/några timmar.




Love Fightermom



jobbjobbjobb!

Jag jobbar super mycket nu så jag har jätte svårt att uppdatera min blogg. TYVÄR! Jag har jobbat hela veckan sen idag så jobbade jag 07:00-13:00. Sen körde jag direkt hem åt & vilade för jag ska även jobba natten idag. Jag börjar 20:45-07:15. Hoppas att jag överlever denna natten! hihi. Nä nu ska jag lägga mig på soffan och göra absolut ingenting då jag kör hemfrån redan 20:15.



Love Fightermom



Min Vigselring!



Ignorera mitt feta finger, mrn gud vad jag älskar min blivande ring.



Sponsrade skor till bröllopet.

PernillasBrudbutik.se har hjälpt oss att komma ett steg närmare altaret. Tusen tack kära du. Hon har sponsrat med skor till både mig och lilla Nova star. Sen fick jag ärn 6 st super söta hårnålar. Jag är över lycklig just nu. Ni måste kolla in hennes härliga hemsida, hon har riktigt snygga tiaror mm. Är helt förälskad i hennes bröllops produkter. Man kan själv designa sina bröllops skor. Lägger in ett par vackra bilder på skorna som hon sände över till mig och älskade Nova.

Glöm inte att besöka Pernillasvrudbutik.se





Riktigt super söta skor, jag är förälskad i dessa små sötnosarna!



I'm in love!



Vackrast på bröllopet!









Love fightermom.blogg.se





Vår Tysklands resa från helgen!

Tog nästan inga bilder, men några blev där!



Jag och lilla Nova Star i bollhavet. Gissa vem som hade roligast!



Inte lilla Nova i alla fall!



Men jag hade skitskoj, tyvär var åldersgränsern 11 år. :(



Våra båtvänner, min näst kusin jocke och min morbror Marco.



Här sitter vi och äter frukost vilket var både trevligt och gott.



Marco kollar hur mycket pengar han har med sig, eller?



Min lilla busunge, hon var så himla gnällig hela dagen,  men men hoppas att trots åldern lugnar sig snart!



Vi ordnade en myshörna till lillan, men tror ni att hon ville vara där? NEJ.



Mamma älskar dig lilla Nova älsklingen.<3



I Loveyou baby.
























Nova hittade en Tysk tjejkompis. :)



Nova var glad för den andra flickans mamma hihi. :)









Världens störtsta nutellaburk?











End of the trip! :)



Rösta på min blogg, om ni gillar min design ♥

Jag är en av finalisterna på Myshowrooms bloggdesigntävling. Om ni gillar min blogg design får ni jätte gärna rösta på min blogg. Jag hade varit super tacksam!

ni kan rösta här




Love Fightermom!



Skryta om min vikt!

Jag har nu gått ner så att jag väger 74,2kg. Fattar ni så lite har jag inte vägt sedan 2008 när jag precis blivit gravid med lillan. Jag är skit glad och nöjd med min kropp, fast jag har sagt att jag ska ner till 72kg innan bröllopet. Sen ska jag försöka hålla mig där fram till bröllopet. Vi ska åka till Tyskland och köpa en massa läsk och sprit till vårt bröllop. Ska bli sjukt skoj! Det blir Jag, min blivande man, min dotter och min morbror Marco. Vi ska vara nere i Trelleborgs hamn 07:00. Så det blir en super tidig morgon för oss. Nä gud vad jag är lycklig just nu. min vikt går neråt, vi ska till tyskland och det bästa av allt snart gifter vi oss! Nu ska jag försöka ringa färjorna igen och fråga vad det kostar med en hytt över natten! :)




Love fightermom



Såhär ser vår Bröllops planering ut nu!

12-6 månader innan:
  • Bestäm datum
  • Boka vigsellokal (kyrka, rådhus)
  • Boka festlokal
  • Gör en budget

6-5 månader innan:

  • Bestäm bröllopets stil, samt klädsel
  • Bestäm gästlista
  • Boka catering/restaurang
  • Bestäm meny och gör en inköpslista (om ni lagar maten själva) och börja köpa sådant som kan frysas in.
  • Boka fotograf
  • Utse tärnor och marskalkar, eller vittnen om det är en borgerlig vigsel
  • Utse toastmaster

5-3 månader innan:

  • Sök hindersprövning (kom ihåg att hindersprövningen endast är giltig i 4 månader!)
  • Ordna inbjudningskort
  • Beställ bröllopstårta
  • Beställ brudbukett och övriga blommor
  • Ordna transport till kyrka och festlokal
  • Ordna övernattning till gäster
  • Beställ specialdesignade ringar
  • Prova ut kläder om ni skall hyra eller få uppsytt

3-2 månader innan:

  • Skicka inbjudningar
  • Skriv önskelista och lämna till t.ex. värd, tärna, marskalk eller toastmaster
  • Beställ ringar
  • Tala med kantor och präst och bestäm musik till vigseln
  • Boka musik till festen (DJ eller liveband)
  • Boka serveringspersonal
  • Prova ut och köp bröllopskläder (om ni skall köpa), underkläder och skor
  • Ordna med kläder till tärnor och marskalkar
  • Börja fundera på bordsplacering

2-1 månader innan:

  • Ordna vigselprogram, festprogram, menykort och bordsplaceringskort
  • "Preliminärboka" bordsplaceringen
  • träffa prästen för vigselsamtal och genomgång av vigselakten
  • förbered ev. nytt pass för bröllopsresan
  • Bekräfta alla bokningar
  • Hämta vigselringarna
  • Informera cateringfirma/festarrangör om antalet gäster
  • Köp drycker (om ni lagar maten själva)

3-1 veckor innan:

  • Prova klädseln en sista gång för eventuella ändringar
  • Gå in skorna
  • Gör provuppsättning hos frisören
  • Färga ögonfransar och ögonbryn
  • Förbered och laga mat (om ni lagar maten själva)
  • Spika bordsplaceringen
  • Boka bröllopsannons
  • Ordna presenter till tärnor, marskalkar och övriga hjälpsamma
  • Genrep med präst och brudfölje i kyrkan
  • Boka transport från festlokal till bröllopssvit

Dagen innan:

  • Lämna klädseln där ni skall göra er i ordning på bröllopsdagen.
  • Duka och dekorera festlokalen (om ni skall göra det själva)
  • Frakta mat och dryck till festlokalen (om ni lagar maten själva)
  • Om brudens hår skall sättas upp på bröllopsdagen bör det tvättas på kvällen innan, använd ej balsam.
  • Baka klart bröllopstårtan i lokalen
  • Lägg er tidigt

Bröllopsdagen:

  • Ät en stadig frukost
  • Binda ihop buketterna
  • Duscha och ta på en helknäppt skjorta eller blus
  • Mamma, mormor & sandra ska sätta upp håret.
  • Ät en lätt lunch
  • Fotografering
  • Vigsel

Dagen efter:

Städa lokalen, samt lämna nycklarna.





Tävling Egen bröllops sajt.

Nu är jag med och tävlar hos Inas Dekor om en bröllops sajt där man kan lägga upp en massa bilder från vår stora dag. Hade varit så kul, så kan alla släktingar som har datorer gå in och kolla på bröllopsbilderna. Vad hade kunnat bli mer perfekt? Det hade verkligen varit kanon!

Vill ni också vara med och tävla gå då in här






Love fightermom




Tävling Hårnålar

Jag tittade nyss in på lilla bröllopsmonstret. Var bland annat lite nyfiken på vem som vann tävlingen som jag skrev om här. Jag blev så förvånad när jag insåg att jag hade vunnit hårnålarna och jag såg även att jag hade vunnit ekologisk choklad. Gud så kul, tack så jätte mycket. Jag är helt uppe i varv. Nä men jag blev så glad, jag satt igår och funderade på vart jag kunde köpa hårnålar men nu är ju det löst! :)

Tack så mycket lilla Bröllopsmonstret.





Sitter och bröllops planerar.

Just nu sitter jag och planerar en massa. kollade på leila bakar. Fick insperation till att göra en bröllopstårta själv. Så jag och min kära mor ska göra den, struntar i om det betyder otur att baka tårtan själv. Jag älskar att baka tårtor så det ska jag göra! Det ska bli en vånings tårta. Hoppas nu bara att den håller.an som Leila bakar! )

Kolla in tårtan som Leila bakar.




Allt innehåll © Fightermom.blogg.se | Design av: Avaztar