Bröllopsresan bestämd!

Det blir en härlig Weekend till vårt vackra grann land Norge. Nästa fredag åker jag och min kära man ner till landskrona runt 14:00 tiden. Sen åker vi en buss över till köpenhamn, därifrån tar vi den lyxiga färjan över till Oslo. Där är fri frukost & middag, barer, jacuzzi på däck. Menar kan det bli lyxigare? Gud vad jag längtar nu. Vår lilla Nova älskling ska vara hos hennes mormor & morfar. kommer att sakna henne överdrivet mycket men kommer nog verkligen att njuta av vår barnlediga dag! idag har jag delad tur. Ligger just nu hemma och har sovit i 1 timme. Det är så härligt! Nu ska jag strax köra till jobbet.


Tog nårga ego bilder, har inte så många längre! :)








Love Fightermom



Work baby work! ;)

Ja jag är ju inte arbetslös precis så det är väldigt härligt! :)
Idag så ska jag jobba delad tur, igentligen skulle jag jobbat 7-15. Men eftersom jag ska till Helsingborgs festivalen nästa helg så ville jag vara ledig på söndag morgon så man får sova ut. (Skulle jobbat delad tur då istället.) Så fick jag det alternativet att jag kunde vara ledig då istället. Så det gör jag mer än gärna. Sen är det fullt upp med jobb hela veckan 6 dagar nästa vecka. Men jag klagar inte för snart börjar jag i skolan. Så då blir man en "fattig student" då behöver man varenda krona man kan hitta. Men hoppas på att där är jobb under vinterhalvåret också vi får väll se. Känner verkligen att jag trivs där jag jobbar nu det är så himla bra med både själva arbetet slipper äta ipren varenda dag som man fick förr på ghrund av all stress. Man käånner att man kan hantera det. "peppar peppar". Nä nu ska jag börja förbereda mig för runda 2.




Love fightermom 



Några bilder som man fått tag i :)














24 Juli.

Min kära syster fyller 18 år idag. Grattis gumman<3





Ögonfransförlängning på SalongChi

Har verkligen haft fullt upp med allt bröllop men känner att jag verkligenn måste tipsa om Salong Chi eftersom dom är så himla duktiga och har en super härlig salong precis nere vid hamnen i Malmö.

Det var en helt underbart duktig tjeju nsokm heter Linda somn sponsrade och gjorde Novalash (Ögonfrsnsförlängning på mig). Det började när man kom in i lokalen som var ett väldigt lungt & harmonsikt ställe. Man tog av sig skorna vilket kändes mer bekvämt och lite som hemmam miljö, fast bättre. Jag blev väldigt trevlig bemött av presonalen & vi ska inte tala om stolarna. Dom var väldigt bekväma. Jag sov halva tiden jag var där, det var stolar son mann riktigt låg ner i med en filt om sig om man vill det. Det är ingen super stor sqalong vilket gör det lite mer avslappnat. Jag blev supernöjd med mina fransar. Det finns verkligen inget bekväåmmare än att vakna och borsta hårt sen är man sminka och klar automatiskt. Kommer verkligen att vara så hemskt utan mina kära fransar, jag älskar dom och vill alltid ha det så här. Jag tipsar verkligen alla tjejer att göra fransförlängning, gammal som ung. Det blir hur bra som helst. Mina fransar har hållt väldigt bra och sitter fortfarande kvar. Man får ju mycket kommentarer om att man har snygga ögonfransar.

Linda på salongChi är även Massör, hon utför massage som till exempel Klassisk massage, hot stone, regndroppsmassage, aroma massage.

Erbjudande passa på!

Om ni är sugna på att testa att göra en ögonfransförlängning så finns det olika tjocklekar och storlekar att välja emellan. Om ni ringer till Linda och säger att ni läst min blogg får ni 500:- i rabatt, Ordinarie pris är 1600:- och ni får det för endast 1100:-.

Hennes nummer är 0703/969802

Lånade bilder från hemsidan, ska lägga in mina egna så fort jag får tillbaka kameran.





Love Fightermom





Svettigare än Afrika!

Måste klaga lita! Det är super svettigt här hemma  orkar knappt leva i denna lägenhetsvarmen, Usch & tvi.  men men får väll ta mig en isglass eller något liknande. Älsklingens solsting har inte blivit bättre. Nä nu måste jag ta mig en glass innan jag dör som 19 åring.



Love fightermom



Bilder har lagts ut!

Nu har det börjat att ramla in lite bilder från bröllopet. Tänkte att jag skulle lägga in en massa här senare. Ska även ge mina kära läsare ett fint erbjudande från salong chi när jag kommer hem. Glöm inte att titta in på bloggen efter 17:00 för då är jag hemkommen från jobbet. ÄUsch har också en dålig nyhet om min man, han var på sjukhuset igår kväll då han fått solsting. Läskigt, så idag är han hemma och vilar och får inte gå ut i solen alls. Stackars älsklingen. Nu ska man slita vidare!




Love Fightermom.blogg.se



20 Juli.

Så härligt att vara gift, äntligen efter lång väntan hehe. Idag är jag ledig så jag och nova ska bara ta det lungt och gå till blomster affären & betala blommorna. *Sen ska vi kanske åka till familia och handla när min MAN kommer hem. Fick presentkort på 1000 kr där. :) Sen fick vi dessutom en Oslo resa av mina föräldrar.<3 Det bär av den sista helgen i Augusti. :) Lyxkryssning med frukost,middag inräknat. sen ska vi bada jacuzzi på  däck. :) Mina föräldrar ska passa lillan så det blir en riktig härlig romantisk weekend. Vill tacka alla för dem underbart fina presenterna Tusen tack!



Love fightermom



Morgon bilder!





I love my little prinsess Nova Star!<3



Nu är vi man & hustru!

Igår så gifter vi oss i Gustav Adolfs kiyrka. Det började med lite mulet o regn på morgonen men klarnade upp & blev superbra! kanon dag med mycket skratt & glädje, tack alla för en super härlig helg! Nu ska jag lägga mig för ska upp & jobba imorgon. Bilder kmmer så fort jag får dom. =)

ps vi fick en mini bröllopsresa av mina föräldrar!

love fightermom



Nu ska jag göra Novalsh.

Tänkte skriva ett kort inlägg nu innan jag kör, idag ska jag ner till malmö, en tjej som heter Linda sponsrade mig med Novalash, så det ska vi sätta dit idag (Novalash = Ögonfransförlängning ). Gud så spännande det är, vill bara vara nere i malmö nu och få dittsatt ögonfransarna. Det ska bli så spännande, ni får titta på bloggen senare eller imorgon för då kommer före & efter bilder. :) Idag är det bara 2 dagar tills vi gifter oss! Kan ni fatta att om 2 dagar är denna eviga längtan efter vårt underbara bröllop kommen. Spännande & kul samtidigt. Nu måste jag köra så att jag hinner dit i tid. Sen efter det ska jag till min arbetskollega i svalöv och göra nagelförlängningen. Lääängtar nu, hejdå alla bloggläsare!




Love fightermom



Sponsrade, helt underbara Socker blommor från

Vi har fått en ny sponsor Tanja från Sugardesign.dinstudio.se. Hon har sponsrat med helt amazing socker blommor till vår bröllopstårta. Gud blev helt chockad för det ser verkligen ut som en riktig blombukett. Helt underbarta, vi fick 2 st sånna här buketter. Finns inga ord för hur duktig denna tjejen är, kolla in hennes super fina hemsida där finns galleri med en massa socker blommor hon gjort till tårtor, dom är helt otroligt vackra måste jag tilläga. Tusen tack Tanja!













Godis för 800:-

Idag har jag & min blivnd man varit och handlat innan vi skulle till kyrkan på repetion. Det blev godis för 800:- Väldigt dyrt men med tanke på att vi har fått rätt mycket sponsrat så har man råd med det. Godiset var nästan bara rött då det är vårt tema. Gud så fint det kommer att bli! Köpte allt ifrån röda gelehjärtan till polkagris klubbor o en massa annat. Kommer verkligen att bli så himla underbart fint! Vi låtsas gifte oss i kyrkan idag, gud den känslan var helt underbar. Jag kände riktigt hur lyckan spred sig i magen på mig. Jag är inte nervös nu, jag bara längtar något så in i bomben. Tänk om 5 dagar är vi gifta. Känner lite pirr i magen nu när man tänker på det. Snälla lördag kom fort till mig nu!





Så himla gulligt, kanske skulle man gift sig så enkelt och bra! =)




♥ 5 Dagar kvar kära vänner ♥

Förstår ni hur nära vår stora dag har kommit? :) Gud asså nu är det verkligen nedräkning. Jag har massor framför mig så jag ska blogga så mycket som jag hinner. Idag ska vi i allafall vara i kyrkan 19:00. Vi ska gå igenom vilka låtar vi ska ha sen ska vi öva lite inför vår stora dag. Gud så pirrigt och kul det är. Jag börjar känna mig redo, jag fick ledigt på torsdag & på onsdag jobbar jag bara 07:00-13:00. Nä nu ska jag köra ut lilla fisen till morfar, de ska baka pizza & vi ska till stan och små handla inför bröllopet. Sen ska vi till kyrkan. :)


Ska nog ner till SalongChi redan på torsdag och göra de vackra Novalasch. Gud så spännande, titta in på hemsidan dom har jätte mycket olika behandlingar. :)


love fightermom



7 dagar kvar!

Idag är det bara 7 dagar kvar tills vi blir man och fru. Kan ni fatta att det är så nära nu?. Jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Dessut är det lite negativt då allting verkar bli dyrare än vad vi har planerat. Bara bröllopstårtan blir ca 1000:- dyrare, blommorna 2000:- dyrare. Känns lite jobbigt faktist. Men men vi får försöka klara oss i alla fall. Men jag vet inte hur jag ska orka jobbar så himla mycket. Nästan varje dag om jag ska vara ärlig och det är långa 10 timmars pass. Visst är jag lycklig för pengarna men hur ska man orka ta hand om bröllopet? Måste desperat ha hjälp av släckt och vänner känner jag! Tänkte kolla över lite idag vad som är kvar sen ska jag dela ut lite uppgifter för den här damen orkar knappt all planering länge. Jag vill gifta mig & det är nu! Jag klättrar på väggarna vill att dagen ska komma nu. Idag ska vi förresten fixa bröllops musiken. Hoppas att det blir bra med den saken. Nu ska jag gå in lägga mig hos min fina familj.




Love fightermom



Nere och hämtat bröllopsbakelser!

Idag så vart jag nere på fiket och hämtade 2st bakelser som vi ska provsmaka innan vi bestämmer oss, den ena var med Sockerkaka & jordgubb/rabarber mouse & den andra var med Brownie botten, skogsbärsmouse.

Jag har förresten hämtat dem underbart vackra socker blommorna. Gud asså dom är jätte vackra, jag ska lägga in bild senare och länka till Tanja som gjort den. (Sugardesing.se) Tusen tack tanja för den super vackra socker brudbuketten som ska ligga på tårtan. Ser verkligen ut som riktiga blommor! :)





Nu är utgångs musiken fixad, YES!

Det blir Ronja rövardotter, lyssna på den här.





Bröllopstårtan halvt beställd!

Imorse så stressade jag så att jag skulle hinna gå ner i Lägenhets källaren där fiket är (vi bor precis ovanför.)  Väl där nere fick jag tag på en bagare, dock var det inte hon som kommer att göra tårtan då ordinarie kommer tillbaka från semestern dagen innan vårt bröllop. Men men jag visade tårtbilden som vi vill ha och vi disskuterade en massa fram och tillbaka. Så imorgon får vi smakprover på tårtan som vi ska ha. Det blir 1 tårta med browniebotten med smakerna skogsbär. Sen blir den andra tårtan i "typ" sockerkaka med jordgubb/rabarber smak. Hoppas att vi faller pladask för någon av smakerna. Men det gick i allafall bra så jag hoppas att dom kan göra vår fina drömtårta. Idag kommer kanske socker blommerna då dom blev skickade igår. Ser fram emot att få se hur dom ser ut, Super nyfiken!

Wellwell nu är jag på jobbet och morgon rundan är avklarad, nästa runda är matrundan & sist eftermiddagsrundan. Sen slutar jag vid 3 tiden. Då ska jag hem & vila! Men nu har jag frukost och tänker gå ner i fika rummet och njuta av den.




Love figtermom



Långhelg?

Har jag tagit lång helg? Nej men jag har jobbat som tusan, därför jag inte hunnit skriva så mycket här på bloggen. Men jag ska göra så gott jag kan & som ni säkert håller reda på så gifter vi oss på lördag nästa vecka. Nu går det fort och jag ska försöka skriva mer under bröllops veckan. Förhoppningsvis så kommer mina sponsrade socker blommer nu i veckan. Längtar hon som gör detta är riktigt duktig, ett riktigt proffs med andra ord! Jag är så Nyfiiiiiiiiken på hur dom kommer att se ut och hur tårtan kommer att bli. Men det värsta är att jag inte har beställt tårtan ännu. Jag hinner inte jobbar ca 6 dagara i veckan. Med 2-3 delade turer per vecka. Men imorgon ska jag tusan gå ner på fiket och snacka med bagaren. Vi vet nästan hur tårtan ska se ut så jag hoppas att hon kan baka en sådan tårta nu också! Sen måste vi åka och handla mat, godis och lite mer dricka. Men vart tar tiden väg jag hinner inte med. Snälla stoppa spolandet! Jag har 1000 saker att göra men har ingen tid till dem! Imorgon ska vi i allafall fixa med min bruduppsättning, hoppas att frissan kan sin sak nu! men det tror jag. Nä nu måste jag surfa runt på nätet!


Det är såhär vi vill att vår tårta ska se ut, fast med andra blommor. :)



Love  fightermom



13 dagar kvar!

Idag är det 13 dagar kvar tills vi gifter oss, kan ni fatta det?! Det kan inte jag. Just nu sitter man på jobbet och gör inte så mycket, delad tur idag. Ska hem efter matrundan och äta lite jordgubbar m grädde. Men men nu kallar jobbet.!




Ledig hell no!

Idag så skulle jag varit ledig, men så ringde chefen och undrade om jag kunde komma för det krisade, Klart att man ställer upp! Menar vi behöver alla pengra vi kan tjäna till hösten då jag börjar på komvux. Jag får ju bara ut studiebidrag på 1050kr. Det är en jäkla tur att jag bara går Agusti-december.  Hade inte stått ut längre med den dåliga inkomsten. Förhoppningsvis får min kära älskling en liten löneförhöjning nu i sommar. Förresten så hållar han på att ta körkort, jag hoppas mer än allt att det går hela vägen. Jätte jobbigt att vara den ända med körkort. Tycker jäkligt synd om honom att behöva ta bussen om jag inte är hemma till exempel. Det är en intensivkurs som han tar så jag hoppas verkligen att han får kortet nu i sommar. Jag är förväntansfull och uppspelt, tänk om han också får det nu. :)
Nä nu ska jag jobba vidare, sitter ju här på jobbet och väntar inte tiden så man kan fortsätta jobba. Ímorgon blir det en härlig delad tur. Sen jobb hela helgen också! I just love money. Nä men skämt och sido, we need it!



I love my Jimbo man! =)



Jobba!

Nu ska jag dra till jobbet, köss!




loove this song

Denna låten ska helt klart vara med på bröllopet. Just love it!




Allt innehåll © Fightermom.blogg.se | Design av: Avaztar