2 dagar i helvetet!

nu i 2 dagar har vi slitit som djur. Det har varit riktigt jobbigt att flytta till nya lägenheten, men nu är det färdigt! Eller färdigt och färdigt. Möblerna och sakerna är på rätt ställe men det liknar ett helvete ;) Men men man kan ju inte räkna med att allting ska vara tiptop efter 1-2 dagar. Det är sköbt att äntligen ha sitt place. Sedan ca 1 januari har jag gått och bara längtat efter selmor!!! Mmmmm
Vart jag än tittar är det semlor över allt. idag så köpte jag 3st paket mjölk och ett paket semlor. Kunde inte hålla mig längre har hela tiden tittat i affären efter ett par semlor. Men har aldrig orkat köpa. Men men idag blev det 2 st. En till mig & en till min kära sambo. Nu ska vi 3 gå och lägga oss!


Nattinatti

Dag 6 hos mina föräldrar!

Som sagt nu har vi bott hos mina föräldrar i 6 dagar. Men det är helt okej än så länge. Nu är det inte så att vi har blivit så panka att vi har fått flytta hem! Nä vi har precis fått nycklarna till vår nya lägenhet som vi ska börja flytta in i imorgon. Denna veckan har gått bra förrutom att min älskade lilla dotter fick maginfluensa och smittade dagen efter det att hon blev sjuk mig & älsklingen. Sen smittade vi mina föräldrar dagen efter.  OTUR! Men vi ska väll alla ha otur någon gång här i livet! Ikväll så har jag bara tagit det lungt. Sen nu ikväll så skjutsade jag min syster till bussen i byn, hon skulle till Danmark och festa med sina vänner! Min mamma och min sambo ligger och kollar film i stora rummet. Igentligen skulle jag jobbat fredag,lördag,sönda o måndag men kan inte nu när jag haft maginfluensa. Tänkte ta några bilder på nya lägenheten imorgon och slänga in här på bloggen!

//See yah
Skolan & dagis!

Idag så gick jag & lillan upp 06:30. Riktigt jobbigt för oss båda men 09:00 skulle vi vara på dagiset och hunnit käka frukost, klä oss & jag sminka mig. Lillan somnade vid 07:30 på ett täcke på golvet. Då passade jag på att sminka mig. Sen käkade jag frukost  innan hon vaknade. Efter det stack vi till dagiset. Hon trivdes jättebra där. Ville inte gå hem så det kunde inte bli bättre. Hoppas hon också är sån när vi ska skola in henne.

När vi kom hem så städade jag hela lägenheten, blev riktigt nice.
Lillan busade runt & hon bara älskar dammsugaren.
Nä nu måste jag dra för lillan är super ledsen!

puss/ fightermomBredvidgång =)

Igår var jag på jobb intervju & det gick superbra. Lite nervöst var det ju i början men slutade helt ok. Slutade med att hon sa till mig att hon ringer måndag eller tisdag angående bredvidgångarna. Men vid 3 tiden såg jag hatt hon hade ringt 3ggr och då hade det gått 2 timmar sedan vi var där. Jag fick mina tider redan samma dag så jag blev helnöjd. Så torsdag,fredag,lördag och söndag så ska jag ha bredvidgång. Hoppas på det bästa att det går bra nu. Men men jag tar en dag i  taget annars oroar man sig för mycket. Nä nu ska vi köra och hämta flyttlådor, vi tänkte flytta ut lite saker idag så blir det lättare att flytta eftersom jag ska ha bredvidgång när vi ska flytta ut. Blir mycket lättare för min kära sambo att flytta sakerna själv då :)

puss fighter mom

Gått mer än 1,3 mil idag, vadå stolt!

Idag så gick jag upp runt 9:00 - 9:30 tiden, jobbigt men ändå skönt. Så vi gick upp och handlade frukost sen gick vi hem och åt den. Sen gick jag 7 km. Jag gick och lyssnade på musik. Det var jätte härligt när man kom hem. Jag mötes av en glad sambo när jag kom hem, han hade städat i lägenheten. Gissa om man blev glad, jag har verkligen världens bästa familj helt klart! Sen efter några timmar ringde min mormor och frågade om jag ville gå den rundan igen. Så jag gick den 1 gång till & vet ni vad, för en gångs skull var det underbart att vara ute och gå. Vi skulle ner i källaren och tvätta och när vi hade slängt in all tvätt jo då kommer två grannar och öppnar tvätt dörren. Det visade sig att jag hade satt upp tiden helt fel, så det var bara att ta ut all tvätt och gå upp igen. Så nu har vi tvätt tid imorgon 16-20. Men det gör absolut ingenting. Nu är min kära sambo så duktig han står och lagar spagetthi och köttfärsås.. Mmmm nä nu får jag gå och hjälpa honom.

pussar fightermom
Arbetsintervju på fredag.

Idag så ringde jag till hemtjänsten och sökte jobb. Så vi kom överrens om att jag skulle komma på en intervju på fredag :) Jag hade verkligen varit glad om jag får jobbet. Visst nu har jag ett litet problem och det är att Jag fortfarande går hemma med min dotter på dagtid fram till 8:e mars, sen ska hon skolas in vilket beräknas ta upp till 2 veckor. Så om jag nu skulle få jobbet så kan jag bara jobba på kvällar & helger. Men vi får väll se vad dom bestämmer sig för men jag kommer att säga till dom direkt hur det ligger till med min dotter & dagiset. Skulle det vara så illa att dom inte vill timanställa mig så väntar jag med att söka jobb tills lillan kommit in på dagiset :)

Nä nu ska jag spela lite wii med min älskade sambo.

// FightermomSka vekligen testa denna dansen!Vi ska ta & testa denna dansen, den ser verkligen så himla kul ut. Finns i både Ängelholm & Helsingborg =)Flytta det ömtåligaste idag!

12 dagar kvar tills vi ska ha flyttat ut. Tiden går snabbt, idag så fick älsklinge värsta städ rycket vilket han aldrig får. Det har varit jag som packade ner det mesta förutom idag när han började packa nästan allt. Vi har tagit ner vår spegelvägg, alla tavlor & tagit ur alla spik. Sen har vi packat ner alla dukar & prydnads saker. Nu ska vi köra ut med några lådor till mina föräldrar & ställa dom i deras "extrahus" Det är så tomt i vår lägenhet att det ekar när vi pratar här hehe =) Nä men det känns verkligen super bra att vara på väg ut. Vill bara ha allting klart så vi kan flytta in i den nya nu!! :) Vi hade tänkt göra barnvänligt redan från början. Det ska vara så att vi kan låta vår dotter springa runt utan att behöva tänka på att hon kanke sitter och biter i farliga saker eller pelar på förbjudna saker som hon kan skada sig på. Ska bli riktigt nice! =) Men först ska vi flytta hem till mina föräldrar emellan, men det handlar bara om en vecka så det är helt okej :) Nä nu ska jag fortsätta packa så vi kan kötra ut med lite saker som vi inte använder :)

pussar Mia
Flytten

Imorse körde jag hem till mina föräldrar med bilen, sen körde min mamma hem mig. Dom skulle låna den idag för deras bil vägrade starta. Hon frågade mig om jag kunde starta med startkablar, visst det kan man säkert men vill fan inte att batteriet expolderar.  Så det är bäst att jag ger fan i allt sånt. Nu är hon hos frisören sen ska vi ut till dom en sväng idag, så hon hämtar oss efter att hon har blivit klar hos frissan. Hon måste ju kunna komma hem så vi åker med sen tar jag bilen hem. Ja annars så har jag tömt en massa skåp här i köket idag, snart flyttar vi 2 veckor kvar. Fast vi ska ju flytta ut till mina föräldrar emellan ca 1 vecka så inte så länge. Men man vill ju ändå ha sitt egna så hade varit skönt om vi kunde flytta upp till lägenheten direkt. Men det tvivlar jag på då vi är ovänn med Veronica som bodde där. Snart ska jag gå & sminka till mig, min mamma kommer nog när som helst tror jag.


Pussar Mia

Jobbintervju

Jag skickade in ansökan till ett jobb igår & fick veta idag att dem ville ha  en jobb intervju med mig. Min första jobb intervju hihi. Men jag vet inte alls vad man ska säga eller så kommer nog att vara jätte blyg i början. Hoppas det är en person som bryter isen redan i början. Det hade varit det enklaste. Där finns 1 negativ sak & det är att det är 4,5mil till jobbet ca 37 min med bilen. Sen vet jag inte riktigt var jag ska göra av lillan innan hon börjar på dagiset. Problemet är att hon börjar den 8:e Mars. innan dess kan jag bara jobba kvällar & helger. Men det löser väll sig alltid på något sätt.  Men men ska på intervjun på onsdag 14:00-14:30. Så fort jag läste på min mejl att dem ville att jag skulle komma på en jobb intervju ringde jag min pappa och pladdrade på. Sedan kom jag på att klockan va över 12 på natten och dom hade ju gott o lagt sig, dom har ju jobb och sånt imorgon. Jag sa förlåt, min pappa sa jag ringer dig 06:00 och stör haha. Nästa vecka ska jag in på ett möte på skolan också, jag ska ju plugga min sista del av sjukvård på distans. Så jag kommer att ha full rulle fram till sommaren. Nä nu får jag ta och krypa ner till min sambo, han ligger med täcket över huvudet för jag har lampan tänd här i sovrummet. Jag måste ju kunna se vad jag skriver här. Men innan jag kryper ner ska jag gå och förbereda en flaska välling till min lilla dotter som ligger och sover så sött.

Sweet dreams
Love MomKomvux Kämpe!

Jag ska ringa komvux idag. Jag ska ju inte läsa i skolan som jag gjort innan eftersom jag har lillan hemma och jag ska skola in henne på dagiset i mars. Väldigt skönt att få det på distans då jag verkligen inte har någonstans att göra av lillan nu när hon bara är 10 månader. Sen är det alltid skönare att kunna läga skolarbetet på helger och kvällar om man vill jobba (När lillan kommit in på dagiset då).. :) Idag så ligger mina två älsklingar och kollar på någon sorts krigsfilm.

Jag satt här och tänkte lite, fan asså jag är verkligen en kämpe. Låter kanske lite själviskt men jag menar det!

Jag blev gravid när jag var 17 år (13 Juni 2008),

jag gick komvux höggravid och gick ut med VG & MVG i allt. Jag slutade komvux (18 December 2008).

(7 Januari 2009) började jag på körskolan och övningskörde varje vecka fram tills jag var i vecka 37 ca.

(8 Mars fick jag min underbara dotter)

(Maj 2009) började jag på körkortet igen, och körde så mycket jag kunde. Jag hade även med min dotter till körskolan i stort sätt varje gång jag skulle skriva teori. Vi åkte inte bil till körskolan utan vi fick ta bussen som tog ca 23 minuter till körskolan.

Trångt och jävligt men jag klarade mitt körkort 12 September 2009. Jag har mer än väl förtjänat det med allt mitt slit.

Nu ska jag plugga på distans samtidigt som jag är mammaledig & söka en massa jobb.Allt innehåll © Fightermom.blogg.se | Design av: Avaztar