Nova älskar Hoppa Hulle




Celebrations.se

För ett tags sedan fick jag ett stort paket med saker ifrån Celebrations.se. Dom sponsrade med jätte mycket dekorationer till vårt bröllop. Så här kommer lite ögongodis för er :)




En väldigt massa fina ballonger fick vi.







Riktigt Snygga Ballonghållare



Ballong snöre



Snygga Prästkrage dekorationsblommor. Det ska vi ha på bordet blandat med rosenblad. Snyggt det kommer att bli!



Inget bröllop utan en massa Konfetti!



Vi fick en till gullig korthållare. Som även är en liten ringklocka.






En massa Konfetti bomber. We like it!




Alltid kul med en riktigt brakfest.





Här ska det smällas konfetti.



Tror ni att det blir party?



Snygga roser som man lägger i en skål med vatten, så flyter dom runt.




Ett måste är ju skylten till bilen. Denna är glitrig och riktigt snygg.





Väldigt väldigt lyxiga duniservetter. Fick 100st, så glad detta kommer lätt att bli det bästa bröllopet någonsin.



Snygg duni vepa



Inget Bröllop utan ljus mys. =)



Min snygga väska som passar perfekt till klänningen och allt.





Det måste helt klart finnas en gästbok där gästerna kan skriva av sig. :)






Tack så jätte mycket Celebrations.se för allt ni har ställt upp med. Vi är er evight tacksamma för all hjälp från er. Till er andra brudpar där ute så rekomenderar jag starkt denna nätbutiken. Dom har allt ifrån dopdekorationer, barnbkalas dekorationer till bröllopdekorationer.

TACK Celebrations.se!



Kvinnlig präst NEJ TACK!

Den 9 Maj ska vi in till gustav Adolfs kyrkan och träffa vår präst Klara som ska viga oss. Känns välkdigt konstigt att ha en kvinnlig präst. Jag lever väll kvar i det gammal modiga där det oftast var manliga präster. Känns bara så fel med en tjej. Jag tycker själv att det låter knasigt men det var min första tanke. Oh shit är det en kvinnlig präst inte alls vad jag hade förväntat mig. men men det är väll sånt man får ta. Känns väldigt könsdiskriminerande att säga att vi vill byta för att könet är fel. Haha. Nä men vi ska träffa henne den 9 Maj så då får vi väll se hur man kommer överräns. Kanske känns helt okej nmär man väl har träffat henne. Vad tycker ni om kvinnliga präster?







Ingen sovmorgon här inte

Imorse så låg jag och nannade så gott, plötsligt ringer hemtelefonen. Det var Helene min samordnare som frågade om jag kunde jobba 11-16, Ofcause i will! Så nu väntar det jobb idag, Fredag, Lördag och söndag. hoppas ju på en massa jobb nästa vecka också. Jag är ju som ni kanske har märkt en jobbnarkoman. I love to work. Tackar aldrig nä om det verkligen inte behövs. Hoppas på ett sommar vikariat på 75%. Hoppas kan man som sagt alltid göra. Nä nu ska jag äta lite frukost, sen klä mig varmt. Kan ju hända att man får matrundan ute och då är det cykla som gäller. Mindre kul i detta vädret men jag överlever. Får se lönelappen framför mig. hehe



Jag gör verkligen allt för att min vackra och älskade dotter ska ha det bra. Jag ska ge henne den bästa uppväxten man kan önska sig! Jag har skämt bort henne men det är väll så vi föräldrar är. Svaga för dem vi älskar mest på denna jorden. Skulle kunna offra mitt liv för henne. Hon är verkligen mitt allt! Tack gumman för att du blev min underbara dotter.

// moma loves you hun<3



Fler äldre gifter sig




Rättegång

Så nu har vi varit på rättegången. Domen kommer nästa vecka och jag hoppas att det går bra. Man ska inte dömma oskyldiga människor för pengarnas skull. Tänk hur det tar kol på en psykiskt! Nä twi fan för pengar galningar som även kan psyka/knäcka en människa bara man själv mår som en prinsessa. Fuck off Bitches!
Tänk lite på hur den andra mår, man kommer absolut ingenstans som en jävla egotrippad egoist!



Tänk lite innan ni säger eller gör saker!




Bröllops frisyren!

Idag var jag hos frisören 10:00 och skulle bestämma vilken bröllops frisyr jag ville ha. Det blir en skit snygg uppsatt frisyr. Där kommer både att vara slöja och tiara. kommer att gå på ca 800:- Men men det är väll värt det för allt besvär. Min snälla svåger passade Nova när jag var där. Nu har jag nyss lämnat henne på dagiset. pratade även med fröknarna om gårdagens händelse och dom har förståelse till detta och ska hålla extra koll på barnet. Tydligen så har han bitit fler barn. Illa men vi får hoppas att vi kan känna oss tryggare nu. Kunde ju gått riktigt illa, tänk om han bitit henne i näsan eller gett henne ärr för livet. Blir så arg. Nä så nu ska juag försöka slappna av lite. Men känns väldigt otryggt att ha henne där just nu. idag så jobbar jag 15:30-22:00 så nu ska jag fixa till mig lite



love fightermom



beroende på!

Den 28/4 ska vi in till stan på en sak. Efter åt så ska jag och mormor gå och testa underkjolar i bröllops butiker. Hoppas att vi hittar någon som passar just min stil och klänning. ja beroende på hur det går på den här saken. Kanske inte alls har någon lust. vem vet man kanske bara vill åka hem och gräva ner sig! Men hoppas på det bästa och man SKA INTE LJUGA! Har inte er mamma lärt er det?




Love fightermom



Ungjävel helvete.

Idag jobbade jag med och imorgon ska jag jobba kväll! Fatta vilken härlig lön som jag får ut i Maj! Men men nog pratat om jobbet. Just nu sitter jag och väntar hem mitt hjärta. Han var på jobbet 15.45. Hoppas på att han kommer hem nu snart. Har saknat hela min familj nu de senaste dagarna. Från en sak till en annan. En dum ungjävel bet Nova i ryggen här om dagen. När jag kom idag fick jag veta att unghelvetet har betit henne i pannan. Imorgon då jävlar ska min djävul fram när jag lämnar henne. Blir så jävla förbannad. Dom får ha bättre koll helt enkelt!!!! Jag är nästan inne på att byta dagis om detta inte bättras.





Supermom

Yes I am. Jag är fan riktigt stolt över mig själv, jag har 2 jobb som jag riktigt kämpar mig igenom. När jag är ledig tar jag hand om vår lilla prinsessa även kallad Energibomben. jag planerar vårt bröllop vilket verkar vara lätt och roligt. Men jag ska säga er att planera ett bröllop kan ta upp till 1 - 1,5 år. Om man vill ha det riktigt perfect menar jag. Nä jag känner att vår framtid börjar ljusna till. We need it!





Turkiet kanske?

Vi sitter här och disskuterar vart vi ska resa i September/oktober. Men vi är nästan överräns om Turkiet. Ska bli så skönt att komma iväg! Jag tror och hoppas att vi kan resa då, vi behöver komma utomlands. Jag tror att Nova skulle tycka att det var kul. Nä nu ska det börjas resa och roa oss. Har bestämt oss för att vänta med nästa barn tills slutet på 2011/2012. Tycker att det är helt lagom för vår familj, skulle aldrig orka med 2 Energi bomber. Nova är finast, bäst och jag kommer aldrig att älska någon mer än min familj. Men jag är inte redo än för barn nr 2. Jag måste jobba lite och vi måste roa oss med Nova och bara leva gött. Men famför allt höja min föräldra penning och jag vill ju jobba ganska länge. Nä nu ska det fan i mej jobbas. Startar min söndag med jobb i klippan 07:15 - 16:00. Efter det 16:00 - 21:30 i kvidinge. Lång dag men det är värt pengarnq så att vi kan leva i lyx. Vi kommer aldrig att bli stenrika, men vi kommer att kunna köpa saker vi vill ha. Jag ska jobba på bra så man kanske har jobb efter sommar med. Nä nu blir det sängen för denna mamman. Upp & jobba hela dagen imorgon som sagt!




Love fightermom



Soosoo Dead!

nu är jag slut vill jag lova idag har jag jobbat 14 timmar i sträck nästan. Eller rättare sagt från ett jobb till mitt 2 jobb! It will kill me!
Men jag ska fan inte gnälla, jag har jobb medans det finns många andra här omkring som sitter hemma arbetslös eller lever på Socialen! Men kämpa på alla arbetslösa, det finns jobb för er också. Men men det har gått bra på jobbet och jag känner vart jag hör hemma. Jag vet vart jag tänker välja mitt sommar vikariat. Sammordnarna sa idag att jag kommer att få runt 75% + extra jobb på det. HÄRLIGT! Nä nu skriker min rygg. Måste lägga mig hos älsklingen! =)



Love fightermom



Svar på

Anonym
Hejsan jag bara undra om du har några bra tips för att börja tappa vikt ^^ .. vill verkligen gå ner i vikt ^^ men har inte råd te att gå me i viktväktarna eller liknande tyvärr:(

Svar

Den viktigaste grunden i allt är motivationen. Utan den kan man lika bra sätta sig ner och äta godis. Nä men som sagt det viktigaste är att man verkligen tänker kämpa för detta och känner att man gör allt för att vara nyttig. Sen så det bästa tips som man kan ge dig är att sluta äta godis och över drivet fet mat som pizza, hamburgare, pommes mm. Du behöver inte äta någon bantningsmat utan käka 6 mål om dagen med ca 3 timmars mellanrum. små och nyttiga mål.

exempel på hur en vanlig dag kan se ut
ca 07:00 Frukost - Gröt, 1st frukt och ett stort glas vatten.

ca 10:00 Mellanmål - 2 morrötter och ett glas vatten.

ca 13:00 Lunch - Sallad, tomat, gurka, 1dl macaroner och 1tsk dressing och 1-2 glas med vatten.

ca 16:00
Middag - 2 potatisar, köttbit, grönsaker, 1 msk lingon och 1 glas vatten

ca 18:00 Kvällsmat - 1 äpple och lite te


Sen är det lika viktigt att man är ute och går minst 30-40 minuter om dagen. Motion är bland det viktigaste när man ska gå ner i vikt. Men någon som också är viktigt som ni kanske inte vet är sömnen. Om man sover går man ner för då arbetar kroppen mer & då är det ingen risk att man små äter.


Om man skulle hålla på att falla tillbaka!

*Om du börjar känna dig hungrig och klockan är för mycket, gå ut och gå då glömmer man bort hungern/godis suget.

* Ett annat tips är att gå och lägga sig då försvinner också hungern/ godis suget.

* Ät något litet som dämpar söt suget tex mörk choklad, nyttig glass, färska bär som är ned frusna.




Love fightermom



jobbet ringde imorse.

Imorse ringde samordnaren på mitt jobb och undrade om jag kunde jobba från 08:00-12:30. Jag tackar absolut inte nej. Så lämnade lillan på dagis 07:30. Så idag på jobbet har jag haft 2 duchar och 1 städ. Tråkigt men jag älskar pengar. Nä men det är ju kul att jobba med dom äldre fast städ och sånt är mindre kul. Precis innan jag åkte hem pratade jag med samordnaren. jag ska jobba imorgon också 15-22. Så glad jag blir härligt att man har jobb att gå till. Sen när jag kom hem ringde mitt nyaste jobb och ville att jag skulle jobba imorgon 07:15-14:00. Perfekt tackade ja där med så blir ju en heldag för mig. Men måste tänka på att vår dotter ska ha det bäst. Jag lämnar henne 06:45 imorgon. Sen hämtar hennes gammel mormor henne runt 15:30 tiden. Min kära sambo kommer ju inte hem förrens vid 18 tiden. Känns taskigt att vara ifrån henne såhär mycket, men vi ska ut och resa till hösen så vi måste kämpa hårt hela sommaren nu. Nu ska jag hämta min fis, lämna böckerna som är försenade på biblan och efter det ska vi hem till min kära mormor.



Love fightermom



Så söta bröllopsfoton




=)




Hotellet bokat!

Nu så är vårt hotellrum bokat! :)
Det fick bli på hotellet i klippan eftersom vi har festen precis utanför klippan. Men det gör absolut ingenting för då kan vi festa loss riktigt på vår stora dag och sen så har vi nära till lillan när vi ska hämta henne dagen efter. Vi ska ta tåget in till stan och båten över till Danmark. Sen om vi ska till köpenhamn eller bara Helsingör får vi se. Men en heldag i Danmark med bara familjen kommer att bli prefekt! Tänkte kolla lite vad man kan hitta på där och lite sånt!



Love fightermom



Bildbevis på att min unge inte är en liten ängel! :)

HOn gick in i köket, drog ner vällingen från vårt köksbord. Sedan gick hon in till stora rummet med det och vände upp o ner på allt. Bildbevis!







Klättrade in i hyllan och kom inte ut själv!







Nu är hon på språng mot nya hyss! :)



Lyfter fram mina kära sponsorer i ett inlägg. :)












Imorgon 17:00 Vikt Väktarna.

Det börjar kännas bra nu. Jag har fått jobb som jag ska börja på redan nu, och har jobb hela sommaren. Imorgon börjar jag på Vikt Väktarna. Det ända negativa är att jag inte vet vart dem har lokalen då dom flyttat den. Men men kör i god tid så att jag hittar dit. Sen har vi även börjat planera en semester till hösten. Jag ska ju jobba som fan till sommaren & då förtjänar vi 7 dagars semester. Vi har pratat om att åka till Tunisien.  Pratade med chefen idag och jag få en rätt hyffsat lön om man räknar med att jag inte har någon utbildning eller jätte mycket erfarenhet. Sen att där är mycket jobb, precis som jag behöver. Kan ju inte gå hemma och vara arbetslös nu, utan måste ha ett jobb nu. Så imorgon måste jag ringa till Åstorp och tacka nej till det erbjudandet där, om dom inte kan ge mig ett bättre :)


Love fightermom



jobba 14-22

Godmorgon gott folk!
Idag så har jag hunnit med att snacka med min mamma 1 timme i telefonen. äta goda frukost bullar för imorgon smäller det. Då ska jag börja på viktväktarna 17:00. Måste verkligen ha lite hjälpa att gå ner i vikt och det är nu. :)
Idag fick vi tillbaka Hindersprövningen och vigselintyget. :) Nu känns det att allting börjar närma sig. Fast vi har varken pengar till mat eller dryck. Det känns väldigt läskigt! Men det löser sig nog.
nu tänkte jag köra ut med lite inbjudningskort till mina släktingar på landet. :)


Nu är det mindre än 3 månader kvar tills vi gifter oss.




love fightermom



Working my as off.

Idag har jag jobbat, igen. Men jag ska inte klaga för det finns så många som sitter hemma och önskar att dom också kunde jobba. Arbetslösheten är ju tyvär väldigt vanlig och stor. Men men nu ska jag slänga in en pizza i ugnen sen ska hela familjen åka till Ängelholm och hämta ut våra pass. inte för att jag blev bra på passet men strunta i det. Nä nu måste vi åka polisen stänger 19:00.



Love fightermom



Jag är en riktig fightermom ska ni veta.

Imorse så stack vi och köpte bullar och körde bort till blomster affären. Där köpte jag några blommor till mamsingen som fyllde år idag. :) Det var jätte trevligt där ute mamma hade bakat en jätte god tårta. Så vi käkade en härlig frukost först, sen lät vi maten smälta ner och efter det blev det en super god frukt tårta! :) Min moster kom även på besök så vi satt och snackade. Tack så jätte mycket för en trevlig förmiddag. Sen vid 14:15 så bar det av hemåt där jag släppte av mina två älsklingar. Sen bar det av till jobbet. Det har varit en bra dag jobbade i hemtjänsten vilket jag gillar bäst. Jag är nyss hemkommen och ska gå och lägga mig nu för imorgon bär det av på bredvid gång på ett annat ställe. Imorgon jobbar jag 07:15-22:00. Sen i över morgon jobbar jag 14.00-22:00. Snacka om att jag har jobbat en del nu, fredag,lördag,söndag,måndag,tisdag.  Goa pengar det blir.




Nä nu säger jag puss & godnatt




Älskade mamma

Grattis till min älskade mamma som fyller år idag. Hur gammal blev hon nu igen?, just det 25år. Det var väll där man stannade. =)
Hoppas att du får en underbart fin dag lilla mamma. Nu ska vi ner till fiket och köpa med oss fruksot till henne. Kan ju inte äta för sent så nu ska jag fixa till mig och novisen. <3




Love fightermom



Hjälp från er

Jag vet absolut inte vad jag ska ha för brudbukett. Har ni några tips eller förslag på fina blommer? Dom ska helst vara röda då temat går mot vitt och rött. :) Hoppas att ni kan hjälpa mig!




Brutit mitt löfte

Jag skulle ju börja vara nyttig!
MEN, jag har brutit det löftet så klart. Jag behöver hjälp att komma in i rutinerna. Så jag har bestämt mig nu! Jag ska börja på Vikt väktarna och hoppas på att det hjälper mig att få in de goda vanorna. För som jag känner just nu så har jag ingen bra karaktär alls att hålla igen och röra mig har jag absolut inte tid till. Har ju fått rätt myvcket jobb nu. Vilket jag absolut inte klagar på. Men som sagt jag ska ta tag i min vikt och hoppas på det bästa för jag vill inget hellre än att vara nyttig men behöver puschas lite. :) älsklingen kommer väll tröttna på att höra allt mitt tjat om Points igen haha :)




Love Fightermom



Så himla trött

Idag kommer jag knappt att blogga, jag jobbade kväll igår och förmiddag idag. Jag är helt slutkörd nu. Jag orkar knappt vara vaken. Sen är det jobb imorgon också. Men det tar ju extra mycket på krafterna när man inte är van att jobba. Sen har det varit super stressigt idag när jag var inne i huset. Har nog aldrig stressat såhär mycket! Jag som har lova mig själv att inte stressa. Imorgon jobbar jag kväll vilket innebär jobba ensam inne i huset. Nervöst men det ska väll gå bra hoppas jag. Nä nu ska jag slänga mig och titta på tv tror jag. :)


En tröttis bild på mig
, haha



Såhär ser vår bröllops planering ut

12-6 månader innan:
  • Bestäm datum
  • Boka vigsellokal (kyrka, rådhus)
  • Boka festlokal
  • Gör en budget

6-5 månader innan:

  • Bestäm bröllopets stil, samt klädsel
  • Bestäm gästlista
  • Bestäm meny och gör en inköpslista (om ni lagar maten själva) och börja köpa sådant som kan frysas in.
  • Boka fotograf
  • Boka bröllopssvit till bröllopsnatten
  • Utse tärnor och marskalkar, eller vittnen om det är en borgerlig vigsel
  • Utse toastmaster

5-3 månader innan:

  • Sök hindersprövning (kom ihåg att hindersprövningen endast är giltig i 4 månader!)
  • Ordna inbjudningskort
  • Beställ bröllopstårta
  • Beställ brudbukett och övriga blommor
  • Ordna transport till kyrka och festlokal
  • Beställ specialdesignade ringar
  • Prova ut kläder om ni skall hyra eller få uppsytt

3-2 månader innan:

  • Skicka inbjudningar
  • Skriv önskelista och lämna till t.ex. värd, tärna, marskalk eller toastmaster
  • Beställ ringar
  • Tala med kantor och präst och bestäm musik till vigseln
  • Boka musik till festen (DJ eller liveband)
  • Boka serveringspersonal
  • Prova ut och köp bröllopskläder (om ni skall köpa), underkläder och skor
  • Ordna med kläder till tärnor och marskalkar
  • Börja fundera på bordsplacering

2-1 månader innan:

  • Ordna vigselprogram, festprogram, menykort och bordsplaceringskort
  • "Preliminärboka" bordsplaceringen
  • träffa prästen för vigselsamtal och genomgång av vigselakten
  • förbered ev. nytt pass för bröllopsresan
  • Bekräfta alla bokningar
  • Hämta vigselringarna
  • Köp drycker (om ni lagar maten själva)
  • Åka till Tyskland och köpa sprit

3-1 veckor innan:

  • Prova klädseln en sista gång för eventuella ändringar
  • Gå in skorna
  • Gör provuppsättning hos frisören
  • Färga ögonfransar och ögonbryn
  • Förbered och laga mat (om ni lagar maten själva)
  • Spika bordsplaceringen
  • Genrep med präst och brudfölje i kyrkan
  • Boka transport från festlokal till bröllopssvit

Dagen innan:

  • Göra ögonfransförlängning i Malmö
  • Göra maten
  • Göra nagelförlängning
  • Hämta hyrd klädsel
  • Lämna klädseln där ni skall göra er i ordning på bröllopsdagen.
  • Duka och dekorera festlokalen (om ni skall göra det själva)
  • Frakta mat och dryck till festlokalen (om ni lagar maten själva)
  • Om brudens hår skall sättas upp på bröllopsdagen bör det tvättas på kvällen innan, använd ej balsam.
  • Ordna så att någon hämtar tårtan på bröllopsdagen (om den inte körs ut)
  • Lägg er tidigt

Bröllopsdagen:

  • Ät en stadig frukost
  • Duscha och ta på en helknäppt skjorta eller blus
  • Hämta blommor
  • Åk till frisören/salongen och bli iordninggjord
  • Ät en lätt lunch
  • Fotografering
  • Vigsel

Dagen efter:

  • Se till att någon lämnar igen det som är hyrt



Celebrations.se

Jag har fått ett supertsort paket från celebratins.se idag. När jag säger stort då menar jag BIGT! :)
Jag är så himla tacksam för allt som fanns i paketet. Asså om jag ska vara riktigt ärlig så fick jag tårar i ögonen, menar förstår ni hur generösa dom har varit. Vi kan aldrig tacka dom tillräkligt! <3
imorgon så läger jag in bilder på allting vi har fått. Men villg ge birgitta på Celebrations ett extra stort tack för allting! :)<3

Glöm absolut inte att titta in på deras hemsida, dom har roliga och spännande saker på sin hemsida






85 dagar kvar till vår stora dag.

Jag längtar så mycket efter att få göra mig vacker, få håret vid gjort, lösögonfransar och att få ta på mig dom fina kläderna. Men mest av allt längtar jag efter att kunna säga jag och min man. Att få bli hans för evigt är det bästa jag kan tänka mig, man kommer att tillhöra varandra på ett helt annat sätt. Det ska verkligen bli ett minne för livet att gifta sig som 19 åring. Vi har nu planerat lite om vad vi ska hitta på dagen efter, vi planerar att ta in på hotell på gästis i klippan eftersom vi ska ha festen i gråmanstorp. Sen gör vi också det för att lillan nog ska sova hos sin farbror som bor där, för dagen efter vill vi hämta lillan och ta tåget in till Helsingborg. Där ska vi tura på båtarna till danmark. Där ska vi äta frukost eller något sånt sen så ska vi gå i danmark under söndagen och bara njuta i varandras sällskap som man och fru. Jag tycker inte att man behöver ha det största hotellet till bröllopsnatten och man måste absolut inte göra något specielt dagen efter. Så länge man kan njuta i varandras sällskap så är jag super nöjd. Jag tror att allting kommer att bli bra. :)





Love fightermom



Jobba hela helgen!

Nyss så ringde dom från hemtjänsten i Kvidinge och ville att jag skulle jobba 15-22 hela helgen. Jag tackar absolut inte nej till pengar. Behöver ju dom till både räkningar och bröllopet. Man vill ju kunna leva utöver alla tråkiga räkningar. :) Så ska lämna lillan på dagis 14:30 sen bär det av till kvidinge. Dessutom är det första dagen som jag jobbar ensam så jag är nervös måste jag säga. Men det ska väll gå bra kan man hoppas :) Wish me luck ♥





Gröt!

God morgon alla!
Nu har jag och Nova vaknat ur våra prinsess sömn. Nova fick hoppa i ett varmt och skönt bad när hon vaknade. Så sminkade jag medans hon badade. Men hon är ett riktigt litet vattendjur, hon älskar att bada och blir förbannad när man tar upp henne för tidigt. Men idag fick hon bada tills hon var nöjd. Nu står hon och rå skriker vid mitt ben så ska gå och fixa lite gröt till oss :)

I love you baby<3



puss Fightermom



Städa klart det sista!

Känner att jag måste ha fint nu inför helgen och allt, så ska ta mig i kragen och städa färdigt resten av lägenheten. Vi bor ju bara i en liten 2:a så hur jobbigt kan det vara igentligen? Fast jag är så lat så det inte är sant. :)



Love fightermom



Grattis Till jobbet Mormor! =)

Idag så kom min mormor hit med lite frukost bullar hon hade varit på arbetsintervju. Nova fick en chokladboll av sin gammelmormor och jag lovar hon hade värsta leendet när hon fick påsen från fiket. Kan hon vetat vad det innebar? Mormor bjöd mig på goda frukostbullar från fiket, tack mormor. Så bjöd jag henne på te och pålägg. Sen gick vi till posten där jag postade några inbjudningskort + hindersprövningen och vårt nya efternamn. Vi ska heta Persson, jag erbjöd älsklingen att vi kunde ta något helt annat men han ville heta Persson så det går väll bra. Men men sen efter att vi hade postat breven gick vi till parken så att nova kunde leka lite. Men jag tycker att hon mest var ute på vift. Det var en riktigt trevlig morgon må jag säga! Sen körde mormor hem. Men efter någon timmer ringde hon och sa att dom ringt från kvidinge och gett henne dett nya jobbet, så ett stort grattis till min mormor, är så glad för din skull. :) Jag har varit duktig idag för jag har städat halva lägenheten och satt upp en tvätt tid imorgon. :)



Här är min vackra mormor! :)


Love Fightermom



Ut & leka i den härliga vår solen ♥

Jag tänkte mig att jag och min lilla sötunge skulle bege oss ut i solen och få lite frisk luft. Vi båda behöver lite syre och samtidigt ska vi skicka några inbjudningskort. känner lite ångest när man sitter med en hel drös här hemma och älsklingen kan ju inte adresserna till någon av sina släktingar. Men han får väll ta och ringa runt idag. Så att vi får iväg dom. Men men jag har i allafall fått mer än hälften av alla korten skickade.
Nä nu blir det lite frukost för vår del sen ska vi ta och gå ut i det fina vädret! :)


Mina älsklingar förra sommaren, gud så vackra ni är. Jag älskar er!






Love fightermom.blogg.se



Inbjudningskorten på väg ut!

Nu är alla inbjudningskorten på väg ut, kan dock ta någon vecka att få ut alla. Men ska skynda mig att sända/lämna ut dem. :)




Love fightermom



Jag vann gud vad kul! :)

Just nu är jag så lycklig fick ett mejl av Inas dekor Bröllop. Hon skrev att jag hade vunnit tävlingen som jag var med i för ett litet tags sedan. Jag blev så himla glad när jag läste det. :) Jag har vunnit bröllops dekorationer till ett värde utav ca 1000:- hos Celebrations.se Tack så jätte mycket :)

Ni kan titta vad jag skrev om tävlingen här. :)





Love Fightermom



Sanndröm.se

Häromdagen fick jag ett paket från Sanndröm.se. Där i låg denna vackra klänningen som Nova ska ha på vårt Bröllop. Sen fick hon även såna här söta små klämmor med små diamanter, en supersöt ringkudde + att vi fick jätte mycket rosenblad till dekorationerna, det är precis vad vi behövde. Så jag vill ge ett stort tack till Anneli på Sanndrom.se för att du hjälper till att göra vår bröllopsdag till den bästa. Tack så jätte mycket. =)


Här nedan kan ni se vad www.Sanndrom.se sponsrade vårt bröllop med. =)





Love fightermom



Brudbutiken.se

Fick hem dessa vackra bröllopshandskarna och denna vackra brudslöjan för några dagar sedan. Det är Brudbutiken.se som har sponsrat med detta till vår stora dag. Det är verkligen värt att titta in på deras tjusiga hemsida. Dom har så många vackra kläder dom har Bröllopsklänningar, Näbbkläder, Dopkläder, Balklänningar, Underkjolar, Handskar, Brudslöjor mm. Titta in på deras hemsida här, dom har allt som gör er stora dag till den bästa.
Jag vill tacka Brudbutiken.se för att ni förgyller vår stora dag, så ett stort TACK till er!

Här ser ni dem vackra sakerna som dom sponsrade med



Skulle jobbat men fick köra hem!

Idag så gick jag och min kära sambo upp tillsammans runt 05:30. Vi käkade lite gröt som älsklingen gjorde sen så tog jag upp lillan vid 06:00. Det var nämligen så att jag skulle på bredvidgång från 07:00-16:00. Det gick jätte bra på förrmiddagen och så. Tänkte att jag skulle ringa dagis för att ser hur lillan mådde då hon hade hög feber+hosta igår kväll. Hon hade blivit sämre så jag fick köra från jobbet och hämta henne vid 09:30. Men min lilla prinsessa kommer före allting. Om jag så skulle behöva gå arbetslös livet ut så kommer hon alltid i första hand! Men men jag får vara hemma med henne hela denna veckan så hon frisknar till. Nu har jag precis pratat med samordnaren och fick två nya tider nästa vecka :)




Love fightermom



Sweet sister..<3

Var nyss inne och tittade på min systers nya blogg, den var riktigt rosa och fin. Titta in på den här vet jag :)



Love Fightermom



en lång promenix ♥

efter middagen gick jag och la mig. Både jag och lilla Nova somnade direkt. Sen vaknade jag av att min syster var här och gick ut med Nova. Hon skulle ut i min bil och hämta vagnen sen skulle hon gå en runda mid lillan. Så jag ropade på henne från balkongen att jag vill följa med. Så vi gick först till affären och köpte tuggummi, sen gick vi en runda i byn och även ut på landsbygden. Vi har nog varit ute och gått i allafall i 1,5 timme. Härligt och så kunde vi prata ut också. Vi ska börja ut och gå en massa nu när det har blivit varmare ute :)

Mina älsklingar ni är det vakraste som finns och jag älskar er..<3



Love fightermom



Crazy Bridezilla






Allt fler unga gifter sig med äldre män ♥







Fråga:
Jag undrar varför unga kvinnor vill gifta sig med äldre män? Jag är pensionär men mötte en kvinna som var fyrtio och hon ville gifta sig efter två månader. Jag är inte rik precis.


Katerina svarar: En del kanske söker trygghet och en fadersgestalt. Eller så tyckte hon helt enkelt om dig? Allt handlar inte bara om ålder, hon kanske blev kär i dig?


Källa Kvällsposten



Blacktie.se

Jag vill tacka Black Tie som sponsrar min kära sambo med en skjorta, fluga och en gördel. Dessutom har dem riktgit snygga smoking, frack, skjortor, västar, skor mm. Det är verkligen värt att titta in på deras snygga hemsida.  Dom har allt som gör er män snygga.
Ett stort tack för att ni vill hjälpa oss att få den bästa bröllopsdagen man kan tänka sig.

TACK! =)


Denna snygga skjortan sponsrar dem med.



Vi fick även denna snygga gördeln


Sen till sist som pricken över i:et så fick vi en snygg svart fluga. :)


Love fightermom.blogg.se



Hellkes.se

Nu har jag nyss pratat med Johan från Hellkes.se. Nu vet jag vilken ring det blir ni kan tjuvtitta på den här. Dem har sponsrat med 25% på priset. Så vill ge dom ett stort Tack! =)



Love fightermom



tjuvtitt på min klänning ♥

Finns inget härligare än att ta bilen och åka ut till min kära mamma och gå i skogen. Specielt bra är det när vädret är varmt och skönt. Nu måste jag åka för jag ska hämta lillan på dagis om 1 timme. Sen ska jag hem till min mormor, hon har tvättat brudklänningen och ska sy upp den så måste dit och testa den. Tack mormor!♥

Lite avslöjande hur min klänning ser ut!


Love Fightermom



Var med och tävla här! =)

Hoppas att ni haft en bra natt, för det har inte jag. Min älskade Nova har skrekigt hela natten och inte velat någonting. Jag bytade blöja, försökte ge henne välling och vatten. Men hon ville ingenting. Slutade med att jag masserade hennes mage, då somnade hon. Så förmodligen har hon haft lite magknip. Men det gick över som tur var!
Idag blev jag glad när jag loggade in på min hotmail. Ett företag ville ha ett samarbete med mig, vilket gynnar alla kära läsare som har barn eller väntar bebis. Det är ett klädes företag som heter  www.pingpongbarnklader.se.
Jag ska lägga upp tävlingen här idag så håll utkik på bloggen :)



Love fightermom




Förmiddag hos mamma.

Idag så åkte jag ut till mamma efter att jag hade lämnat Nova på dagis. Så satt vi och snackade en massa, sen hämtade vi Nova och åkte till Festlokalen som vi ska ha efter bröllopet.  Mamma skulle se hur stort Kylrummet var. Eftersom vi ska ha en stor smörgåstårta som vi själva ska göra. Vi ska nog även hjälpas åt att göra den vanliga tårtan. Nä nu tänkte jag lägga in lite om mina tre nya sponsorer :)



Love fightermom



Ballar av stål

Ska vi titta på nu, uppdaterar senare :)

love fightermom



Invägningsdag nr 1.

Jag ska väga mig varje söndag och anteckna det på bloggen. Här är min invägningslista ♥


11 April

77,1kg

18 April
kg
Mål Vikt
75,1

25 April
kg
Mål Vikt
74,1
-----------------------------------♥--------------------------------------
2 Maj
kg
Mål Vikt
73,1

9 Maj
kg
MålVikt
72,1

16 Maj
kg
Mål Vikt
71,1

23 Maj
kg
Mål Vikt
70,1

30 Maj
kg
Mål vikt
69,1

-----------------------------------♥--------------------------------------

6 Juni
kg
Mål Vikt
68,1

13
Juni
kg
MålVikt
67,1

20
Juni
kg
Mål Vikt
66,1

27
Juni
kg
Mål Vikt
65,1

-----------------------------------♥--------------------------------------

4 Juni
kg
Mål Vikt
65,0

11 Juni
kg
MålVikt
65,0

17
Juni
kg
Mål Vikt
65,0






Mitt erkännande inför mig själv!

Jag måste erkänna för mig själv att jag har varit dum som har ätit onyttiga saker. Känner att jag måste få ett slut på mitt kvälls ätande och onyttigheterna måste BORT! Jag vägde 64,9kg för ett tags sedan som ni säkert har läst. Imorse hade jag gått upp till 77,1kg. Det måste verkligen ta ett slut med mina upp och nedgångar. Så därför ska jag skriva ett onsynligt kontrakt med mig själv, jag ska inte äta godis eller några andra onyttigheter innan bröllopet. Jag måste verkligen ner till 65kg NU. Så från och med idag så börjar jag mitt hälsosamma liv, vet om att jag har lätt att bryta mina löften men detta ska jag tusan hålla. JAG KLARAR DETTA! Det vet jag om. Jag är så peppad att jag var nere och tränade gym 09:20-10:00. Men eftersom jag har varit sjuk och onyttig så har jag förlorat all min ork och muskler, men nu är det slut med det. Jag ska börja träna mer så man håller sig pigg och frisk. Detta kanske verkar löjligt men jag skriver verkligen mitt kontrakt här på bloggen, måste verkligen göra detta för min egen skull och hälsa. Jag vet om att jag kan klara det i sommras gick jag ju ner 8 kg på 2 månader!
Let´s do this!


Idag slutar jag att äta godis och snabbmat, 11 april 2010

Idag ska jag förmodligen ha nått mitt mål på 65kg, 17 Juli 2010



Ny telefon!

Idag så var jag och mamma i stan och hämtade min systers dator som har varit på lagning. Jag passade på att överraska min kära älskling med en ny mobil telefon, han har önskat sig det nu ett tag då våra har varit sönder sedan december/januari. Måste ha en ny snygg mobil!


Såhär ser våra älsklingar ut som jag köpte! =)





Ovanligt trött!

Idag så har jag varit så himlans trött. Har knappt orkat kolla min hotmail bara. Men har varit duktig och tränat lite gym. Fast nu blir det våfflor, MINDRE BRA ASSÅ. Men jag är helt slut i kroppen och ska bara ta det lungt idag! Ska väll träna imorgon igen och ibland får man unna sig godsaker i livet. Så nu ska jag unna mig det. =)

Ps har fått hem 3 nya sponsor paket. Ska avslöja senare vad dem inhehåller =)



Love fightermom



Hehehe lite morgon humor! =)




Provat bröllopsklänning mm.

Det första jag gjorde när jag vaknade var att ta på mig min brudklänning och alla smycken mm som jag ska ha när jag gifter mig. Jag kommer att se ut som en liten prinsessa. Lovar det kommer att bli jättebra. & det är tack vare alla sponsorer och företag som har gett mig rabatt. Jag vill bara säga att jag är väldigt tacksam för allt ert stöd och utan er så hade jag stått här och varit rädd för om jag verkligen ska gifta mig eller om vi sulle ställa in det. Men tack vare min starka vilja att inte ge upp när ekonomin skriker så har jag fått som jag vill. Jag är nu mer än halvägs klar med allting och detta kommer att bli den bästa dagen i min och sambons liv.

Så tack alla kära sponsorer och alla andra som har hjälpt till! :)


Mina sponsorer

Maggie, min älskade vän.






























Vad vi behöver!

Ringar
Underkjol
Klänning?
Underkläder till brudgummen
Springare i mitten av bordet. (Rosa nät gardiner från Ikea)
Gästboken
Disco lampor
Musik
Bröllopstårta
Godis
Burkar till godis bordet.





Lite om vad vi hunnit göra i Bröllops planeringen :)

12-6 månader innan:
  • Bestäm datum
  • Boka vigsellokal (kyrka, rådhus)
  • Boka festlokal
  • Gör en budget
  • Boka bröllopsresa

6-5 månader innan:

  • Bestäm bröllopets stil, samt klädsel
  • Bestäm gästlista
  • Boka catering/restaurang
  • Bestäm meny och gör en inköpslista (om ni lagar maten själva) och börja köpa sådant som kan frysas in.
  • Boka fotograf
  • Boka bröllopssvit till bröllopsnatten
  • Utse tärnor och marskalkar, eller vittnen om det är en borgerlig vigsel
  • Utse toastmaster

5-3 månader innan:

  • Sök hindersprövning (kom ihåg att hindersprövningen endast är giltig i 4 månader!)
  • Ordna inbjudningskort
  • Beställ bröllopstårta
  • Beställ brudbukett och övriga blommor
  • Ordna transport till kyrka och festlokal
  • Ordna övernattning till gäster
  • Beställ specialdesignade ringar
  • Prova ut kläder om ni skall hyra eller få uppsytt

3-2 månader innan:

  • Skicka inbjudningar
  • Skriv önskelista och lämna till t.ex. värd, tärna, marskalk eller toastmaster
  • Beställ ringar
  • Tala med kantor och präst och bestäm musik till vigseln
  • Boka solister till vigselakten
  • Boka musik till festen (DJ eller liveband)
  • Boka serveringspersonal
  • Prova ut och köp bröllopskläder (om ni skall köpa), underkläder och skor
  • Ordna med kläder till tärnor och marskalkar
  • Börja fundera på bordsplacering

2-1 månader innan:

  • Ordna vigselprogram, festprogram, menykort och bordsplaceringskort
  • "Preliminärboka" bordsplaceringen
  • träffa prästen för vigselsamtal och genomgång av vigselakten
  • förbered ev. nytt pass för bröllopsresan
  • Bekräfta alla bokningar
  • Hämta vigselringarna
  • Informera cateringfirma/festarrangör om antalet gäster
  • Köp drycker (om ni lagar maten själva)

3-1 veckor innan:

  • Prova klädseln en sista gång för eventuella ändringar
  • Gå in skorna
  • Gör provuppsättning hos frisören
  • Färga ögonfransar och ögonbryn
  • Förbered och laga mat (om ni lagar maten själva)
  • Spika bordsplaceringen
  • Boka bröllopsannons
  • Ordna presenter till tärnor, marskalkar och övriga hjälpsamma
  • Genrep med präst och brudfölje i kyrkan
  • Boka transport från festlokal till bröllopssvit

Dagen innan:

  • Hämta hyrd klädsel
  • Lämna klädseln där ni skall göra er i ordning på bröllopsdagen.
  • Duka och dekorera festlokalen (om ni skall göra det själva)
  • Frakta mat och dryck till festlokalen (om ni lagar maten själva)
  • Om brudens hår skall sättas upp på bröllopsdagen bör det tvättas på kvällen innan, använd ej balsam.
  • Ordna så att någon hämtar tårtan på bröllopsdagen (om den inte körs ut)
  • Lägg er tidigt

Bröllopsdagen:

  • Ät en stadig frukost
  • Duscha och ta på en helknäppt skjorta eller blus
  • Hämta blommor
  • Åk till frisören/salongen och bli iordninggjord
  • Ät en lätt lunch
  • Fotografering
  • Vigsel

Dagen efter:

  • Se till att någon lämnar igen det som är hyrt



Tack!

Tack alla kära för dem fina presenterna! :)
Vi var inte alls många idag men det var dom bästa. Tack alla för att ni grattar mig och sånt på facebook mm. Blir så glad. Imorse var min dag väldigt deppig och jag ville bara att den skulle försvinna typ. Men nu känns den helt okej och jag ska gå och lägga mig med ett leende på min läpp. Imorgon blir det bredvidgång i Kvidninge 15-22. Hoppas att det går bra och så! Men nu ska jag mysa med min kära sambo :)






Love fightermom



Världens sämsta dag!

Så tråkig denna dagen är hoppas att den känns bättre fram emot kvällen när dom som betyder mest kommer hit!<3




19 år idag

Idag så fyller jag 19 år :)
Tack för alla era gratulationer. <3




Grattis till mig!

Idag så är det sista dagen i mitt liv som jag är 18 år. Vad hemskt det låter, men det är ju sant för imorgon blir jag 19 år.  Kanske inte så stor skillnad egentligen men hemsk tanke att bara bli äldre och äldre! Men egentligen vi är ju här för att dö med tiden. hehe
nä hemska tankar försvinn, nu ska jag försöka njuta av denna dagen som jag egentligen bara vill glömma. :)




Jag är med och tävlar om dukning och dekoration till vårt bröllop



Jag är med och tävlar om dessa jätte söta sakerna från Celebrations.se . Det är 24st korthållare Bell, 40st dekorations kristaller, 50st Servetter och en vepa. Vill ni också vara med i denna fantastiska tävlingen med alla dessa saker gå då in på Inas Dekor bröllop. Lycka till alla!


=)



Låter filmen tala för sig själv.




Familjen Persson

Vi ska ha mitt efternamn, tror nästan att jag var lite som frida i kvarteret skatan innan, hahaha.





Fick ett glädjande telefon samtal från Salongchi.se.

Idag så ringde en trevlig tjej från Salongchi.se. Dom ville gärna samarbeta med mig och sponsrar med lösögonfransar inför bröllopet. Dom kommer att göra NOVALASH, det innebär att dom sätter i frans för frans. Det förtjockar och förlänger fransarna med ett naturligt resultat. Gud vad jag är nyfiken på hur det kommer att se ut. Vi tänkte ta en massa bilder där nere när jag gör behandlingen. Detta är så spännande och kommer att bli så bra!
Jag har en tid den 16 Juli alltså dagen innan vår stora dag. =)



Love fightermom



Hoppat av skolan!

Ja som sagt så har jag hoppat av skolan idag. Klarar inte av pressen med distans utbildningen. Känner att det tar min tid! har mått jätte illa, kännt mig psykiskt nere på grund av allting. Men konstigt nog känns det som om två stenar har flyttat från mina axlar idag! Jag mår mycket bättre och är nyfiken på vad jag ska hitta på nu. Känner att jag vill göra något nytt. men vi får väll se var nästa håll plats är!

Everything is gonna be alright, just know it!


old picture..<3



Jag lever

En liten kvälls bild här från mig som ett bevis på att jag lever :)
Sitter här och tittar på Håkans bar, rätt skoj ibland.



Love Fightermom



Prata med min mamma

Nu ska jag köra hem till min mamma och prata lite med henne. Ska nog ta och testa Bröllops klänningen en gång till. Vill se över lite hur den ser ut och så. Den behöver kemtvättas då där är svarta fläckar på klänningen. Sen efter att vi har varit hos min mamma ska jag, min blivande man, vår dotter och min svåger åka till City Gross och handla. Idag så ska jag köra, känner för det. Min kära sambo ska köpa födelsedags present till mig. Fyller ju år om 2 dagar.
Men vi åker mest och handlar för att jag ska köpa ostbricka och sånt gott till gästerna. 



Love Fightermom



Börjar känna mig frisk nu

Inatt så fick jag sova ordentligt och det var härligt. Jag känner att jag börjar komma på benen igen. Idag tänkte jag kanske åka till Citygross och handla välling till lillan, våtservetter och saker till min födelsedag. Jag ska bjuda våra föräldrar bara. Känner att jag inte orkar ha något stort eller jobbigt. Så ska bjuda på något litet och gott funderar lite på ostbricka och kanske några kakor. Men vi får se för vi blir ändå runt 11 personer eller något sånt. Till helgen skulle vi gått på bio men där går ju bara 2 filmer på hela dagen. Varför? Tror att det beror på att det har varit påsk kanske eller något sånt. Men får väll se om vi går på bio någon annan helg. Nu håller min snälla älskling på att diska och jag ska städa upp lite i vår smutsiga lägenhet. Egentligen är här inte så skitit eftersom vi stor städade i förrgår. =)

15 år


16år


17år


18år



Love fightermom



Sitter här och längtar efter vår stora dag!

Satt och kollade på en bröllops blogg där dom redan gift sig och börjar att längta efter vår stora dag!
Vi är även under 100 dagar nu, nu är vi inne på 97dagar kvar. Tiden går mycket snabbare än vad man tror. Den 14 April ska jag in till min kära frisör som väntar med att ta ut sin ledighet tills dagen efter vår stora dag så att hon kan fixa till mitt hår, tusen tack! Jag vet inte riktigt hur jag vill ha håret, men är super sugen på att ha löshåret i och att ha det ner släppt. Men men vi får se vad man väljer! =)




Ps

Jag fyller ju 19år på onsdag. Glöm inte att säga grattis då!




Dålig dålig!

Jag är fortfarande sjuk, när ska detta eländet ta slut?!
Jaja men har i alla fall haft en fin dag här hemma med min kära familj. Mycket film och lite gottis, Mums. Min mamma kom också hit en liten sväng vilket jag uppskattade jätte mycket, alltid trevligt med en massa prat och vi tittade på Mr Woodcock. Älskar den filmen, riktigt kul och bra. Sen nu på kvällen så tittar vi på ballar av stål. Just nu är det reklam så passar på att slänga in ett litet inlägg.




Love Fightermom



Sjuk, = 74,2kg

Fick en chock idag när jag ställde mig på vår våg. Jag hade gått upp till 77,5kg igen. Men nu är jag nere på 74,2kg efter 3 dagar med maginfluensa. Ska verkligen försöka hålla vikten där när jag blir frisk. Det konstiga är att jag åt ändå rätt mycket igår. Men visst man går ju ner som fan när man är sjuk och oftast upp det igen. Men en annan sak jag märkte var att jag har minskat mina krops mått också. några cm. Men på låren har det försvunnit jätte mycket runt 20cm.



Vikten innan
77,5kg

Mina mått innan

Magen (där man är som tjockast) : 103cm
Rumpan: 112cm
Lår: 84cm
Vaden: 40 cm
Överarmen: 32 cm
Ovanför mina knän: 45cm

----------------------------------
----------------------------------------

Vikten Nu

74,2kg

Mina mått nu
Magen (där man är som tjockast) : 98cm
Rumpan: 110cm
Lår: 64cm
Vaden: 38,5 cm
Överarmen: 30cm
Ovanför mina knän: 43cm




Fortfarande sjuk :/


Jag kommer inte att skriva så mycket just nu, är så sjuk!
Magen bublar hela tiden, känner mig illamående, ingen aptit och värk i min stackars rygg, It hurts! :(
Ska försöka uppdatera i veckan men just nu mår jag pyton.



Love fightermom



Jag vill göra något!

Min natt har varit hemsk, sånn rälig smärta i ryggen att jag inte kunde sova. Jag har frösigt samtidigt som jag var skit varm. Visse inte om jag ville frysa ner mig eller värma mig. Hemsk natt med andra ord!

Men imorse när jag vaknade så var jag jätte pigg och känner mig hyffsat frisk :)
Så idag vill jag komma ut ifrån lägenheten, ljungbyhed ja alla dessa små hålorna. Jag vill till stan. Så kom jag på ursäkten Nova behöver ju mer kläder. Så sa jag älskling vi måste åka och handla kläder idag till lillan. hehe
men han vill hem till mina föräldrar eftersom pappa och han ska baka snus, men då kör jag själv. Inga problem för mig inte, för jag ska ututututut! Så nu ska jag snugga till mig, är ju så himla sleden efter att man har varit sjuk. Fast jag sminkar mig alltid fast än jag är sjuk. menar man behöver ju inte vara ful fast man är sjuk!


ÖÖÖÖ, min sambo skrev ut denna bilden och satte upp på vår vägg. Då blev jag skitsur! Inte snyggt!



Love fightermom



Allt innehåll © Fightermom.blogg.se | Design av: Avaztar